з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Mibro X1 Black XPAW005
Смарт-годинник Mibro X1 Black XPAW005
СМАРТ-ГОДИННИК MIBRO X1 BLACK XPAW005 0
СМАРТ-ГОДИННИК MIBRO X1 BLACK XPAW005 1
СМАРТ-ГОДИННИК MIBRO X1 BLACK XPAW005 2

Смарт-годинник Mibro X1 Black XPAW005

Код: 698610
Закінчився
Продано
Опис

Обирай найкраще для себе

Смарт-годинник Mibro X1 має вишуканий дизайн, легку вагу, універсальний набір функцій. 2 тижні автономної роботи розкривають потенціал гаджета, який стежить за вашою активністю, нагадує про важливі події, пильнує за здоров'ям власника 24/7. AMOLED-екран формує вражаючу картинку, 38 спортивних режимів забезпечують достатнє фізичне навантаження, а водонепроникний корпус не боїться вологи. Вперед до нових вершин!

38 спортивних режимів

Для підтримки форми у функціоналі передбачено достатню кількість спортивних програм. Ви зможете вибрати необхідну, вести облік своїх досягнень, відстежувати прогрес. Паркур, скейтбординг, скелелазіння, ролики – набір режимів Mibro X1 здатний здивувати навіть найдосвідченішого техномана.

Екран з роздільною здатністю HD

Оптимальний розмір 1.3” став основою створення деталізованого зображення, здатного вразити кожного поціновувача наручних девайсів. За рахунок роздільної здатності HD забезпечується гарне промальовування найдрібніших елементів. Що стосується кольорової гами – вона зачаровує розмаїттям відтінків, які роблять картинку живою.

Водонепроникність 5 Атм

Ще одна сильна якість смарт-годиннику – його водонепроникність. Корпус сконструйований таким чином, щоб ви могли дозволити собі занурення під воду без ризику вивести пристрій із ладу. Плавайте в басейні, гуляйте під дощем, не відмовляйте собі в задоволенні приєднатися до водного бою у спекотний день. Водозахищеність 5 Атм відкриває перед вами необмежені можливості.

Витривалість – якість сильних

У вашому розпорядженні ідеальний партнер у щоденних завданнях, який може працювати до 14 днів у класичному режимі та понад 60 у базовому. У першому варіанті розумний годинник підключається до програми, за рахунок чого ви отримуєте доступ до всіх функцій без обмежень. Базовий режим спрямований на підтримку основних опцій без комунікації зі смартфоном. Рідкісні сеанси зарядки не стануть обтяжливими.

Контроль вашого здоров'я

Особистий лікар, що завжди на варті вашого здоров'я? Так, саме так можна назвати функціонал моніторингу найважливіших показників здоров'я: серцевого ритму, сатурації, сонної активності, рівня стресу. Здоров'я – це гармонія ментального і фізичного. Техніка здатна допомогти у досягненні оптимального балансу.

Кастомізований дизайн

Щодня новий дизайн. Разом із персоналізованим меню вибору циферблатів ви зможете надати розумному годиннику такий вигляд, що вдало підкреслюватиме особливості сьогоднішнього вибору одягу та настрою. Будь у тренді – покажи свою індивідуальність. А Mibro X1 допоможе у цьому.

Необмежений функціонал

Для повноцінної зручності техніку оснастили найбільш затребуваними функціями, які точно не залишаться поза увагою поціновувачів комфорту. Серед них віджети прогнозу погоди, музичний програвач, будильник, кнопка для фотографування, таймер, калькулятор, опція пошуку телефону. І це далеко не повний перелік. Відчуйте, що означає справжній комфорт.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для чоловіків
Серія
Mibro X1
Інтерфейси
Bluetooth 5.0
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.3 "
Живлення
Час роботи
до 14 днів
Тип акумулятора
Li-Pol
Додаткові можливості
Датчики та активності
відстеження сну, контроль серцевого ритму (ЕКГ), оксиметр
Функціональність
повідомлення соціальних мереж, повідомлення з додатків, повідомлення про виклики, повідомлення про SMS, повідомлення про вхідні події
Спортивні режими
38 спортивних режимів.
Фізичні параметри
Вібромотор
так
Змінний ремінець
зі змінним ремінцем
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
47 x 47 x 11.4 мм
Матеріал корпусу
метал, пластик
Колір ремінця
чорний
Вага
52 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Mibro X1 Black XPAW005
Смарт-годинник Mibro X1 Black XPAW005
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових