з 09:00 до 21:00
Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-542XUL
Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-542XUL
3 740
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-542XUL 0
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-542XUL 1
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-542XUL 2
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-542XUL 3
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-542XUL 4
СПІНІНГ FAVORITE ARENA STREAM ARNS-542XUL 5

Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-542XUL

Код: 661182
В наявності
3 740 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Спінінг Favorite Arena Stream – нова модель, яка розширює серію ультралайтових вудилищ Arena, щоб кожен рибалок міг підібрати собі снасть до душі. Основна відмінність від базової моделі - бланк швидшого ладу, що дає деякі переваги в процесі риболовлі. По-перше, це можливість здійснювати різкіші і хльосткі закидання, які дозволяють посилати невелику приманку на пристойну відстань навіть проти вітру. По-друге, значно збільшується точність закидання, що немало важливо при лові в обмежених умовах на зарослих водоймищах або під навислими деревами. Також жорсткіший бланк спінінга Arena Stream дозволяє проводити делікатні проводки, у тому числі ривкові, і виразно відчувати клювання обережної риби. На додаток до всього, вудилище має більшу потужність і значний стримуючий ефект, що проявляється під час боротьби з великою рибою або тоді, коли потрібно форсувати виведення.



Класичний дизайн вудилища повністю відповідає серії Arena – тонкий делікатний бланк з полегшеними пропускними кільцями, оснащений пробковою рукояткою з металевим катушкотримачем та дерев'яними вставками роблять його зовнішній вигляд дуже впізнаваним. Окремо варто зазначити, що в пропускних кільцях використані найсучасніші вставки, що відрізняються більшою міцністю, гладкістю та легкістю, а також мають більший пропускний діаметр у порівнянні з класичними кільцями.



Спінінг Favorite Arena Stream можна сміливо віднести до універсальних вудилищ, так як дозволяє однаково комфортно ловити принадами будь-яких типів, причому сфера його застосування не обмежується форелевими ставками, він ідеально підходить для ультралайтової риболовлі на малих річках та у прибережній зоні великих водойм.

Характеристики Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-542XUL
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Конструкція
Матеріал
Сезон
Спеціалізація спінінга
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-542XUL
Спінінг Favorite Arena Stream ARNS-542XUL
3 740 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових