з 09:00 до 18:00
Світлодіодна лампа Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential White GPX4021GL K
Світлодіодна лампа Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential White GPX4021GL K
559
СВІТЛОДІОДНА ЛАМПА XIAOMI MI SMART LED BULB ESSENTIAL WHITE GPX4021GL K 0
СВІТЛОДІОДНА ЛАМПА XIAOMI MI SMART LED BULB ESSENTIAL WHITE GPX4021GL K 1
СВІТЛОДІОДНА ЛАМПА XIAOMI MI SMART LED BULB ESSENTIAL WHITE GPX4021GL K 2

Світлодіодна лампа Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential White GPX4021GL K

Код: 644654
В наявності
559 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Розумне світло

Сучасна лампа Mi Smart виведе освітлення у вашому будинку на абсолютно новий рівень. Вона відрізняється регульованим світловим потоком від 80 до 950 люмен, високою економічністю і комфортним керуванням за допомогою смартфона. Неможливо обійти стороною і можливість налаштування взаємодії лампи з іншими пристроями, яка робить експлуатацію ще комфортніше.

Широка колірна гамма

Розробники обладнали лампу спеціальною функцією RGB, яка дасть можливість легким рухом руки вибрати потрібний відтінок з 16 мільйонів можливих варіантів. Така функція дозволить створювати унікальний інтер'єр в кожній кімнаті вашого будинку. Також можна скористатися потоковим режимом, завдяки якому кольори будуть плавно змінюватися з певною швидкістю.

Надійність і довговічність

Основною перевагою лампи Mi Smart LED Bulb Essential є ефективне охолодження і високоякісні світлодіоди з довгим експлуатаційним терміном. Таким чином, при роботі 3 години на день ви зможете насолоджуватися приємним освітленням понад 20 років. Тепер вам не доведеться постійно витрачати час і гроші на заміну ламп.

Зручне управління

Під час установки лампа автоматично підключається до мережі Wi-Fi, що дозволяє керувати її роботою через екран свого смартфона. Спеціальний додаток Mi Home дає можливість налаштовувати функції, встановлювати графік роботи, а також робити багато інших налаштування. Разом з тим лампа підтримує такі програми як Amazon Alexa, Google Assistant.

Створіть свою атмосферу

Mi Smart LED Bulb Essential значно перевершує по яскравості попередні моделі та має зручне регулювання колірної температури від 1700K до 6500K. Це дає можливість самостійно налаштувати атмосферу кімнати починаючи від приємного і теплого освітлення для домашніх посиденьок і закінчуючи яскраво білим світлом для роботи або навчання.

Високі експлуатаційні якості

Mi Smart LED Bulb Essential можна легко встановити в будь-який домашній світильник. Річ у тім, що лампа розрахована на встановлення в стандартний цоколь E27. При цьому енергоспоживання лампи складає всього 9 Вт, що дозволяє не тільки економити кожен день, але і знизити навантаження на домашню проводку.

Характеристики
Основні
Потужність
9
Напруга, В
220-240 В
Експлуатаційні характеристики
Температура кольору
Тип цоколя (патрона)
e27
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Світлодіодна лампа Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential White GPX4021GL K
Світлодіодна лампа Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential White GPX4021GL K
559 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових