з 09:00 до 21:00
Світч Planet GSD-805 (GSD-805-EU) гігабітний
Світч Planet GSD-805 (GSD-805-EU) гігабітний
2 099
СВІТЧ PLANET GSD-805 (GSD-805-EU) ГІГАБІТНИЙ 0
СВІТЧ PLANET GSD-805 (GSD-805-EU) ГІГАБІТНИЙ 1
СВІТЧ PLANET GSD-805 (GSD-805-EU) ГІГАБІТНИЙ 2

Світч Planet GSD-805 (GSD-805-EU) гігабітний

Код: 332498
В наявності
2 099 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Planet GSD-805 — компактний гігабітний комутатор із 8 портами Gigabit Ethernet, а також можливістю настільного й настінного встановлення для розгортання настільних систем у компактному житлі або SOHO застосунках. Комутатор забезпечує швидкість роботи, що не блокується, має внутрішнє джерело живлення і виготовлений у новій формі з металу.

Оптимальне рішення для високопродуктивної мережі Gigabit
Супервисокошвидкісний Ethernet-комутатор є основним на ринку, оскільки день у день зростає популярність настільних комп'ютерів і ноутбуків із вбудованим мережевим інтерфейсом Gigabit Network і широкого застосування, спільно використовуваного пристрою бази даних і мультимедійного центру. PLANET GSD-805, 8-портовий 10/100/1000 Мбіт/с Gigabit Ethernet-комутатор, представлений відповідно до ринкового попиту та спеціально розроблений у компактному корпусі з металу, з внутрішнім джерелом живлення й безвентиляторним обладнанням, що дає змогу легко розгортати гігабітні мережі для дому, SOHO або SMB.

Енергоощадність
Відповідно до тенденції енергоощадження в усьому світі GSD-805 використовує новий движок, який забезпечує економію енергії на 40% без зниження продуктивності. Він містить дві передові технології Green Networking:

  • Idle Mode Link Down power saving
  • Intelligent Scales Power based on cable length

Idle Mode Link Down power saving відповідає стандарту IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) для автоматичного зниження потужності для цього порту, коли він не зв'язаний. Завдяки технології економії енергії Link Down GSD-805 автоматично регулює споживання енергії портами, які від'єднані або не під'єднані до мережевих пристроїв. Intelligent Scales Power — інтелектуальний алгоритм, який активно визначає відповідний рівень потужності на підставі довжини кабелю. Під'єднаний пристрій може істотно знизити загальне енергоспоживання, що робить істотний внесок в енергоощадження.

Повний діапазон внутрішнього живлення
Завдяки компактній конструкції металевого корпусу виріб обладнано повним внутрішнім джерелом живлення й ідеально підходить для встановлення на робочому столі або в обмеженому просторі. Користувачі можуть безпосередньо під'єднати кабель живлення пристрою до розетки без додаткового громіздкого адаптера живлення на стіні.

EuP
Щоб відповідати директиві Європейського Союзу з енергоспоживання (EuP) для подальшого зниження енергоспоживання, GSD-805 має вбудований вимикач живлення з режимом вимкнення й режимом очікування на задній панелі. Planet Green Networking Switch неабияк допомагає зменшити енергоспоживання помешкання, знизити вартість продуктивності.

Висока продуктивність
Забезпечуючи внутрішню комутаційну структуру 16 Гбіт/с, комутатор може обробляти надзвичайно великі обсяги даних у захищеній топології, що з'єднується із серверами магістралі або великої місткості. Він містить 8K MAC-адреси та 1 Мбіт буферної пам'яті. Він забезпечує швидкість передавання пакетів із пропускною здатністю без ризику втратити пакети. Висока пропускна здатність пристрою робить його ідеальним для більшості мереж Gigabit, особливо для поновлення мережі до середовища Gigabit.

Plug & Play
Усі мідні інтерфейси RJ-45 підтримують 10/100/1000 Мбіт/с автоузгодження для отримання оптимальної швидкості через роз'єм RJ-45 категорій 6, 5 або 5e. Виріб підтримує стандартний Auto-MDI/MDI-X, який може визначати тип під'єднання до будь-якого Ethernet-пристрою, не потребуючи спеціальних прямих або кросових кабелів.

SOHO / Home Backbone Switch
Завдяки 8 портам RJ-45 10/100/1000 Мбіт/с для високошвидкісного мережевого під'єднання й неблоковній комутаційній матриці до 16 Гбіт/с, GSD-805 може легко забезпечити локальну високошвидкісну мережу Gigabit Ethernet для малого офісу, домашнього офісу або Домашні базові програми.

Головна/SOHO Високошвидкісний мережевий центр
Planet GSD-805 забезпечує найкраще рішення для високошвидкісного інтернет-середовища, необхідного користувачам SOHO/Home і Power. Цей комутатор спрощує швидкість передавання даних між пристроями, не турбуючись про затримку під час відтворення високоякісних мультимедіа. В аспекті застосування вдома виріб об'єднує швидкості 10, 100 і 1000 Мбіт/с, які можуть задовольнити ваші вимоги щодо передавання високоякісних мультимедіа, ігор та інших високошвидкісних інтернет-застосунків.

Характеристики
Порти
Кількість портів Gigabit Ethernet
8 x Gigabit Ethernet (10/100/1000 Мбіт/с)
Додаткові характеристики
Розмір
191 x 85.7 x 26.3.430 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Світч Planet GSD-805 (GSD-805-EU) гігабітний
Світч Planet GSD-805 (GSD-805-EU) гігабітний
2 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових