з 09:00 до 21:00
Соковижималка Kenwood JE850 Silver
Соковижималка Kenwood JE850 Silver
8 999
СОКОВИЖИМАЛКА KENWOOD JE850 SILVER 0
СОКОВИЖИМАЛКА KENWOOD JE850 SILVER 1
СОКОВИЖИМАЛКА KENWOOD JE850 SILVER 2
СОКОВИЖИМАЛКА KENWOOD JE850 SILVER 3
СОКОВИЖИМАЛКА KENWOOD JE850 SILVER 4
СОКОВИЖИМАЛКА KENWOOD JE850 SILVER 5
СОКОВИЖИМАЛКА KENWOOD JE850 SILVER 6
СОКОВИЖИМАЛКА KENWOOD JE850 SILVER 7

Соковижималка Kenwood JE850 Silver

Код: 119739
В наявності
8 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Насолоджуйтесь смачними корисними соками

Соковижималка Kenwood JE 850 — вдосконалена модель безперебійної дії із запатентованою технологією Apex, завдяки якій виходить ще більше свіжого соку та менше відходів. Функціональна модель виконана в ергономічному металевому корпусі, що забезпечує міцність і довговічність використання. Соковитискач дозволяє щодня насолоджуватися корисним соком за рахунок ефективної системи приготування та високої потужності 1500 Вт. Для отримання заряду вітамінів не потрібно витрачати зусилля та дорогоцінний час.

Металева завантажувальна горловина XXL

Використовувати соковижималку стало ще комфортніше. Виробник оснастив цю модель місткою горловиною, діаметр якої становить 85 мм. Завдяки такому розміру ви можете завантажувати для віджиму навіть цілі яблука. Це допомагає істотно заощадити час на приготування смачних і корисних соків. Не потрібно попередньо нарізати фрукти, овочі або використовувати великі шматки, не витрачаючи час на подрібнення. Для безпечного та комфортного використання в комплекті є зручний штовхач.

Більше соку та менше відходів

Високоякісна соковижималка Kenwood JE 850 — ідеальний помічник у швидкому та якісному приготуванні соку. Завдяки використанню запатентованої технології Apex забезпечується висока продуктивність, чистота та комфорт процесу віджиму. Під час зняття ємності за рахунок спеціальної конструкції вичавки, що залишилися на кришці, автоматично потрапляють в контейнер, щоб отримати з фруктів і овочів весь сік до останньої краплі. Експериментуйте з поєднаннями продуктів і насолоджуйтеся результатом.

Вибирайте оптимальну швидкість віджиму

Соковижималка відрізняється не тільки високою якістю приготування, а й гарною функціональністю. Ви можете регулювати інтенсивність віджимання самостійно за допомогою зручного регулятора швидкостей. Доступно 2 режими роботи, наприклад, м'які фрукти відмінно переробляються на низькій швидкості, а для твердих фруктів і овочів підійде більш потужний режим. На пластиковому корпусі збоку зручно розташоване коліщатко для перемикання швидкісних режимів. Контролюйте процес самостійно для ідеального результату.

Ще більше смачного соку!

Соковижималка має литий металевий корпус і оснащена містким глечиком для соку великого об’єму 1,5 л з ручкою. Ергономічний глечик є прозорим, тому ви можете контролювати процес і зробити необхідну кількість напою. З іншого боку соковижималки розташовується великий контейнер для відходів на 3 л, що дозволяє легко обробляти більшу кількість овочів, фруктів і ягід. Ємності виготовлені з високоякісного безпечного пластика.

Повний комплект і легкий догляд

Універсальна функціональна соковижималка Kenwood JE 850 має ретельно продуману конструкцію, що складається з окремих елементів, які легко знімаються та фіксуються. Після приготування можна просто обполоснути знімні безприводні частини соковитискача під струменем проточної води або в посудомийній машині. Крім того, завдяки запатентованій технології Крапля-стоп, ваша робоча поверхня завжди буде залишатися чистою. Легкість керування є додатковою перевагою соковижималки.

Характеристики
Основні
Тип
соковижималка відцентрова
Потужність, Вт
1500
Кількість швидкостей
2
Керування
електричне
Оснащення
Оснащення
система "крапля-стоп", градуйований контейнер для соку, піносепаратор, жолоб для цілих яблук, автоматичний збір макухи, пряма подача соку
Особливості
Особливості
захист від неправильної збірки
Фізичні параметри
Матеріал корпусу
нержавіюча сталь
Матеріал сітки (фільтра)
нержавіюча сталь
Об'єм контейнера для м'якоті, л
3
Об'єм контейнера для соку, л
1.5
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Соковижималка Kenwood JE850 Silver
Соковижималка Kenwood JE850 Silver
8 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових