з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 42mm Black (55027152)
Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 42mm Black (55027152)
6 799

Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 42mm Black (55027152)

В наявності
Код: 692101
6 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців офіційна від виробника
Опис

Ваш стиль життя та спорту

Погляньте, як оживає колір у межах 42 мм дисплея HUAWEI WATCH GT 3, створеного стати справжнім шедевром. Його вигнуте 3D-скло тепер набуває захоплюючого світіння щоразу, коли ви перевіряєте час, спортивні дані та повідомлення. І все це в класичному витонченому дизайні з широким вибором ремінців, доступних у різних матеріалах, кольорах та текстурах.

Унікальні циферблати для кожного

Створюйте свій стиль HUAWEI WATCH GT 3 за допомогою широкого вибору унікальних циферблатів у колекції. Зіркове небо, спортивний стиль або мінімалістичний дизайн - ви знайдете тисячі циферблатів, які чудово виглядають на руці і елегантно оживають на дисплеї Always On, коли годинник заблокований. І все це з широким вибором приголомшливих ремінців, доступних у м'якому матеріалі Viton, у натуральній шкірі або в стилі Міланських ремінців, що створюють сяйво на зап'ясті.

Датчики нового покоління

Точний моніторинг серцевого ритму

Довірте своє здоров'я новому датчику HUAWEI TruSeen™ 5.0+ на зап'ясті, який ще точніше стежитиме за станом серця. Поєднуючи 8 фотодіодів і два набори джерел світла, він краще реагуватиме на найменші зміни частоти пульсу і концентрації кисню в крові, визначаючи ваше самопочуття за частки секунд. Вигнута скляна лінза значно зменшить перешкоди, а нові алгоритми ІІ виключать усі спотворення даних навіть під час інтенсивних навантажень.

Мотивує до більшого

Подорожуйте яскраво з розумним трекером HUAWEI WATCH GT 3, який відображає усі дані про погоду на вашому зап'ясті. Так ви завжди знатимете про схід і захід сонця для кожного дня, зміну фаз місяця і припливів в режимі реального часу. А це розумний підхід до небезпечного гірського трекінгу, рафтингу чи навіть серфінгу на відкритій воді. А про настання екстремальних погодних умов ви завжди дізнаєтесь завдяки вбудованому барометру.

Інтелектуальний тренер для бігу

HUAWEI WATCH GT 3 стане найкращим наставником у спорті, який допоможе покращити вашу техніку бігу та завжди приходити до фінішу першим. І тепер він точно оцінить ваш прогрес від забігу до забігу, надавши професійний план тренувань для поточної підготовки та стану тіла. При цьому програма автоматично коригується під час тренувального циклу забігів, щоб навантаження завжди було на межі.

Новий інтелект точно проаналізує темп вашого бігу, частоту пульсу та відстань будь-якого забігу, узагальнюючи усі дані в індивідуальному індексі бігу. А це найкращий спосіб оцінити тренувальне навантаження, оптимальне для вашого тіла та ефективного відновлення після будь-якого тренування.

Спорт як стиль життя

Беріть максимум від будь-якого тренування з новим HUAWEI WATCH GT 3, який підтримує понад 100 спортивних режимів для кожного. Чи займаєтесь ви плаванням, йогою, фітнесом або пішим туризмом – цей трекер постійно мотивуватиме до більшого. Міцний водостійкий дизайн смарт-годин витримає будь-яке навантаження під час активних вправ та занурення у воду. А щоб прибрати монотонність, ви зможете увімкнути музику прямо під час забігу, легко керуючи треками просто із зап'ястя.

Цілодобовий моніторинг SpO2

HUAWEI WATCH GT 3 аналізує головний показник здоров'я SpO2, що впливає на стан усіх систем організму. Автоматично визначаючи насичення киснем крові, він зможе точно оцінити стан тіла у будь-якій життєвій ситуації. І навіть коли ви просто знаходитесь в офісі, займаєтеся спортом або відпочиваєте після робочого дня – цей трекер миттєво розпізнає будь-які відхилення SpO2 завдяки цілодобовому аналізу тіла.

Прості кроки до краси та здоров'я

З HUAWEI WATCH GT 3 ще простіше виробити правильні звички активного дня, які дозволять стежити за здоров'ям. Все це завдяки простим щоденним цілям і розумним нагадуванням на вашому зап'ясті, які допоможуть дотримуватися правильного графіку сну, вчасно пити воду і постійно залишатися в русі. А коли ви відчуєте втому, завжди зможете встати, прогулятися і вдихнути свіже повітря для відновлення сил.

Bluetooth дзвінки

Постійна синхронізація годинника зі смартфоном дозволить легко відповідати на вхідні дзвінки та здійснювати дзвінки, навіть коли телефону немає поруч. А це означає, що ви зможете легко пересуватися офісом і виконувати будь-які спортивні вправи, завжди залишаючись на зв'язку.

Характеристики Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 42mm Black (55027152)
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для жінок
Серія
Huawei Watch GT 3
Інтерфейси
QZSS, GLONASS, Galileo, Bluetooth 5.2, Beidou, GPS
Сумісність
iOS, Android
Операційна система
HarmonyOS 2
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.32 "
Роздільна здатність
466 x 466
Сенсорний дисплей
із сенсорним екраном
Живлення
Час роботи
до 7 днів
Тип акумулятора
Li-Ion
Тип заряджання
бездротова зарядка
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), оксиметр, пульсометр, відстеження сну, акселерометр
Функціональність
керування музикою, прослуховування музики, повідомлення про вхідні події, функція гучного зв'язку
Спортивні режими
біг на вулиці, біг на лижах, плани тренувань, сноуборд, біг пересіченою місцевістю, орбітрек, скакалка, велосипед, лижі, велотренажер, похід у гори, інше, прогулянка, бігова доріжка, відкрита вода, піша прогулянка, тріатлон, ходьба в приміщенні, басейн, гребний тренажер бігові курси
Особливості
погода, пошук годинника/телефону, таймер, секундомір, цілодобовий моніторинг SpO2, встановлення цілей активності, будильник
Фізичні параметри
Вібромотор
так
Змінний ремінець
зі змінним ремінцем
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір зап'ястя
130-190 мм
Розмір корпусу
42.3 x 42.3 x 10 мм
Колір ремінця
чорний
Технічні
Тип процесора
ARM Cortex-M
Вбудована пам'ять
4 Гб
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 42mm Black (55027152)
Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 42mm Black (55027152)
6 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових