з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Garmin Forerunner 920XT Red White with HRM-Run White Red
Смарт-годинник Garmin Forerunner 920XT Red White with HRM-Run White Red
20 800
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN FORERUNNER 920XT RED WHITE WITH HRM-RUN WHITE RED 0
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN FORERUNNER 920XT RED WHITE WITH HRM-RUN WHITE RED 1
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN FORERUNNER 920XT RED WHITE WITH HRM-RUN WHITE RED 2
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN FORERUNNER 920XT RED WHITE WITH HRM-RUN WHITE RED 3
СМАРТ-ГОДИННИК GARMIN FORERUNNER 920XT RED WHITE WITH HRM-RUN WHITE RED 4
Смарт-годинник Garmin Forerunner 920XT Red White with HRM-Run White Red 5

Смарт-годинник Garmin Forerunner 920XT Red White with HRM-Run White Red

Код: 79930
В наявності
20 800 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Плавайте

Під час тренувань в басейні або відкритому водоймищі Garmin Forerunner 920XT детально відстежують всі необхідні параметри: темп, дистанцію, частоту і кількість гребків, а також показник SWOLF. Спеціальна функція «Журнал вправ в басейні» дозволяє записувати вправи (наприклад, для рук або ніг) або інші фізичні навантаження, яких немає серед чотирьох видів гребків. У той же час два таймера відпочинку допоможуть Вам вчасно відштовхнутися від стінки басейну. В функції годинника входять попередження за часом, щоб Ви могли підтримувати свій темп на необхідному рівні, а також попередження по дистанції, якщо Ви вже подолали задану відстань. Крім того, годинник дозволяє встановити попередження для калорій і частоти гребків.

Нарощуйте потужність

Garmin Forerunner 920 XT сумісний з датчиками швидкості, каденції і серцевого ритму, щоб надати Вам найсучасніші можливості для велосипедних тренувань. Підключивши до годинника ANT+ вимірювач потужності, включаючи лінійку Garmin Vector з датчиками на одну або дві педалі, Ви можете отримувати дані потужності. При спільному використанні з датчиком серцевого ритму (стандартним HRM або HRM-Run) спортивний годинник Garmin Forerunner 920XT пропонує додаткові функції для визначення рівня відновлення Вашого організму, а також Ваш потенціал в змаганнях. Функція «Перевірка відновлення» показує Ваш рівень відновлення після попереднього тренування вже через кілька хвилин тренування. Після закінчення занять годинник розрахує час відновлення, протягом якого Вам слід уникати важких фізичних навантажень.

Залишайтеся на зв'язку

Тепер Ваші тренування і змагання виглядають по-новому з безкоштовним онлайн співтовариством для спортсменів Garmin Connect. Тут Ви можете зберігати і планувати тренування, а також ділитися з іншими спортсменами своїми досягненнями. При завантаженні даних тренування в режимі «Мультиспорт» кожен відрізок і час переходу між відрізками зберігаються в одному комбінованому файлі для швидкого доступу до інформації. Окремі закладки дозволяють отримати детальні дані для кожного відрізка. Існує безліч способів синхронізації даних з Garmin Connect. Спортивний годинник Garmin Forerunner 920XT може передавати дані через мобільний додаток Garmin Connect Mobile на Вашому смартфоні за допомогою технології Bluetooth. Також, Ви можете створити одну або кілька точок WI-FI, і він автоматично виконає синхронізацію, як тільки Ви опинитеся в зоні покриття. Нарешті, Ви можете зайти в Garmin Connect з Вашого ПК за допомогою USB.

Garmin Connect mobile

Синхронізація Garmin 920XT з Вашим смартфоном, і додаток Garmin Connect mobile надасть Вам додаткові можливості, щоб Ви могли залишатися на зв'язку під час тренувань або змагань. Функція Live Tracking (живе стеження) дозволить запрошувати близьких Вам людей спостерігати за Вашим тренуванням на карті в режимі реального часу. А «Розумні повідомлення» дозволять виводити повідомлення про отримані електронні листи, текстових і SMS повідомленнях і пропущені дзвінки прямо на дисплей годинника. Крім того, при синхронізації зі смартфоном з встановленим додатком Garmin Connect mobile, виконані тренування будуть автоматично завантажуватися в Garmin Connect.

Характеристики
Основні
Для кого
для дорослих
Серія
Garmin Forerunner 920XT
Інтерфейси
GPS, Bluetooth
Сумісність
iOS, Android
Екран
Форма дисплею
прямокутна
Матриця
MIP
Тип дисплею
кольоровий
Роздільна здатність
205 х 148
Живлення
Час роботи
до 90 діб
Додаткові можливості
Датчики та активності
крокомір, підрахунок сходинок, лічильник калорій, відстеження сну
Функціональність
повідомлення про вхідні події
Особливості
вібрація
Фізичні параметри
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
45 х 55 х 12.7 мм
Колір ремінця
біло-червоний
Вага
61 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Garmin Forerunner 920XT Red White with HRM-Run White Red
Смарт-годинник Garmin Forerunner 920XT Red White with HRM-Run White Red
20 800 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових