з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Fitbit Versa 3 Black Aluminum
Смарт-годинник Fitbit Versa 3 Black Aluminum
5 599
СМАРТ-ГОДИННИК FITBIT VERSA 3 BLACK ALUMINUM 0
СМАРТ-ГОДИННИК FITBIT VERSA 3 BLACK ALUMINUM 1
СМАРТ-ГОДИННИК FITBIT VERSA 3 BLACK ALUMINUM 2
СМАРТ-ГОДИННИК FITBIT VERSA 3 BLACK ALUMINUM 3
СМАРТ-ГОДИННИК FITBIT VERSA 3 BLACK ALUMINUM 4
СМАРТ-ГОДИННИК FITBIT VERSA 3 BLACK ALUMINUM 5

Смарт-годинник Fitbit Versa 3 Black Aluminum

Код: 696935
В наявності
5 599 грн
Обраний колір: Black Aluminum

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Фітнес-годинник Fitbit Versa 3 – це розумний і зручний водонепроникний годинник з функціями фітнес-браслету, двома повноцінними голосовими помічниками та GPS.

Основні функції

Дисплей пристрою розміром 1,58 дюйма активується трьома способами: поворотом зап'ястя, натисканням на екран або натисканням на фізичну кнопку, розміщену збоку. Можна зробити так, щоб дисплей працював постійно – передбачено режим Always On Display.

Годинник виконує такі функції:

Індикація часу. Є можливість вибору циферблату. Тихий будильник (вібрація). Інформація про погоду. Прийом телефонних дзвінків та повідомлень. Керування відтворенням аудіофайлів на смартфоні. Набір текстових повідомлень голосом. Можна скористатися двома голосовими помічниками. Крім широко поширеного Google Assistant, в гаджет вбудований Amazon Alexa. Управління розумними приладами. Оплата покупок за допомогою Fitbit Pay (в Україні ця функція не працює).

Через модуль Bluetooth годинник сполучається з пристроями, що працюють під iOS та Android. Людині, яка стежить за своїм здоров'ям або займається спортом, будуть особливо цікаві наступні можливості:

GPS дозволяє відстежувати розташування, траєкторію, швидкість руху та пройдену відстань. Визначення висоти над поверхнею ґрунту. Моніторинг сну – одна із сильних сторін бренду. Ця функція реалізована високому рівні. Цілодобовий контроль пульсу. Вимірювання сатурації. Більше 20 режимів тренувань, з анімованими відео про те, як правильно робити вправи. Здійснюється запис виконуваних протягом дня вправ – на автоматичне визначення їхнього виду йде не менше 10 хвилин.

У порівнянні з Fitbit Versa 2 гаджет має збільшений екран, отримав GPS та Bluetooth версії 5.0 замість 4.0. Повністю заряджений гаджет, як і попередня модель працює до 6 днів, а при постійно увімкненому екрані та максимальної яскравості виробник гарантує до 2 діб роботи.

Матеріали

Корпус пристрою зроблений з алюмінію та пластику, гаджет пропонується у кольорах Black, Midnight Blue/Gold та Pink/Gold. Дисплей захищений протиударним склом. Знімний ремінець виконаний із силікону та гуми.

Переваги

Екран гаджета яскравий і чіткий, зображення легко читається навіть під водою. Яскравість може змінюватись автоматично, залежно від рівня освітленості. 

Фітнес-годинник Fitbit Versa 3 буде корисним придбанням для спортсменів любителів, а також людей, які дбайливо ставляться до свого здоров'я.

Характеристики
Основні
Для кого
для дітей
Серія
Fitbit Versa 3
Інтерфейси
Bluetooth 5.0, Wi-Fi, GPS, NFC
Сумісність
Android, iOS
Екран
Форма дисплею
прямокутна
Матриця
AMOLED
Живлення
Час роботи
до 7 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
лічильник калорій, відстеження сну, контроль серцевого ритму (ЕКГ), моніторинг фізичної активності, підрахунок сходинок, оксиметр
Функціональність
прослуховування музики, повідомлення про виклики, повідомлення про вхідні події
Особливості
швидкість руху
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
без захисту
Колір ремінця
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Fitbit Versa 3 Black Aluminum
Смарт-годинник Fitbit Versa 3 Black Aluminum
5 599 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових