з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version Thunder Black
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version Thunder Black
4 099

Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version Thunder Black

Код: 698612
В наявності
4 099 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit GTR 2 New Version

Нова версія Amazfit GTR 2 має кілька відмінностей у дизайні. Зокрема, вона доступна у варіантах із силіконовим ремінцем Lightning Grey та Thunder Black. Також дана версія отримала завжди включений екран та дзвінки по Bluetooth.

Вигнутий дисплей без безелю

Інтегральний дизайн Amazfit GTR 2 зі склом, яке органічно переходить у корпус, покращує візуальну естетику годинника та розширює радіус огляду.

Кольоровий дисплей Amoled високої чіткості 1,39 дюйми

Великий Amoled-дисплей високої роздільної здатності з щільністю 326 пікселів на дюйм забезпечує чітке та яскраве зображення під час перегляду часу та улюблених програм. В онлайн-магазині представлені десятки різних циферблатів, які можна змінювати в залежності від настрою. Крім того, можна змінювати віджети, які забезпечують швидкий доступ до потрібної інформації. Також можна проявити творчий підхід, встановлюючи як фон циферблату Amazfit GTR 2 свої улюблені зображення.

Постійно увімкнений дисплей

Amazfit GTR 2 - це чудовий годинник з безліччю корисних функцій, що дозволяє впевнено контролювати час. Завдяки завжди увімкненому дисплею час можна дізнатися в будь-який момент, навіть коли інші функції годинника неактивні. Ви можете вибрати шаблон для постійного дисплея з декількох десятків варіантів. Для додаткової зручності та економії заряду батареї дисплей можна вимкнути, просто прикривши його або опустивши руку.

Цілодобове відстеження серцебиття

Годинник Amazfit GTR 2 обладнаний розробленим компанією біотрекінговим оптичним ФПГ-датчиком другого покоління BioTracker 2, що дозволяє виконувати цілодобовий моніторинг серцебиття. Він визначає зону серцебиття та надсилає повідомлення про аномально високе серцебиття у стані спокою, щоб ви розуміли ефект фізичних вправ та скоротили відповідні ризики.

Вимірювання насичення крові киснем

Насичення крові киснем є одним із найважливіших факторів здоров'я людини, тому в GTR 2 додано функцію вимірювання цього параметра, що дозволяє користувачеві відстежувати свій стан. Вимірюйте рівень кисню в крові під час тривалої розумової роботи або фізичної активності, такої як марафон або високоінтенсивне тренування на відкритому повітрі, щоб повністю контролювати своє здоров'я.

Система оцінки стану здоров'я PAI

PAI (Personal Activity Intelligence) - це система оцінки стану здоров'я, яка за допомогою алгоритмів перетворює комплексні дані, такі як частота серцебиття, тривалість активності та інші дані про здоров'я в одну зрозумілу оцінку фізичного стану. Ця функція відстежує всі види вправ у будь-який час та в будь-якому місці, а також персоналізує систему оцінки стану здоров'я для кожного користувача на основі даних про здоров'я.

Моніторинг якості сну для підвищення працездатності

Хороший нічний сон грає найважливішу роль світі. Тому годинник Amazfit GTR 2 підтримує докладний моніторинг сну, який більш точно визначає фази сну (поверхневий, глибокий і швидкий, відстежує дихання під час сну та надає аналіз якості нічного сну та пропозиції щодо його покращення. Годинник також розпізнає короткий денний сон, що дозволяє записувати більш повну інформацію про сон.

Вимірювання рівня стресу

Вимірюйте свій особистий рівень стресу (низький, нормальний, середній чи високий) у будь-який час, коли почуваєтеся пригнічено. Це дозволить зрозуміти, коли необхідно розслабитися та відпочити.

Водонепроникність

Годинник Amazfit GTR 2 водонепроникний на глибині до 50 метрів, як і традиційний високотехнологічний годинник. Ви можете спокійно носити їх щодня та під час занять плаванням.

90 спортивних режимів, розумне розпізнавання видів спорту

Активуйте потрібний спортивний режим, і після закінчення вправи годинник створить аналітичний звіт (який також буде доступний у мобільному додатку), щоб ви могли вдосконалювати свій план тренувань. Функція розумного розпізнавання спортивних режимів також усуває необхідність ручного вибору режиму, тому годинник завжди готовий до ваших дій.

Запас енергії для максимальної продуктивності

Батарея зі складною конструкцією схеми, витонченим корпусом та високою ємністю (471 мА·год) дозволяє годинникам GTR 2 працювати до 14 днів без підзарядки. Тому ви можете бути впевнені, що не залишитеся без підтримки, куди вправи не привели б вас.

Плей-лист на вашому зап'ясті

Годинник Amazfit GTR 2 дозволяє керувати відтворенням музики на смартфоні через підключення через Bluetooth. Також годинник має власне сховище для музики об'ємом 3 ГБ, де можна зберегти 300–600 улюблених пісень із мобільного телефону. Ви можете відкласти телефон, надіти бездротові навушники Amazfit PowerBuds і завжди слухати свої улюблені плей-листи під час тренування, де б ви не знаходилися.

Функція дзвінка через Bluetooth

Годинник Amazfit GTR 2 оснащений мікрофоном і динаміком, який дозволяє відповідати на дзвінки на годиннику, коли це незручно робити на телефоні. Підключіть GTR 2 до мобільного телефону через Bluetooth, і ви не пропустите важливий дзвінок.

Розумне голосове управління

Щоб встановлювати будильники та таймери, перевіряти прогноз погоди, керувати інтелектуальними побутовими приладами, створювати списки покупок, ставити запитання, отримувати переклад фраз та багато іншого просто підніміть руку та сформулюйте запит для Alexa. За допомогою автономного голосового помічника ви можете керувати годинами голосовими командами без підключення до Інтернету, включаючи спортивні режими та активувати функцію моніторингу серцебиття.

Важливі повсякденні функції завжди під рукою

Часи Amazfit GTR 2 можуть ефективно обробляти ваш персональний розклад на день, повідомляти вас про вхідні дзвінки або повідомлення, а також нагадувати про необхідність рухатися, якщо ви сидите надто довго. Крім того, вони відстежують події та забезпечують доступ до функції «Не турбувати», секундоміру та прогнозу погоди, а також дозволяють налаштовувати будильники та таймери.

Сумісність із додатком Zepp

Годинник Amazfit GTR 2 підключається до нової версії програми Zepp, де проводиться аналіз кількох джерел даних для забезпечення цілодобового керування даними про тіло, що допомагає користувачам у будь-який час знати свій фізичний стан. Серед основних функцій відображення та аналіз даних про стан здоров'я та вправи, а також інтелектуальне управління пристроєм.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для дорослих, для чоловіків
Серія
Amazfit GTR 2
Інтерфейси
підтримка мобільного зв'язку, Bluetooth 5.0, Wi-Fi
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.39 "
Скло
загартоване скло
Роздільна здатність
454 x 454
Сенсорний дисплей
із сенсорним екраном
Живлення
Час роботи
до 14 днів у звичайному режимі
Тип акумулятора
Li-Pol
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), відстеження сну, оксиметр, відстеження рівня стресу
Функціональність
події календаря, електронна пошта, повідомлення соціальних мереж, повідомлення про SMS, прослуховування музики, функція гучного зв'язку, повідомлення про виклики, повідомлення з додатків
Спортивні режими
12 вбудованих спортивних режимів
Особливості
покриття odlc, тривимірний вигнутий дисплей, система оцінки стану здоров'я, олеофобним шар
Фізичні параметри
Вібромотор
так
Змінний ремінець
зі змінним ремінцем
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
46.4 х 46.4 х 10.9 мм
Матеріал корпусу
алюмінієвий сплав
Колір ремінця
чорний
Вага
32 г
Технічні
Вбудована пам'ять
3 Гб
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version Thunder Black
Смарт-годинник Amazfit GTR 2 New Version Thunder Black
4 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових