з 09:00 до 21:00
Софтбокс Rime Lite (196347) 90 см
Софтбокс Rime Lite (196347) 90 см
5 299

Софтбокс Rime Lite (196347) 90 см

Код: 718895
В наявності
5 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Софтбокси октагон компанії Rime Lite створюють красиве, м'яке й об'ємне освітлення для будь-яких об'єктів фотознімання. Чудово підійдуть для знімання одиничного або групового портрета.

Особливості конструкції софтбокса октагон Rime Lite дають змогу створити рівномірно м'який світловий потік, забезпечуючи на портретах круглі рефлекторні відбиття в очах моделі, що має набагато природніший вигляд, ніж відбиття квадратних або прямокутних софтбоксів.

У виробництві софтбокса Rime Lite не використовують флуоресцентних матеріалів і барвників, тому немає спотворення колірної температури джерела світла. Водовідштовхувальний матеріал, з якого виготовлено софтбокси Rime Lite, не дає волозі потрапляти в дифузор софтбокса, завдяки чому вдається уникнути спотворень під час знімання на відкритому повітрі в дощовиту погоду.

Софтбокси октагон Rime Lite виготовлено з термостійкого матеріалу та мають два вентиляційні отвори для відведення гарячого повітря, завдяки чому можливе використання потужного пілотного світла.
Дифузори софтбокса дають змогу отримати рівномірне й добре розсіяне світло, надаючи зображенню прекрасної текстури й об'єму.

Фронтальний екран софтбокса октагон Rime Lite трохи втоплений, утворюючи чорну облямівку, що дає змогу мати чіткі межі світлового переходу на об'єкті знімання і запобігає потраплянню світла в об'єктив.
Зручне кріплення на липучках і дюралюмінієві дуги гарантують швидке складання та встановлення софтбокса, а конструкція з восьми спиць дає змогу досягти більшої жорсткості.
Компанія Rime Lite випускає адаптерні кільця для використання софтбокса зі спалахами інших виробників.

До комплекту постачання входять: софтбокс, алюмінієвий адаптер, дифузор внутрішній і зовнішній, спиці, фірмовий чохол.

Характеристики
Розміри
75 x 5 x 5 см
Комплектація
cофтбокс, адаптер, дифузор внутрішній і зовнішній, чохол
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Софтбокс Rime Lite (196347) 90 см
Софтбокс Rime Lite (196347) 90 см
5 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових