з 09:00 до 21:00
Спінінг Favorite White Bird WBR1-762UL-T
Спінінг Favorite White Bird WBR1-762UL-T
СПІНІНГ FAVORITE WHITE BIRD WBR1-762UL-T 0
СПІНІНГ FAVORITE WHITE BIRD WBR1-762UL-T 1
СПІНІНГ FAVORITE WHITE BIRD WBR1-762UL-T 2

Спінінг Favorite White Bird WBR1-762UL-T

Код: 661199
Закінчився
Продано
Опис

Спінінг Favorite White Bird — дуже популярне мікроджигове вудлище за невисокою ціною, яке оновилося у 2020 році. Новий дизайн вийшов більш класичним і звичним для наших рибалок. Завдяки тому, що бланк не фарбований, він став легшим та стрункішим, ніж у попередній версії. Для його виробництва використаний низькомодульний карбон 24T, але досвід виробника дав змогу зробити його жорстким і чутливим, що так цінується в мікроджиговій риболовлі. На спінінгу встановлені передові пропускні кільця KR-Guide зі вставками LTS, що відповідають усім вимогам сучасного виробництва вудлищ. Рознесена ручка з EVA не має жодних зайвих деталей і зручно розміщується в руці.

Модельний ряд Favorite White Bird налічує 5 спінінгів із монолітними та тубулярними верхівками, кожен із яких призначений для певних умов лову. Спінінг Favorite White Bird WBR1-682SUL-S застосовується для лову на ближніх дистанціях на найлегші джигові оснастки. Тонка вклеєна верхівка дає змогу здійснювати дуже делікатне проведення маленьких силіконових приманок і відчути обережне клювання невеликого окуня. Спінінг Favorite White Bird WBR1-732UL-S — окуневий універсал із монолітною верхівкою, який дає змогу здійснювати різні проведення силіконових приманок, від делікатних посмикувань до пунктирів і підкидань над дном.

Спінінг Favorite White Bird WBR1-762UL-T — універсальне мікроджигове вудлище з тубулярною верхівкою, яке можна застосовувати для лову на різних дистанціях. Підходить для різних стилів проведення й може використовуватися для лову окуня будь-якого розміру та невеликої щуки або судака. Спінінг Favorite White Bird WBR1-732L-T — лайтовий універсал із тубулярною верхівкою. Він підійде як для лову з берега на малих річках, так і з човна. Водночас його приманки не обмежуються тільки мікроджигом, позаяк вудлище дає змогу успішно рибалити на воблери — невеликі міноу, кренки та поверхневики.

Спінінг Favorite White Bird WBR1-802L-T — найпотужніше вудлище в лінійці, призначене для лову з берега на дальніх дистанціях. Завдяки тубулярній верхівці й особливій будові бланка, можна впевнено закидати лайтові приманки на велику відстань і відчувати навіть акуратні клювання риби. Як трофеї можуть слугувати як окуні різного розміру, так і щуки, і судаки, які можуть відреагувати на правильне подавання невеликої приманки.

Додаткові характеристики:

  • Розміри товару: 229х5х5 см
  • Сезон: весна, літо, осінь
  • Різновид риби: окунь, судак, щука

Характеристики Спінінг Favorite White Bird WBR1-762UL-T
Вага
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Комплект постачання
Матеріал
Сезон
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінінг Favorite White Bird WBR1-762UL-T
Спінінг Favorite White Bird WBR1-762UL-T
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових