з 09:00 до 21:00
Світч Tenda SG108 Black
Світч Tenda SG108 Black
889
СВІТЧ TENDA SG108 BLACK 0
СВІТЧ TENDA SG108 BLACK 1
СВІТЧ TENDA SG108 BLACK 2

Світч Tenda SG108 Black

Код: 322638
В наявності
889 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

8-портовий 10/100/1000 Мбіт/с настільний комутатор TL-SG108 є простим рішенням для переходу на гігабітний Ethernet. Збільште швидкість вашого мережевого сервера та магістральних з'єднань, використовуючи компактний гігабітний комутатор прямо на вашому робочому столі. До того ж, застосування інноваційної енергоощадної технології дасть змогу заощадити до 72% споживаної електроенергії, тому TL-SG108 є екологічно безпечним пристроєм для вашої домашньої або офісної мережі.

  • Інноваційна енергоощадна технологія дає змогу заощадити до 72% споживаної електроенергії
  • Контроль потоку IEEE 802.3x для повнодуплексного режиму та контроль зворотного потоку для напівдуплексного режиму
  • Сталевий корпус, для настільного або настінного розміщення
  • Підтримка функції пріоритезації даних (IEEE802.1P)
  • Неблокувальна архітектура комутації дає змогу пересилати й фільтрувати пакети на максимально можливій для мережевого середовища швидкості для забезпечення максимальної пропускної здатності
  • Неабияк покращене передавання файлів великого розміру завдяки використанню Jumbo-кадрів розміром 9000 байтів.
  • Підтримка функції авто-MDI/MDIX усуває потребу використання кабелю з перехресними парами
  • Підтримка функції автоматичного визначення й запам'ятовування MAC-адрес і функції автоматичного видалення старих MAC-адрес
  • Порти з підтримкою функції автоузгодження для найкращої інтеграції обладнання з портами 10 Мбіт/с, 100 Мбіт/с, 1000 Мбіт/с
  • Безвентиляторна система охолодження забезпечує безшумну роботу пристрою
  • Підтримка технології Plug and Play, не потрібне додаткове налаштування


Гігабітний комутатор
Модель TL-SG108 оснащена 8 портами 10/100/1000 Мбіт/с, що неабияк збільшує пропускну здатність вашої мережі, даючи змогу передавати файли великого розміру якнайшвидше. Тому користувачі вдома, в офісі, у робочій групі або дизайн-студії тепер можуть швидше передавати великі, вимогливі до пропускної здатності каналу файли. Миттєве передавання через мережу графіки, CGI-, CAD- і мультимедіафайлів.

Простий у використанні
Функції автоузгодження комутатора полегшують установлення пристрою. Не потрібне додаткове налаштування. Функція авто-MDI/MDIX усуває потребу застосування кабелю з перехресними парами. Функція автоузгодження на кожному порту визначає швидкість з'єднання мережевого пристрою (10, 100 або 100 Мбіт/с) і настроює сумісність та оптимальний режим роботи.

Вимкнення портів, які не працюють
Під час вимкнення комп'ютера або мережевого устаткування відповідний порт звичайного комутатора далі споживає багато електроенергії. Комутатор TL-SG108 може автоматично визначати статус з'єднання на кожному порту та зменшувати споживання електроенергії на портах, які не працюють.

Вибір режиму живлення залежно від довжини кабелю
Короткий кабель споживає менше електрики завдяки меншим утратам під час передавання; але на більшості комутаторів це не береться до уваги — вони однаково живлять незалежно від довжини кабелю.

Потурбуйтеся про довкілля
Тепер, переходячи на гігабітну мережу, ви можете потурбуватися про довкілля! Під час створення 8-портового гігабітного комутатора TL-SG108 використовувалися новітні енергоощадні технології, за допомогою яких ви зможете збільшити пропускну здатність вашої мережі з меншими енерговитратами. Пристрій автоматично обирає режим живлення залежно від статусу з'єднання й довжини кабелю для того, щоб заощадити електроенергію й у такий спосіб обмежити викиди вуглецю під час її вироблення.

Характеристики
Основні
Тип
комутатор некерований
Порти
Кількість портів
8
Кількість портів Gigabit Ethernet
8 x Gigabit Ethernet (10/100/1000 Мбіт/с)
Додаткові характеристики
Розмір
142 x 90 x 24 мм
Особливості
Store-and-forward
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Світч Tenda SG108 Black
Світч Tenda SG108 Black
889 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових