з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Garmin Fenix 7S Silver with Graphite Band (010-02539-00/01)
Смарт-годинник Garmin Fenix 7S Silver with Graphite Band (010-02539-00/01)

Смарт-годинник Garmin Fenix 7S Silver with Graphite Band (010-02539-00/01)

Код: 700757
Закінчився
Продано
Обраний колір: Silver
Опис

Поєднуючи в собі найкращі риси наших годинників для фітнесу та активного відпочинку, мультиспортивний GPS-годинник компактного розміру Garmin fenix 7S характеризується передовою конструкцією, продуктивністю та зручністю 7 днів на тиждень. До 11 днів від одного заряду в режимі розумного годинника. Оновлена міцна конструкція має яскравий 1. 2-дюймовий дисплей та корпус на 42 мм, армований полімерним волокном. Модель смарт-годинника тестована відповідно до військових стандартів США на термо-, ударо- та водостійкість.

Сенсорний екран та кнопки. Матеріали преміум-класу

Надійні кнопки управління, що працюють у будь-якому середовищі, поєднуються з новим чутливим сенсорним інтерфейсом для швидкого доступу до налаштувань та функцій. Пристосуйте зовнішній вигляд годинника до свого способу життя завдяки стильному безелю з нержавіючої сталі.

Встановлені спортивні програми

Використовуйте попередньо завантажені профілі активності для трейлу, плавання, бігу, їзди на велосипеді, походів, веслування, лиж, ігри в гольф, серфінгу, скелелазіння в приміщенні і т. д.

Катання на гірських лижах

Будь-яке поінформовано, коли знаходитесь на снігу. Цей встановлений профіль може розрізняти підйом та спуск на лижах. Він автоматично показує метрики, специфічні для підйому чи спуску. У поєднанні із нагрудним пульсометром HRM-Pro (продається окремо) показник потужності для лижного бігу покаже фактичне навантаження під час тренувань.

Функції для серфінгу та динаміка для гірських велосипедів

Будьте готові зловити кілька хвиль. fenix 7S працює із Surfline Sessions для створення відео кожної спійманої хвилі перед камерою Surfline. Згодом, завдяки передплаті Surfline Sessions, ви зможете переглянути, як ви їх подолали. Відстежуйте деталі кожної поїздки на гірському велосипеді завдяки спеціальним показникам, а також параметрам grit та flow, що оцінюють складність траси та плавність вашого спуску, даючи вам показник, щоб перевершити його наступного разу.

Тренування HIIT

Цей профіль активності відстежує ваші високоінтенсивні інтервальні тренування, включаючи AMRAP, EMOM, Tabata та інші. Встановіть кількість повторів, інтервали роботи/відпочинку тощо. Щоб користуватися вказівками з тренувань, які враховують ваші дані та рівень фізичної підготовки, отримуйте щоденні рекомендації для бігу та велосипедної їзди на основі поточного тренувального навантаження та тренувального статусу.

Показники ефективності

Переглядайте розширені показники тренувань, серед яких динаміка бігу, VO2 max з поправкою на температуру і висоту, адаптація по трейловому бігу, радник по відновленню тощо.

Витривалість у режимі реального часу

Використовуйте ці дані, щоб відстежувати та керувати навантаженнями, а також уникнути перенапруги на початку бігу або їзди на велосипеді. Після кожного тренування інформація про тривалість відновлення дає вам знати, коли ви будете готові до наступного тренування на повну силу. Вона навіть враховує інтенсивність тренувань та такі фактори, як стрес, щоденна активність та сон. Отримайте доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, GLONASS і Galileo) для відстеження в більш складних умовах, ніж лише з використанням GPS. Здійснюйте навігацію за маршрутом за допомогою датчиків ABC, включаючи висотомір для даних про висоту, барометр для спостереження за погодою та 3-осьовий електронний компас.

Карти

Катайтеся по схилах із попередньо завантаженими картами SkiView, переглядайте назви трас та рівні складності для більш ніж 2000 гірськолижних курортів по всьому світу. Завантажте карти TopoActive з усього світу, щоб продовжити свої подорожі. Використовуйте Wi-Fi, щоб легко завантажувати та оновлювати карти та програмне забезпечення без використання комп'ютера.

Керування зарядом

Переглядайте, як різні налаштування та датчики впливають на тривалість роботи акумулятора, та вносите зміни для коригування тривалості роботи.

Тривалість роботи від одного заряду

Вбудована літієва перезарядна батарея забезпечує до 11 днів автономної роботи в режимі розумного годинника, 37 годин в режимі GPS і до 38 днів в режимі економії заряду.

Пульс – на зап'ястя. Датчик кисню у крові

Оптична технологія вимірювання серцевого ритму визначає інтенсивність активності, а також варіабельність серцевого ритму для розрахунку рівня стресу. Також відстежує пульс під водою без ремінного пульсометра. Для відстеження адаптації на висоті або якості сну датчик кисню в крові використовує світлові промені на вашому зап'ясті, щоб визначити, наскільки добре ваше тіло насичується киснем.

Оцінка та розширений моніторинг сну

Отримайте розподіл сну на фази легкого, глибокого та швидкого сну. Перегляньте все це на спеціальному віджеті, що містить вашу оцінку сну та статистику.

Енергія тіла Body Battery

Оптимізуйте енергетичні запаси тіла, використовуючи варіабельність серцевого ритму, стрес, сон та інші дані, щоб визначити, коли ви готові бути активними або коли вам можливо, знадобиться відпочити.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Серія
Garmin Fenix 7S
Інтерфейси
Wi-Fi, підтримка мобільного зв'язку
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
Transflective memory-in-pixel (MIP)
Діагональ
1.2 "
Роздільна здатність
240 x 240
Сенсорний дисплей
із сенсорним екраном
Живлення
Час роботи
до 38 днів
Тип акумулятора
Li-Ion
Додаткові можливості
Датчики та активності
контроль серцевого ритму (ЕКГ), відстеження сну, пульсоксиметр (кисень), акселерометр, пульсометр
Функціональність
повідомлення про вхідні події, вбудований плеєр
Спортивні режими
мультиспорт
Особливості
гіроскопічний датчик
Фізичні параметри
Змінний ремінець
зі змінним ремінцем
Захищеність корпуса
10 ATM (для пірнання на малу глибину)
Розмір корпусу
42 x 42 x 14.1 мм
Матеріал корпусу
полімерний пластик
Колір ремінця
сріблястий
Вага
63 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Garmin Fenix 7S Silver with Graphite Band (010-02539-00/01)
Смарт-годинник Garmin Fenix 7S Silver with Graphite Band (010-02539-00/01)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових