з 12:00 до 21:00
Стабілізатор напруги Volter Smart 7
Стабілізатор напруги Volter Smart 7
33 399

Стабілізатор напруги Volter Smart 7

Код: 599201
В наявності
33 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Smart - однофазний стабілізатор напруги для квартири або будинку, що відноситься до нової серії Volter Smart, призначений для забезпечення стабілізованою напругою всіх видів електроспоживачів при живленні від мережі з незадовільною якістю напруги. Це пристрій подвійного перетворення без накопичення енергії.

Стабілізатор Smart забезпечує:

  • Стабілізацію вихідної напруги на рівні 220В +/-0,5% при зміні вхідної напруги від 130В до 380В частотою 50+/-3Гц.
  • Захисне відключення споживачів при підвищенні вхідної напруги понад 390В з відключенням вхідного автоматичного вимикача.
  • Захист від короткого замикання та тривалих перевантажень на виході.
  • Режим (Транзит) за аварійної ситуації.
  • Захист споживачів від перенапруги у режимі (Транзит) у діапазоні напруг 260В +/-5В.
  • Тепловий захист стабілізатора в інтервалі температур 75-85°С.
  • Роботу у всьому діапазоні навантажень від холостого ходу до максимального.
  • Нормоване 4,5-7,5сек відключенням споживачів при короткочасному зникненні мережі живлення (виключає пошкодження імпульсних джерел живлення споживачів).
  • Стабілізатор не вносить спотворень у форму вихідної напруги, а за наявності власних спотворень в мережі живлення зменшує вміст вищих гармонік (з метою зменшення нагріву електродвигунів і трансформаторів споживачів, і зменшення їх гудіння).
  • Стабілізатор не реагує ні на плавні, ні на будь-які різкі зміни вхідної напруги, якщо вони не виходять за межі допустимого робочого діапазону. При будь-яких плавних змінах або стрибках вхідної напруги вихідна напруга залишається незмінною. Це зроблено для того, щоб унеможливити миготіння ламп розжарювання та інших освітлювальних приладів споживачів.
  • Власне споживання енергії на холостому ходу трохи більше 20Ват.

Принцип роботи стабілізатора Smart:

Стабілізатор забезпечує відсутність впливу на вихідну напругу як змін та стрибків вхідної напруги, так і змін навантаження. Для цього він містить джерело зразкової напруги з частотою мережі та стабільною величиною, з яким безперервно порівнюється вихідна напруга стабілізатора. Завдяки такій побудові стабілізатора він не реагує навіть на дуже різкі, практично миттєві зміни вхідної напруги і дуже швидко реагує на будь-яку зміну навантаження. Так само реалізована незалежність від типу навантажень, тобто стабілізатор однаково працює з активним, ємнісним та індуктивним навантаженням, якщо вихідний струм не перевищує його допустимого вихідного струму.

Для виключення перегріву та спрацювання термозахисту при важких режимах роботи (повне навантаження, висока температура навколишнього середовища) стабілізатор напруги оснащений системою примусового охолодження. Для виключення шуму, використовуються два вентилятори, що працюють на малих обертах.

Під час роботи в режимі (стабілізація) при аварійному підвищенні вхідної напруги (вище 390В) відбувається відключення автоматичного вимикача. Повторне включення можливе лише зведенням автоматичного вимикача у ввімкнений стан. Якщо вхідна напруга залишилася вище 390В, відбудеться повторне відключення, що захистить навантаження від перенапруги.

У разі аварійного зниження вхідної напруги (нижче 105В) контролер відключає всі силові ключі та знеструмлює навантаження. При підвищенні вхідної напруги до 125В підключення навантаження відбувається автоматично.

Під час роботи в режимі (Транзит) при вхідній напрузі понад 260+/-5В спрацьовує автоматичний вимикач стабілізатора. Повторне включення можливе лише зведенням автоматичного вимикача у ввімкнений стан. Якщо вхідна напруга залишилася вище 260+/-5В, відбудеться повторне відключення, що захистить навантаження від перенапруги.

 


Характеристики
Вхідні параметри
Максимальний вхідний струм
32 А
Вихідні параметри
Вихідна потужність на фазу (ВА) при вхідній напрузі 220 В
7000
Додаткові
Індикатор
дисплей
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Стабілізатор напруги Volter Smart 7
Стабілізатор напруги Volter Smart 7
33 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових