з 09:00 до 21:00
Смарт-годинник Amazfit GTR mini Misty Pink
Смарт-годинник Amazfit GTR mini Misty Pink
4 299
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTR MINI MISTY PINK 0
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTR MINI MISTY PINK 1
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTR MINI MISTY PINK 2
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTR MINI MISTY PINK 3
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTR MINI MISTY PINK 4
СМАРТ-ГОДИННИК AMAZFIT GTR MINI MISTY PINK 5
Смарт-годинник Amazfit GTR mini Misty Pink 6

Смарт-годинник Amazfit GTR mini Misty Pink

Код: 806905
В наявності
4 399 грн
4 299 грн
Обраний колір: Misty Pink

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Потужний заряд позитиву від Amazfit

Смарт-годинник Amazfit GTR Mini виглядає яскраво і елегантно і здатний вдало доповнити будь-який стиль від ділового до повсякденного. Годинник забезпечує точні дані про основні показники здоров'я, інформацію про тренування та особисті спортивні досягнення. Понад 120 спортивних режимів та інтелектуальне розпізнавання активності допомагають завжди залишатися у формі. А ще годинник не дасть вам пропустити важливий дзвінок або запізнитися на заплановану зустріч. Завдяки потужній батареї годинник працює до 14 днів у стандартному режимі без необхідності в підзарядці.

Яскравий інформативний дисплей

Смарт-годинник Amazfit GTR Mini оснащений 1.28-дюймовим дисплеєм, на якому легко розміщується велика кількість корисної інформації. Щільність пікселів в Amazfit становить 326 ppi, а завдяки високій яскравості зображення на екрані легко читається навіть у сонячну погоду. Одного погляду на екран досить, щоб отримати потрібні дані.

Персоналізовані налаштування

Розумний годинник Amazfit GTR Mini завжди відповідає вашому настрою і легко підлаштовується під ваш стиль. Вибирайте та встановлюйте яскраві циферблати на будь-який смак із понад ста доступних на вибір варіантів або використовуйте 11 анімованих циферблатів, щоб ваш гаджет набув оригінального вигляду. Завантажте до трьох фотографій, і щоразу при включенні циферблата фотографії змінюватимуться.

Забудьте про часті підзарядки

Повного заряду батареї вистачить приблизно на 20 днів роботи Amazfit GTR Mini при активації основних функцій до 14 днів у режимі стандартного використання. Ви точно не загубитеся в незнайомому місці, адже при активній GPS-навігації годинник працює до 25 годин. Вирушайте назустріч пригодам і не думайте про підзарядку.

Amazfit готовий до пригод, як і ви

Водозахист корпусу за стандартом 5ATM дозволить вам займатися активним спортом, а також плавати та купатися, не знімаючи годинника. Завдяки підтримці 5 систем позиціонування, серед яких є, звичайно, GPS-навігація, ви завжди зможете дізнатися про своє точне місце розташування та отримати маршрут тренування на відкритому повітрі. Годинник використовує запатентовану GPS-антену з круговою поляризацією, яка забезпечує більш точне позиціонування в будь-якому місці.

Amazfit за активний спосіб життя

Для професійної обробки спортивних досягнень використовуйте один із понад 120 вбудованих режимів тренувань. Інтелектуальне розпізнавання 7 видів активності дозволяє отримувати точніші дані про ваші спортивні результати. У додатку ви завжди зможете ознайомитись зі статистикою тренувань та поділитися своїми спортивними досягненнями. А вбудований віртуальний пейсер допоможе вам завжди залишатися у формі та досягати нових висот у спорті.

Перевірте своє самопочуття

Після закінчення тренування ознайомтеся із професійною думкою про стан вашого організму. Amazfit GTR Mini відображає такі спеціалізовані дані, як VO 2 Max, час відновлення, тренувальне навантаження та тренувальний ефект. Діліться своїми результатами з різними фітнес-спільнотами та у додатках Apple Health та Google Fit.

Контроль самопочуття 24/7

Високоточний сенсор BioTrecker PPG разом з орієнтованою на здоров'я операційною системою Zepp ОС 2.0 стежить за вашим самопочуттям і всього за 45 секунд надає звіт за трьома важливими показниками: рівнем насичення крові киснем, рівнем стресу та частотою серцевого ритму. При виявленні відхилень від норми за будь-яким із показників ви отримаєте оповіщення і зможете швидко вжити заходів, щоб виправити ситуацію.

Моніторинг сну

Amazfit GTR Mini здійснюють моніторинг вашого сну, поділяють сон на окремі фази, вимірюють їх тривалість, частоту дихання під час сну, щоб допомогти виявити проблеми та покращити якість відпочинку. А ще в режимі сну годинник знижує яскравість дисплея і відключає повідомлення, щоб ніщо не завадило вам виспатися.

Зведена оцінка здоров'я PAI та моніторинг жіночого здоров'я

Щоб оцінити свій фізичний стан, не обов'язково вивчати кілька показників та зіставляти дані. Розумний годинник Amazfit GTR Mini зробить це за вас і дасть загальний результат у вигляді індивідуальної оцінки стану здоров'я PAI, в якій враховано дані про ваш пульс, рівень фізичної активності та іншу важливу інформацію. Відстеження менструальних циклів у жінок допомагає краще зрозуміти своє тіло та завжди контролювати ситуацію.

Зручна ОС Zepp ОС 2.0

Zepp ОС 2.0 містить величезну кількість програм та додатків на будь-який смак для будь-яких потреб. А ще ви зможете зберегти у додатку клубні карти ваших улюблених магазинів. І під час шопінгу вам зовсім не обов'язково мати саму карту, щоб отримати знижку, достатньо буде пред'явити код на дисплеї годинника. З розумним годинником Amazfit GTR Mini ви зможете керувати музикою та камерою на смартфоні, отримувати повідомлення та нагадування, складати список поточних справ, дізнаватися про погоду та багато-багато іншого. Безліч корисних функцій зроблять кожен ваш день більш продуктивним.

Характеристики
Основні
Тип годинника
смарт-годинник
Для кого
для дорослих
Серія
Amazfit GTR mini
Інтерфейси
GPS, Wi-Fi, Bluetooth 5.2
Сумісність
Android 7.0
Операційна система
Zepp OS
Екран
Форма дисплею
кругла
Матриця
AMOLED
Тип дисплею
кольоровий
Діагональ
1.28"
Роздільна здатність
416 x 416
Сенсорний дисплей
із сенсорним екраном
Живлення
Ємність акумулятора
280 мАг
Час роботи
до 7 днів
Тип акумулятора
вбудований
Тип заряджання
магнітна
Сонячна батарея
без сонячної батареї
Додаткові можливості
Датчики та активності
лічильник калорій, пульсометр, пульсоксиметр (кисень), моніторинг фізичної активності
Функціональність
вхідні дзвінки, повідомлення про SMS
Спортивні режими
126 спортивних режимів
Фізичні параметри
Вібромотор
так
Змінний ремінець
зі змінним ремінцем
Захищеність корпуса
5 ATM (бризки, дощ, душ і плавання на невеликій глибині)
Розмір корпусу
43 x 43 x 9.0 мм
Матеріал ремінця
силікон
Матеріал корпусу
пластик, нержавіюча сталь
Колір ремінця
рожевий
Колір корпусу
Вага
36.2 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смарт-годинник Amazfit GTR mini Misty Pink
Смарт-годинник Amazfit GTR mini Misty Pink
4 399 грн 4 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових