з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 SE 46mm Green (55029749)
Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 SE 46mm Green (55029749)
СМАРТ-ГОДИННИК HUAWEI WATCH GT 3 SE 46MM GREEN (55029749) 0
СМАРТ-ГОДИННИК HUAWEI WATCH GT 3 SE 46MM GREEN (55029749) 1
СМАРТ-ГОДИННИК HUAWEI WATCH GT 3 SE 46MM GREEN (55029749) 2
СМАРТ-ГОДИННИК HUAWEI WATCH GT 3 SE 46MM GREEN (55029749) 3
СМАРТ-ГОДИННИК HUAWEI WATCH GT 3 SE 46MM GREEN (55029749) 4
СМАРТ-ГОДИННИК HUAWEI WATCH GT 3 SE 46MM GREEN (55029749) 5
Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 SE 46mm Green (55029749) 6

Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 SE 46mm Green (55029749)

Код: 720575
Закінчився
Продано
Опис

Ваш особистий компаньйон

До 2 тижнів роботи від батареї, понад 100 тренувальних режимів і легка конструкція

HUAWEI WATCH GT 3 SE — розумний годинник, створений для активних людей, які піклуються про своє здоров'я. Він втілює в собі потреби міських дослідників, шанувальників спорту та фітнесу, а також усіх тих, хто хоче піклуватися про свій фізичний і психічний стан. Він поєднує в собі комфорт і функціональність — він був виготовлений із надзвичайно легких матеріалів, завдяки чому важить усього 35,6 грама. Він працює до 2 тижнів без підзаряджання та дає змогу використовувати понад 100 різних режимів тренувань, функції моніторингу сну або точного вимірювання серцевого ритму. Він також обладнаний п'ятьма системами GNSS для точної навігації. Все це робить HUAWEI WATCH GT 3 SE ідеальним помічником для тренувань і повсякденної діяльності.

Надлегкий і ультракомфортний

HUAWEI WATCH GT 3 SE був розроблений з особливою увагою до вашого комфорту та зручності використання. Цей розумний годинник має ультратонкий корпус завтовшки лише 11 мм. Завдяки використанню армованого полімерного волокна годинник надлегкий і важить усього 35,6 г (без ремінця), а це означає, що під час тренувань і повсякденних занять ви практично не відчуєте їхньої ваги на зап'ястку. Поєднання зі зручним ремінцем робить носіння HUAWEI WATCH GT 3 SE зручним у будь-яких умовах. Годинник дуже легкі, попри те, що вони обладнані яскравим і чітким AMOLED-дисплеєм.з діагоналлю 1,43 дюйма та високою роздільною здатністю 466×466 з 326 PPI, що дає змогу швидко та чітко читати всю необхідну інформацію.

Corning Gorilla Glass забезпечує зносостійкість, забезпечуючи вам душевний спокій навіть під час важких фізичних навантажень. А завдяки постійно увімкненому дисплею вам ніколи не доведеться вгадувати, який зараз час — просто підійміть зап'ясток, і екран прокинеться сам по собі. Смарт-годинник відповідають стандарту водонепроникності до 5 атм. , що робить їх придатними для плавання та занять водними видами спорту.

Ультрамодний зовні

HUAWEI WATCH GT 3 SE доступний у двох ультрамодних кольорах: графітового чорного та дикого зеленого. Ви також можете легко підібрати зовнішній вигляд годинника до вашого сучасного одягу або нагоди — змініть циферблат на більш стильний, підберіть дизайн за вашим вибором або збережіть його в спортивній естетиці. Ви можете самостійно створювати щити в застосунку HUAWEI Health. Сфотографуйте свій стиль, і застосунок розважить із нього кольори та характерні елементи, а потім згенерує циферблати з мотивами, що належать до нього. Ще одна нова функція — перенесення улюблених фотографій ваших друзів, сім'ї або хатніх тварин на вашому зап'ястку. Такий портрет може стати частиною циферблата та зробити зовнішній вигляд вашого годинника неповторним.

Два тижні на одному заряді

HUAWEI WATCH GT 3 SE — це як друг, який хоче допомогти вам подбати про своє здоров'я й мотивує вас до активності. Це можливо завдяки тому, що ви можете цілу добу носити його із собою, щоб відстежувати свій сон, пульс, фізичну форму або щоденну кількість кроків на постійній основі. Він використовує велику батарею з тривалішим терміном експлуатації та інтелектуальний алгоритм енергоощадження. Завдяки акумулятору місткістю 451 мА-год він забезпечує до 2 тижнів безперервної роботи без потреби підзаряджання. За інтенсивного використання батареї вистачає на 7 днів. Водночас годинник підтримує швидке заряджання — 5 хвилин виллється в цілий день роботи.

Слідкуйте за своїм сном і дбайте про своє здоров'я

HUAWEI WATCH GT 3 SE обладнаний багаторічною технологією моніторингу сну HUAWEI TruSleep 3.0, завдяки якій він дуже точно відстежує кожну фазу сну, а також частоту серцевих скорочень і дихання. Крім визначення тривалості сну та представлення його комплексної структури (включно з легким соном, глибоким сном, швидким сном і бадьорістю), годинник також фіксує якість вашого сну, аналізуючи безліч фізіологічних параметрів. Разом із застосунком HUAWEI Health воно записує якість сну, а також дає змогу записувати розмови уві сні та відстежувати храп. Збираючи інформацію про ваші звички сну, розумний годинник може визначити 6 поширених проблем.розлади сну, включно з труднощами із засинанням, легкий сон, легке пробудження вночі, раннє пробудження й нерегулярний сон. З огляду на це, він надає понад 200 персональних порад про те, як науково поліпшити якість сну.

Нехай твоя зелена конюшина цвіте

HUAWEI WATCH GT 3 SE забезпечує точний моніторинг частоти серцевих скорочень і насичення крові впродовж дня завдяки технології HUAWEI TruSeenTM 5.0+. Годинник також дбає про ваше здоров'я, нагадуючи про потребу пити воду, приймати ліки, вчасно лягати спати, займатися спортом, про проблеми зі здоров'ям і, нарешті, про позитивний настрій. Щодня, коли ви виконуєте більшу частину цих завдань, у застосунку Healthy Living для вас розквітає зелена конюшина. Годинник також контролюватиме ваш рівень стресу і, у разі жінок, також ваш менструальний цикл. Ви також можете відстежувати час сходу та заходу сонця, фази місяця, час припливів і попередження про сувору погоду, що особливо корисно для прихильників активного відпочинку.

Біжи краще

Алгоритм Huawei TruSportTM допоможе вам тренуватися ефективніше та ґрунтуючись на науковому аналізі, розвинути вашу самодисципліну та активне керування своїм здоров'ям. Годинник пропонує вам понад 100 різних спортивних режимів, зокрема 18 професійних. Незалежно від того, чи є ви новачком у спорті, чи готуєтеся до змагань, нова функція інтелектуального планування HUAWEI WATCH GT 3 SE може створити для вас індивідуальний план тренувань. Він відповідатиме вашій статурі, біговій історії та результатам, а також тренувальним цілям. Водночас на основі всебічного та професійного аналізу даних про ваш біг, як-от: темп, частота серцевих скорочень, відстань, індекс здатності до бігу (RAI), тренувальне навантаження, час відновлення або вимірювання VO2Max, годинник динамічно коригуватиме план тренувань відповідно до вашого прогресу і збільшувати навантаження, щоб поступово покращувати ваші здібності. біг. HUAWEI WATCH GT 3 SE надає професійні рекомендації щодо тренувань, щоб визначити їхню інтенсивність і тривалість, а також поліпшити їхню якість.

Розширте можливості свого смартфона

HUAWEI WATCH GT 3 SE забезпечує точну навігацію та геолокацію з високою точністю. Після тренування на свіжому повітрі ваш годинник автоматично згенерує маршрут бігу, яким ви зможете поділитися з друзями в застосунку HUAWEI Health. Розумний годинник також підтримує точне визначення місця розташування в автономному режимі, тому, якщо ви заблукаєтеся, годинник поверне вас до вихідної точки за тим самим маршрутом. Розумний годинник Huawei є природним доповненням і розширенням функцій смартфона. HUAWEI WATCH GT 3 SE сумісний із телефонами Android й iOS, завдяки чому він дасть вам змогу, серед іншого, здійснювати та приймати дзвінки через Bluetooth, надсилати текстові повідомлення або слухати музику.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для чоловіків
Серія
Huawei Watch GT 3
Інтерфейси
Bluetooth, підтримка мобільного зв'язку, Wi-Fi
Сумісність
Android, iOS
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.43 "
Роздільна здатність
466 x 466
Сенсорний дисплей
із сенсорним екраном
Живлення
Час роботи
до 14 днів
Тип акумулятора
Li-Ion
Сонячна батарея
без сонячної батареї
Додаткові можливості
Датчики та активності
оксиметр, відстеження сну, контроль серцевого ритму (ЕКГ)
Функціональність
повідомлення про вхідні події, функція гучного зв'язку
Спортивні режими
100 + спортивних режимів
Фізичні параметри
Вібромотор
так
Змінний ремінець
зі змінним ремінцем
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір зап'ястя
140-210 мм
Розмір корпусу
46.4 x 46.4 x 11 мм
Матеріал ремінця
силікон
Матеріал корпусу
пластик
Колір ремінця
зелений
Колір корпусу
зелений
Вага
35.6 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 SE 46mm Green (55029749)
Смарт-годинник Huawei Watch GT 3 SE 46mm Green (55029749)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових