з 09:00 до 21:00
Спінер Infinity Pop IT Black
Спінер Infinity Pop IT Black
99

Спінер Infinity Pop IT Black

Код: 352392
В наявності
99 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

У чому полягає сенс Сімпл дімпл антистрес?

Іграшка сімпл дімпл, в основному, представлена ​​у вигляді невеликої площини з харчового силікону. Залежно від моделі, каркас виробу може обрамлятися пластиком. У дітей і дорослих даний антистрес користується величезною популярністю. Обумовлено це через активне поширення і використання таких іграшок різними блогерами в сучасних соціальних мережах. Принцип роботи сімпл дімпл аналогічний з іншою схожою іграшкою з характерною назвою - pop it. Людині пропонується натискати на горбки повітря таким чином, щоб вони лопали. За рахунок особливостей конструкції, повітря не виходить з силікону, а всього лише проходить через тонку мембрану на протилежну сторону виробу. Таким чином, сімпл дімпл, купити який можна у нас - багаторазовий. У комплексі з високоякісними матеріалами, які використовуються у виробництві, іграшка може перебувати в експлуатації дуже довго.

Сімпл дімпл доступний в різних кольорах і формах. Також є моделі, які представлені у вигляді брелків. Відмінною рисою між ними і поп іт є те, що у сімпл дімпл кількість бульбашок на силіконовій площині не така велика. Здебільшого, це маленький виріб, який комфортно поміщається в руці або кишені. За рахунок того, що сімпл дімпл в першу чергу орієнтовані на дитячий ринок, можна знайти іграшки з дизайном під різні казки, мультфільми, фільми і т.д.

Як грати з антистрес simple dimple?

Грати з такою іграшкою дуже просто. Суть гри полягає в тому, щоб продавлювати пальцем м'які силіконові бульбашки заповнені повітрям. Кульки продавлюються і вилазять з іншого боку виробу. Після цього, сімпл дімпл можна використовувати повторно просто перевернувши її. За рахунок заспокійливого і цікавого процесу проходження повітря всередині силіконової основи, сімпл дімпл стає дійсно захоплюючою і простою іграшкою, яка повністю безпечна навіть для самих маленьких користувачів. У ньому немає води і електрики, а більшість моделей не мають додаткових знімних елементів, які можуть відламатися в процесі гри. Такі особливості компенсують збереження нервової системи не тільки дітей, які грають з сімл дімпл, але і їх мам, що переживають.

Особливості та види іграшок сімпл дімпл.

Іграшки сімпл дімпл можуть відрізнятися своєю формою, габаритами і дизайном. Також, важливу роль відіграє гамма кольорів виробу. Вдало підібраний колір іграшки допоможе додатково стимулювати нервову систему в позитивному ключі і позитивно впливати на її заспокоєння.

Вибирати модель іграшки варто виключно з особистих уподобань, так як функціонал у них ідентичний. При виборі, варто звернути увагу на кількість бульбашок і якість матеріалу. Останнє безпосередньо відповідає за термін безпечної експлуатації виробу. Купити сімпл дімпл найвищої якості можна у нас. За рахунок повністю автоматизованого способу виробництва, ціна на іграшку залишається завжди лояльною для жителів будь-якого регіону України.

Дітям рекомендується брати іграшки в круглих формах, так як вони будуть більш безпечними для них за рахунок відсутності яскраво виражених кутів.

Варто відзначити, що готовий сімпл дімпл і поп іт не має характерних штучних запахів. Він також не викликає алергії або інших проблем зі здоров'ям. Матеріали для виробництва використовуються харчові. Іграшку можна мити під теплою водою, що також позитивно позначається на загальному терміні експлуатації.

Чому використання іграшок антистрес сімпл дімпл корисне для здоров'я і розвитку?

Головною особливістю іграшки сімпл дімпл, яка вже давно була доведена, є її особливий вплив на нервову систему. Такий виріб позитивно впливає на заспокоювання організму під час тривоги, стресу або страху. За рахунок впливу на сенсорику через кінчики пальців, тривала гра з сімпл дімпл допоможе нейтралізувати нервозність і підсвідомо налаштувати людину на позитивний лад.

Приємна на дотик поверхня силікону дозволяє абстрагуватися від проблем і зосередитися на м'яких пупирках, які комплексно впливають на чутливі зони людини через зайняття рук.

Для дітей антистрес іграшка допомагає розвивати дрібну моторику пальців і зосереджувати увагу на одному предметі і занятті. У маленькому віці цей ефект дуже корисний для подальшого розвитку інших, більш важливих функцій організму. Крім того, постійна гра з сімпл дімпл покращує кровообіг в закінченнях пальців і стимулює їх кінчики приємною поверхнею силікону. Така особливість дозволить більш чітко зрозуміти природу сенсорних систем малюка.

Не менш важливою частиною є і естетична сторона виробу. Теплі відтінки, які переважно використовуються в сімпл дімпл, позитивно впливають на настрій і провокують позитивні думки.

Характеристики
Матеріал
пластик
Колір
чорний
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінер Infinity Pop IT Black
Спінер Infinity Pop IT Black
99 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових