з 09:00 до 21:00
Сирена Ajax StreetSiren DoubleDeck White бездротова, вулична
Сирена Ajax StreetSiren DoubleDeck White бездротова, вулична
3 499
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 0
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 1
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 2
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 3
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 4
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 5
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 6
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 7
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 8
СИРЕНА AJAX STREETSIREN DOUBLEDECK WHITE БЕЗДРОТОВА, ВУЛИЧНА 9

Сирена Ajax StreetSiren DoubleDeck White бездротова, вулична

Код: 564450
В наявності
3 499 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Безплатна реклама послуг безпеки
Охоронна або монтажна компанія можуть надрукувати логотип та контактну інформацію на лицьовій панелі вуличної сирени. Щоб повідомити сусідам і перехожим, хто подбав про безпеку об'єкта, і залучити нових клієнтів.

Привертає увагу
StreetSiren DoubleDeck потрібно менше за секунду, щоб за тривогою ввімкнути потужну сирену та яскраві світлодіоди. І інцидент не залишиться без уваги.

Показує стан системи
Світлова індикація й пікання зумера нагадують користувачам, що охорона об'єкту активна та працює затримка на вхід. Знижується ризик марної тривоги.

Підходить для захисту будь-якого об'єкта
Гнучкі настроювання роблять StreetSiren DoubleDeck доречною й у тихому котеджному містечку, і в галасливій промзоні. У разі тривоги зумер може працювати від 3 до 180 секунд із потужністю від 85 до 113 дБ. Або не бути задіяним зовсім — є режим світлової тривоги.
Через застосунок легко настроїти, які датчики активують сирену. І унеможливити незручну ситуацію, коли система безпеки оповіщає сусідів про протікання в пральній машині.

  • Гучність зумера до 113 дБ
  • Тривалість тривоги до 180 секунд

Невибаглива
StreetSiren DoubleDeck легко витримує спеку та холод, а також перепади температур. Герметичний корпус пройшов сертифікацію та відповідає класу захисту IP54. Вулична сирена захищена від дощу та снігу й може бути встановлена на фасаді будівлі без навісу.

  • Впорається зі спекою до +60 °C
  • Витримає мороз до -25 °C
  • Захищена від пилу й опадів IP54

Jeweller — моментально реагує на тривоги
Ми розробили радіопротокол Jeweller, щоб гарантувати безперебійну взаємодію хаба з пристроями системи безпеки. Jeweller використовує фрейми для синхронізування сеансів зв'язку пристроїв, аутентифікацію для унеможливлення підробки та шифрування для захисту від крадіжки даних. А також дає пристроям змогу працювати роками від комплектних батарей.
Навіть якщо хаб не в мережі, завдяки Jeweller StreetSiren DoubleDeck реагує на тривоги датчиків за 0,3 секунди.

  • Двосторонній зв'язок на відстані до 1500 метрів
  • Активація сирени в разі тривоги за 0,3 секунди
  • Настроюваний пінг від 12 секунд

Захищена від вандалів
Вуличну сирену встановлюють на висоті не нижче за 2,5 метра — це покращує видимість і чутність, а також обмежує доступ стороннім. Але якщо пристрій усе ж спробують зірвати з кріплення, спрацює тривога по акселерометру. У будь-якому разі охоронна компанія й користувачі отримають повідомлення про саботаж, а вандалів шокує звук сирени.

Зручна в обслуговуванні
Вулична сирена працює до 5 років від комплектних батарей і має клеми для під'єднання зовнішнього живлення. Вам вирішувати — використовувати батареї як основне джерело живлення або як резервне. У будь-якому разі система надішле повідомлення про потребу в обслуговуванні, щойно рівень заряду опуститься до 20%.

Монтаж без головоломок
Ми подбали про те, щоб інженери монтажу не витрачали час даремно під час установлення сирени StreetSiren DoubleDeck. Пристрій можна під'єднати до системи за допомогою QR-коду, настроїти й тестувати через застосунок. Завдяки кріпильній панелі SmartBracket і встановленим батареям корпус не потрібно розбирати під час монтажу. Лицьова панель Brandplate швидко фіксуються защіпками. А для максимальної надійності передбачено кріплення панелі на болт.

Як компанії замовити Brandplate
Лицьові панелі Brandplate продають пачками по 10 штук, окремо від вуличних сирен StreetSiren DoubleDeck.

Безплатний друк
Замовте від 4 пачок Brandplate (40 штук) у чорному або білому кольорі й дістанете безплатний друк одного макета на всіх панелях. Ваш макет може містити логотип, назву компанії та контакти.

Характеристики
Розміри
Вага
Додатково
живлення від мережі: dc 12 в±20%, двосторонній зв'язок між пристроями, монтажний комплект, час звучання тривоги: налаштовуване. 3 - 180 сек, сирена streetsiren doubledeck, робочі частоти: 868.0 - 868.6 мгц, радіопротокол jeweller, гучність сирени: 85-113 дб. налаштовувана, від - 25 ° c до + 60 ° c ° с, захист від підробки, спосіб встановлення: всередині приміщень/на вулиці, клас захисту: ip54, комплектація;, кріпильна панель smartbracket, сумісність: працює тільки з хабами ajax і ретрансляторами, тампер на відкривання і відривання, температурний сенсор: є, антисаботаж, період опитування сирени: 12-300 секунд, саморегульована потужність радіосигналу - до 25 мвт, елемент живлення: 4 батареї cr123a. 3 в, віддалене налаштування та тестування: є, оповіщення про глушіння, блокове шифрування. яке ґрунтується на алгоритмі aes, інструкція, 4 батареї cr123a (попередньо встановлені), індикація станів встановлення/знімання з охорони: є
Стан товару
Максимальна відстань між датчиками і центральним блоком, м:
Частота передавання/приймання

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Сирена Ajax StreetSiren DoubleDeck White бездротова, вулична
Сирена Ajax StreetSiren DoubleDeck White бездротова, вулична
3 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових