з 09:00 до 21:00
Нічник Click CLK-G01213 іграшка Совонька
Нічник Click CLK-G01213 іграшка Совонька

Нічник Click CLK-G01213 іграшка Совонька

Код: 575276
Закінчився
Продано
Опис

Дитячий силіконовий нічник-іграшка Совушка серії "Нічні звірята" виготовлений під ТМ Click, українським брендом дитячої безпечної електроніки. Силіконовий світильник має 7 приємних м'яких кольорів світіння для спокійного нічного сну дитини. Нічник не нагрівається, тому маленька дитина може взяти іграшку із собою безпосередньо у ліжечко. М'яке світло силіконового нічника створить затишні умови, що сприятимуть сну. Дитячий нічник бездротовий, з вбудованим акумулятором. Заряду вистачить на 20 годин, тобто приблизно на 3 ночі. Дитячий світильник виготовлений із харчового силікону без шкідливих речовин, з такого силікону виготовляється посуд для малюків.

Силіконовий нічник Click — стане чудовим подарунком і для дівчинки, і для хлопчика. М'яке силіконове Совеня стане найкращим другом дитини та забезпечить малюкові спокійний сон без дитячих страхів. Унікальний дизайн у формі милої тварини Совеня не залишить байдужими ні дитину, ні її батьків. Плафон виготовлений із м'якого силікону без шкідливих речовин, який не тільки травмобезпечний для дитини, ба більше — його можна м'яти, стискати, розтягувати та навіть кусати! Плафон, що забруднився, можна легко зняти та помити в мильному розчині або в пральній машинці.

М'який силіконовий нічничок для дітей має 4 режими роботи й 7 різних кольорів світіння. Можна вибрати як заспокійливе тепле світло, яке допомагає заснути, так і змусити його переливатися різними кольорами, або ж пульсувати якимось одним обраним світлом, граючи з ним. Колір можна перемкнути легким лясканням, тому навіть зовсім маленька дитина без труднощів упорається з цим завданням.

Сам м'який силіконовий світильник працює на якісних світлодіодах, які не нагріваються й дають як тепле м'яке світло, так і можуть переливатися різними кольорами веселки. Вбудований Li-Ion акумулятор живить нічник до 20 годин. Зарядити силіконовий нічник можна від будь-якого USB-порту: чи то зарядний пристрій від смартфона, чи то повербанк, чи то ноутбук, чи то USB-порт в автомагнітолі. За дві години силіконовий дитячий нічник повністю заряджається і знову готовий тішити малечу. Дитячий світильник Сова з такими можливостями можна брати з собою в будь-яке місце й час. Адже заряду вистачить не на одну ніч. Щоб зарядити дитячий силіконовий нічник, до зарядного кабелю необхідний буде адаптер 220В-USB 5 В 0.5 А або можна використовувати пристрій для смартфона з Micro-USB штекером.

Характеристики
Основні
Вік дитини
4 роки, 9 років, 6 років, 2.5 роки, 11 років, 8 років, 1 рік, 3.5 роки, 12 років, 5 років, 3 роки, 7 років, 10 років, 2 роки, 1.5 року
Стать дитини
хлопчик, дівчинка
Живлення
Споживана потужність
0.35 Вт
Джерело живлення
від акумулятора
Час автономної роботи
20 год
Додаткові параметри
Додатково
з led технологією
Фізичні параметри
Розміри
12 см
Умови товару
Комплектація
інструкція, кабель, нічник
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Нічник Click CLK-G01213 іграшка Совонька
Нічник Click CLK-G01213 іграшка Совонька
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових