з 09:00 до 21:00
Сумка для ноутбука RivaCase 7532 Dark Gray 15.6
Сумка для ноутбука RivaCase 7532 Dark Gray 15.6
999
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 0
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 1
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 2
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 3
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 4
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 5
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 6
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 7
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 8
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 9
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 10
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 11
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 12
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 13
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 14
СУМКА ДЛЯ НОУТБУКА RIVACASE 7532 DARK GRAY 15.6 15
Сумка для ноутбука RivaCase 7532 Dark Gray 15.6 16

Сумка для ноутбука RivaCase 7532 Dark Gray 15.6

Код: 598069
В наявності
999 грн
Обраний колір: Dark Gray

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

День може бути настільки хорошим, наскільки він організований. Як говорить стара приказка, якщо не підготуватися, тоді готуйтеся до невдачі. І тому, створюючи цю сумку, ми хотіли переконатися, що всі елементи допоможуть вам оптимізувати ваш майбутній день усіма можливими способами. Саме тому ця сумка для ноутбука має власну панель-органайзер для ручок, документів і смартфона. Тож просто покладіть свої речі у приховану передню кишеню на блискавці та знайте, що ваші речі не лише зберігаються в повній безпеці, але й що вони завжди там, де мають бути.

М'ЯКЕ ВІДДІЛЕННЯ ДЛЯ НОУТБУКА

Хоча деякі бренди, здається, забувають про це, основна функція будь-якої сумки для ноутбука – безпечно та надійно помістити вашу сумку в сумку, яку легко транспортувати. Надто часто про це забувають інші бренди, які використовують ненадійні матеріали та дизайн. Проте ця сумка має власне м’яке відділення для ноутбука з м’якими стінками та ремінцем, який надійно фіксує ваш ноутбук на місці, тож незалежно від того, яка подорож у вас попереду, ви будете знати, що зберігаєте свій найцінніший предмет у повній безпеці. рухайтеся своїм днем.

ДВІ КИШЕНІ СІТКИ

Сьогодні багато хто з нас має кілька пристроїв. Одного лише ноутбука часто недостатньо або він не пропонує повної універсальності чи функціональності, яка може знадобитися для повсякденної роботи чи домашнього життя. Тож, розробляючи цю сумку для ноутбука Prater, ми хотіли бути впевненими, що зможемо задовольнити потреби людини, для якої її просто недостатньо. Ось чому ми забезпечили дві сітчасті кишені, щоб ви могли швидко вислизнути планшет або два або телефон і знати, що їх теж можна безпечно та надійно транспортувати під час щоденних поїздок на роботу або в далеку подорож.

ТОНКИЙ, АЛЕ МІСТКИЙ

Ця сумка для ноутбука Prater ретельно досягла балансу між двома полюсами простору та практичності. Дуже часто ви зустрічаєте такі тонкі сумки для ноутбуків, що нічого не заважають зберігати інші речі, які вам, очевидно, потрібно носити з собою протягом дня. Подібним чином інші сумки часто будуть надмірно великими, залишатимуть у вас втрачений простір і будуть громіздкими у використанні. Однак тонкий, але місткий дизайн цієї сумки запропонує вам достатньо місця, необхідного для інших ваших речей, а також її надзвичайно легко носити з собою протягом дня.

ЗНІМНИЙ РЕГУЛЬОВАНИЙ ПЛЕЧОВИЙ РЕМІНЬ

Не всі люди люблять носити свої сумки однаково. І навіть якщо ви найчастіше віддаєте перевагу стилю однієї руки, вам хотілося б мати можливість перекинути сумку через плече. Під час переміщення по вокзалу чи аеропорту стає особливо корисним мати додаткову вільну руку, щоб тягнути багаж або переносити будь-що інше, що ви можете мати з собою. Ось чому ця сумка Prater має власний знімний і регульований плечовий ремінь, щоб у вас була додаткова можливість надіти її та відрегулювати, щоб вона ідеально підходила. Оскільки, як і для всіх наших продуктів, адаптивність і функціональність є ключовими.

М'ЯКІ РУЧКИ

Сьогодні люди усвідомлюють цінність комфорту для оптимізації дня та здоров’я. Пройшли ті часи, коли вважалося майже обов’язковим носити важкий шкіряний портфель, схожий на коробку, ручки якого були громіздкими та неергономічними. Сьогодні ми розуміємо, що зручний багаж і сумки справді допоможуть вам краще досягати цілей вашого дня. Ось чому ця сумка оснащена м’якими ручками для перенесення, щоб ви залишалися в максимальному комфорті, не впиваючись у ваші долоні та пальці, і щоб ви були більш спроможними атакувати те, що дійсно важливо для вас у вашій майбутній день.

ЯКІСНА ВОДОВІДШТОВХУВАЛЬНА ТКАНИНА

Ви не хочете ризикувати своїми дорогоцінними електронними пристроями. Вони містять надто багато життєво важливої ​​інформації, надто переплетені й невід’ємні від нашого повсякденного життя, щоб піддаватися ризику. Ризик пошкодження водою має бути головним пріоритетом для кожного, хто шукає нову сумку для ноутбука, тому ми подбали про те, щоб ця сумка для ноутбука постачала з власної високоякісної водовідштовхувальної тканини, щоб ваш ноутбук містився в ній. найбезпечніше середовищ. Це означає, що якщо вам не пощастить потрапити під душ, принаймні ви можете бути в безпеці, знаючи, що ваша електроніка не постраждає від небажаних наслідків.

ПОДВІЙНА БЛИСКАВКА ДЛЯ ШВИДКОГО ТА ЛЕГКОГО ДОСТУПУ

Немає нічого гіршого, ніж слабкі застібки-блискавки, які ускладнюють доступ до вашої сумки та затримують ваш день. Використовувати сумку з однією застібкою-блискавкою, яку важко знайти та яка має поганий дизайн, може викликати обурення, тому вам постійно доведеться силою відкривати або закривати сумку. Часто це може статися в найгірший можливий час і спричинити затримки, які ви просто не можете собі дозволити. Ось чому ми створили цю сумку з міцних пластикових ковзачів і подбали про те, щоб у вас було два з них, щоб ви могли швидко та легко отримати доступ до своїх речей у будь-який момент і в будь-який час.

Характеристики
Основні
Тип
сумка
Форм-фактор ноутбука
15.6 "
Стать
Внутрішні розміри
Внутрішня ширина під пристрій
400 мм
Внутрішня висота під пристрій
285 мм
Внутрішня глибина під пристрій
50 мм
Додатково
Тип застібки
блискавка
Властивості
без плечового ременя, ручки для перенесення
Фізичні параметри
Матеріал
поліестер
Колір
темно-сірий
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сумка для ноутбука RivaCase 7532 Dark Gray 15.6
Сумка для ноутбука RivaCase 7532 Dark Gray 15.6
999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових