з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro Silver (BHR6417GL)
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro Silver (BHR6417GL)
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 0
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 1
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 2
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 3
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 4
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 5
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 6
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 7
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 8
СМАРТ-ГОДИННИК XIAOMI WATCH S1 PRO SILVER (BHR6417GL) 9
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro Silver (BHR6417GL) 10

Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro Silver (BHR6417GL)

Код: 764550
Закінчився
Продано
Опис

5 причин обрати Xiaomi

По-перше, смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro приваблює своїм елегантним класичним дизайном, який підкреслює, що перед вами пристрій преміум класу. Ви зможете контролювати своє самопочуття за допомогою функцій вимірювання рівня кисню в крові, пульсу, оцінки сну та стресу. Годинник допоможе вам залишатися у формі завдяки вбудованим режимам тренувань. П'ять систем позиціонування, серед яких GPS, точно визначають ваше місце розташування та траєкторію руху навіть під час заняття альпінізмом. І, нарешті, використовуючи годинник, ви зможете приймати вхідні дзвінки та, не виймаючи смартфон, розмовляти навіть у галасливій обстановці.

Преміальний дизайн

Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro укладений у витончений корпус із металу високої якості. Екран годинника покритий сапфіровим склом, стійким до подряпин і пошкоджень. М'який ремінець з еко-шкіри має високу міцність і зносостійкість. Управління годинником здійснюється за допомогою сенсорного екрана та бічної поворотної кнопки, яка дозволяє легко переміщатися між додатками та регулювати гучність.

Великий яскравий дисплей

Годинник Xiaomi Watch S1 Pro виконаний в сучасному преміальному стилі і є ідеальним поєднанням елегантного лаконічного дизайну і передових технологій. 1.47-дюймовий дисплей відрізняється чіткістю деталей та відмінною видимістю. При яскравості до 600 нит ви зможете користуватися годинником навіть при яскравому денному освітленні. Укладений у тонкий безель, екран займає 72.7% площі, а це означає багато місця для актуальної інформації.

Ваш годинник Xiaomi – ваші правила

Зробіть Xiaomi Watch S1 Pro оригінальним. Вам доступні передвстановлені варіанти циферблатів, і ще більше опцій для екрана в застосунку. Створюйте унікальні циферблати, які максимально підкреслять ваш стиль та настрій.

Годинник та смартфон – єдине ціле

Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro допоможе вам отримувати доступ до сповіщень, стежити за спортивним прогресом і станом здоров'я, тримати під контролем поточні завдання та не забувати про заплановані події. Усі установки, що діють на смартфоні, автоматично актуальні на годиннику, наприклад, режим «Не турбувати». Xiaomi – ваш найкращий помічник для повсякденних завдань та яскравих пригод.

Годинник замість смартфона

Тепер не обов'язково йти за смартфоном у роздягальню, якщо дзвінок надійшов під час тренування. Завдяки технології Bluetooth та інтелектуальній технології посилення голосу ви можете відповісти на дзвінок, використовуючи ваш годинник Xiaomi Watch S1 Pro. Причому ваш голос звучить чітко та голосно навіть у людному місці.

Ваше самопочуття під контролем

Насичення крові киснем – це один з основних чинників, який визначає хороше самопочуття. Годинник заміряє рівень SpO2 та забезпечує вас актуальною інформацією про стан здоров'я. Передова технологія та LED-датчик з високою точністю вимірюють серцевий ритм, щоб ви завжди були в курсі свого самопочуття та могли вибирати оптимальні навантаження. Контроль рівня стресу допоможе зберігати внутрішній баланс протягом дня.

Будьте в курсі своїх спортивних досягнень

Займайтеся улюбленим видом спорту та дізнавайтеся про свої спортивні успіхи в реальному часі. Годинник Xiaomi Watch S1 Pro проводить аналіз вашої активності та підтримує понад 100 режимів тренувань. 10 вбудованих бігових тренувань дають можливість обрати рівень навантаження та користуватися порадами професіоналів для досягнення кращих результатів.

Точний вимір траєкторії

Двохдіапазонний GPS та підтримка п'яти основних геопозиційних систем дозволяють відстежувати маршрути тренувань на відкритому повітрі. Завдяки 3D – побудові маршрутів ви зможете стежити за своїм пересуванням у горах та враховувати кожен метр сходження. Вся інформація про ваші спортивні досягнення доступна у додатку на вашому смартфоні.

До 2-х тижнів без підзарядки

Потужний сучасний 12нм чіп не тільки підвищує продуктивність, але й забезпечує тривалий час автономної роботи. Годинник Xiaomi Watch S1 Pro пропрацює до 5 днів у цілодобовому інтелектуальному режимі з постійним відстеженням показників здоров'я та до 14 днів у типовому режимі. Всього 10 хвилин підзарядки, і годинник продовжить роботу протягом двох днів. На підзарядку до 100% піде близько 85 хвилин. Використовуйте функцію зворотного заряджання, щоб підзарядити годинник від вашого смартфона там, де немає можливості підзарядитися від

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для чоловіків
Серія
Xiaomi Watch S1 Pro
Інтерфейси
Bluetooth 5.2, Wi-Fi
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Діагональ
1.47 "
Роздільна здатність
480 x 480
Сенсорний дисплей
із сенсорним екраном
Живлення
Ємність акумулятора
500 мАг
Час роботи
до 14 днів
Тип акумулятора
Li-Ion
Додаткові можливості
Датчики та активності
пульсометр, тонометр, відстеження сну, контроль серцевого ритму (ЕКГ), оксиметр
Функціональність
функція гучного зв'язку, повідомлення про вхідні події
Спортивні режими
біг, плавання, 100 + спортивних режимів, велосипед
Фізичні параметри
Вібромотор
так
Змінний ремінець
зі змінним ремінцем
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
46 x 46 x 11.28 мм
Колір ремінця
коричневий
Колір корпусу
сріблястий
Вага
48.5 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro Silver (BHR6417GL)
Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Pro Silver (BHR6417GL)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових