з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Zeblaze Btalk Black
Смарт-годинник Zeblaze Btalk Black
1 049
СМАРТ-ГОДИННИК ZEBLAZE BTALK BLACK 0
СМАРТ-ГОДИННИК ZEBLAZE BTALK BLACK 1
СМАРТ-ГОДИННИК ZEBLAZE BTALK BLACK 2
СМАРТ-ГОДИННИК ZEBLAZE BTALK BLACK 3
СМАРТ-ГОДИННИК ZEBLAZE BTALK BLACK 4
Смарт-годинник Zeblaze Btalk Black 5

Смарт-годинник Zeblaze Btalk Black

Код: 733471
В наявності
1 049 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Чудовий новий вид
1,86" великий кольоровий дисплей

Готові розкрити очі? Пориньте в надвеликий барвистий HD-дисплей і перегляньте всі вхідні дзвінки, повідомлення, нагадування, а також дані про здоров’я та фізичну форму на чудовому великому екрані.

Універсальна ефективність, готовність до будь-яких викликів

Zeblaze Btalk використовує новий чіпсет Realtek 8763e для забезпечення високої продуктивності, подовжуючи термін служби батареї, обробляючи передачу даних і споживаючи менше енергії, щоб отримати ті самі результати.

Знову скажіть світу "Привіт"

Годинник, який тримає вас на зв’язку. Увійдіть у світ із добре зв’язаним зв’язком із «Zeblaze Btalk», який дає змогу керувати вашими дзвінками — приймати дзвінки, набирати номер із журналів останніх викликів, отримувати доступ до улюблених контактів і залишати телефон у кишені.

  • Підключення одним дотиком
  • Голосовий виклик
  • Циферблат
  • Останній дзвінок
  • Контакти

Новий вигляд, коли забажаєте

Вибирайте з понад 100 циферблатів із різноманітними темами, включаючи технології, спорт, техніку та мультфільми. Також доступні суперциферблати та спеціальні циферблати, що дозволяє вибрати той, який ідеально відповідає вашому смаку та темпераменту.

Останній інтерактивний досвід

Zeblaze Btalk доступний у трьох темах, і завдяки інтуїтивно зрозумілій операційній системі ви можете легко знайти те, що вам потрібно, у програмі Zeblaze Btalk.

  • Соти
  • Список
  • Палацова сітка

Більше варіантів
Більше мотивів

Відстежуйте свої вправи як експерт

Широкий вибір спортивних режимів допоможе вам відстежувати спалені калорії, зміни частоти серцевих скорочень і тривалість тренування.

Створено для таких любителів спорту, як і ви

Отримуйте дані про всі свої улюблені види спорту, як-от прогулянки в приміщенні та на відкритому повітрі, біг і їзду на велосипеді, а також інші тренування довільної форми, як-от йога та джампінг.

Водонепроникність IP68

Zeblaze Btalk базується на стандартах водонепроникності IP68, які можуть ефективно запобігати розбризкуванню поту або крапель дощу, задовольняючи щоденні потреби у водонепроникності, роблячи вас більш спокійними.

Комплексна турбота про ваше здоров'я

Отримуйте важливі для вас дані про здоров’я точніше та ефективніше за допомогою Zeblaze Btalk. Удосконалений біометричний датчик годинника може відстежувати кілька показників здоров’я одночасно та ефективніше використовує оптичне світло.

Оптимізований пульс

Ваше серце ніколи не бреше, то навіщо стежити за пульсом? Zeblaze завжди користувався довірою користувачів — тепер ваша черга. Ми відстежуватимемо ваші удари щохвилини з неперевершеною точністю.

Вимірювання рівня SpO2

Вимірювання рівня кисню в крові. Рівень насичення крові киснем (SpO2) вказує на кількість кисню в крові. Отримайте вимірювання SpO2 у будь-який час і в будь-якому місці для душевного спокою.

Сон і відновлення

Zeblaze Btalk точно відстежує стан вашого сну. включно з глибоким сном, легким сном, швидкою фазою сну та часом неспання, а також інтерпретує характеристики, щоб надати вам оцінку якості сну та ідеї для покращення.

Здоров'я жінки

Zeblaze Btalk може допомогти вам записати ваші менструальні цикли та періоди овуляції та попередити вас до їх настання, щоб ви могли планувати наперед і уникнути зривів.

Надзвичайно потужний

Більше немає хвилювань про акумулятор

Наближається подорож? Відключіться від мережі на термін до 15 днів. У надзвичайно тонкому та легкому корпусі годинника встановлено потужну батарею, тому ви можете взяти у свій футляр щось цікавіше, ніж зарядний пристрій.

Більше корисних функцій

Zeblaze Btalk може вміло обробляти ваші плани, сповіщати вас про вхідні дзвінки чи повідомлення, а також надавати нагадування про рух, якщо сидите надто довго. Годинник також відстежуватиме ваші події та пропонує функції «Не турбувати», секундомір і прогноз погоди, а також дозволяє встановлювати будильники та таймери.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для дорослих
Серія
Btalk
Інтерфейси
Bluetooth
Сумісність
Android, iOS
Екран
Форма дисплею
квадратна
Матриця
IPS
Діагональ
1.86"
Роздільна здатність
240 х 300
Живлення
Час роботи
до 15 днів
Додаткові можливості
Датчики та активності
пульсометр, лічильник калорій, контроль серцевого ритму (ЕКГ), моніторинг фізичної активності
Функціональність
повідомлення про виклики, події календаря, повідомлення про SMS, повідомлення соціальних мереж, повідомлення про вхідні події
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Колір ремінця
чорний
Колір корпусу
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Zeblaze Btalk Black
Смарт-годинник Zeblaze Btalk Black
1 049 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових