з 09:00 до 21:00
Сумка для ноутбука Case Logic VNAI215 Black 15.6
Сумка для ноутбука Case Logic VNAI215 Black 15.6

Сумка для ноутбука Case Logic VNAI215 Black 15.6

Код: 28408
Закінчився
Продано
Опис

Ви не можете обійтись у своєму повсякденному житті без комп’ютера? Тоді Ви напевно являєтесь користувачем планшета, нетбука чи ноутбука. Вся справа в тому, що подібна техніка допомагає бути на зв’язку, а також працювати за межами дому чи офісу. Також, це джерело розваг, які можуть зробити будь-яку подорож більш цікавою. Проте, дані пристрої вимагають використання спеціальних аксесуарів, що полегшують роботу із ними. Так, до прикладу, до таких предметів відноситься і сумка для комп’ютерної техніки. Це не просто предмет, що допомагає транспортувати та переносити свого «маленького помічника», це справжній аксесуар, від зовнішнього вигляду якого буде залежати також і ваша стильність загалом.
Сумка 15.6" Case Logic VNAI215 – це той аксесуар, який допоможе не тільки зберегти комп’ютерний пристрій від подряпин, а також інших дефектів, це окрім всього досить привабливий предмет. Погодьтесь, дуже важливо, щоб він характеризувався не тільки функціональністю, але і стильністю зовнішнього вигляду.

  • Класичний дизайн – ознака стильності

    Багато хто вважає стриманість кольорової гамми, а також лаконічність дизайну ознакою неймовірної стильності, а також можливості пасувати до будь-якого образу. І правда, класичні чорні відтінки являються найбільш гармонійними та такими, що підійдуть для будь-якого образу.
  • Case Logic – ознака високої якості

    Даний виробник завжди відрізнявся випуском особливо якісної продукції, що задовольняє потреби навіть найбільш капризних покупців. Сумки від бренду Case Logic можуть похвалитись довготривалістю свого використання, а також тим, що протягом всього строку використання вони не змінюють свій зовнішній вигляд.
  • Характеристики
    Основні
    Тип
    сумка
    Форм-фактор ноутбука
    15.6 "
    Стать
    чоловіча
    Фізичні параметри
    Матеріал
    поліестер
    Колір
    Умови товару
    Стан товару
    Новий

    Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

    Сумка для ноутбука Case Logic VNAI215 Black 15.6
    Сумка для ноутбука Case Logic VNAI215 Black 15.6
    10 грн з кожної покупки
    передаємо на допомогу зсу
    спеціальна знижка
    для військових