з 09:00 до 21:00
Смартфон Sigma mobile X-treme PQ39 Ultra Black
Смартфон Sigma mobile X-treme PQ39 Ultra Black
СМАРТФОН SIGMA MOBILE X-TREME PQ39 ULTRA BLACK 0
СМАРТФОН SIGMA MOBILE X-TREME PQ39 ULTRA BLACK 1
СМАРТФОН SIGMA MOBILE X-TREME PQ39 ULTRA BLACK 2
СМАРТФОН SIGMA MOBILE X-TREME PQ39 ULTRA BLACK 3
Смартфон Sigma mobile X-treme PQ39 Ultra Black 4

Смартфон Sigma mobile X-treme PQ39 Ultra Black

Код: 260804
Закінчився
Продано
Опис

Оновлена ​​версія найпотужнішого смартфона від Sigma mobile, яка задовольнить усі ваші потреби

Зустрічайте вже третю модель у лінійці X-TREME PQ39 - це X-TREME PQ39 ULTRA, пристрій, у якого ще більше пам'яті, ще більше функціоналу та ще більше сюрпризів. Такий знайомий вам смартфон тепер з оновленим дизайном та ультра крутими характеристиками – хіба можна обійти його під час вибору нового телефону? Дізнайтесь більше про X-TREME PQ39 ULTRA і швидше зустрічайте нову версію!

Сучасна та корисна функція NFC

X-TREME PQ39 ULTRA дозволяє вільно контактувати з багатьма мобільними сервісами завдяки наявності функції NFC. Налаштуйте цю функцію один раз — і ви без зайвої мороки оплачуватимете покупки без використання картки, здійснювати моментальні мобільні платежі, безконтактно розраховуватиметеся за проїзд у громадському транспорті в будь-якій точці світу та обмінюватиметеся фотографіями та відеофайлами з іншими пристроями, які знаходяться поблизу.

Чесний захист

Корпус смартфона розроблений відповідно до стандарту IP68, що дозволяє використовувати його в екстремальних умовах. X-TREME PQ39 ULTRA максимально захищений від попадання води, пилу та бруду, про що свідчить навіть його назва. Традиційна демпфуюча титанова пластина всередині корпусу використана для додаткового закріплення компонентів - це посилює конструкцію і є додатковим захисним фактором при випадкових падіннях смартфона.

Неперевершена автономність

Надпотужний акумулятор ємністю 9000 мАг. забезпечує надзвичайну автономність смартфона X-TREME PQ39 ULTRA. Тепер, збираючись в екстремальний та екстремально мальовничий підйом на Мармаросський масив у Східних Карпатах або до норвезьких фіордів у Бергені, будьте певні — смартфон залишиться вашим вірним помічником у поході навіть після кількох днів без підзарядки. А швидко відновити втрачений заряд допоможе передбачена функція PumpExpress, яка діє лише за умови використання оригінального кабелю USB Type-C та оригінального зарядного пристрою.

Функціональність

X-TREME PQ39 ULTRA працює на базі потужного 8-ядерного процесора MediaTek Helio P35 з тактовою частотою 2,3 ГГц під керуванням операційної системи Android 10. Смартфон оснащений 6 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої пам'яті для завантаження різних ігор та програм, зберігання великої кількості фотографій, аудіо- та відеофайлів. Додаткове збільшення пам'яті можливе шляхом використання карток формату microSD ємністю до 128 ГБ.

OTG. Підключайте різні пристрої

X-TREME PQ39 ULTRA має ще одну цікаву та корисну характеристику – це функція OTG, завдяки якій ви можете підключати до смартфона клавіатури, мишки, носії пам'яті, а також заряджати інші пристрої, якщо під рукою немає павербанка. Ця функція надзвичайно корисна як в офісі, так і вдома, вона допоможе зробити використання телефону зручнішим та приємнішим. 

Фото та відео

Основна камера з роздільною здатністю матриці 13 МП, спалахом на 4 світлодіоди, автофокусуванням при фотографуванні та стабілізацією зображення знімати чудові якісні фото. Використовуючи фронтальну камеру з роздільною здатністю матриці 5 МП ви зможете робити яскраві та чіткі селфі та брати участь у відеоконференціях. Запустити камеру X-TREME PQ39 ULTRA можна як із програми “Камера”, так і за допомогою механічної кнопки, розташованої на бічній панелі смартфона.

Сканер відбитків пальців

Функція «Цифровий відбиток» дозволить захистити особисту інформацію та заблокувати несанкціонований доступ до телефону.

Дизайн та ергономіка

X-TREME PQ39 ULTRA має оновлений дизайн, який додає брутальному на вигляд захищеному телефону елементів урбаністичного стилю. При виготовленні корпусу було використано технологію подвійного лиття пластику та гуми, яка забезпечує смартфону надзвичайну стійкість у випадках падінь та забруднень. Також нові металеві вставки на бічних гранях надають додаткового захисту від ударів. Інтерфейсні роз'єми щільно закриті гумовими заглушками, які унеможливлюють потрапляння води та пилу всередину смартфона. Зрештою, слід згадати про нову клавішу швидкого доступу. Вона розташована на правому боці смартфона, і її можна налаштувати на відкриття будь-якої програми, наприклад браузера або камери, щоб вам не довелося шукати їх в меню. Клавіша швидкого доступу зробить використання X-TREME PQ39 ULTRA ще ефективнішим та зручнішим. 

Дисплей

X-TREME PQ39 ULTRA оснащений кольоровим екраном діагоналлю 5,5” з IPS-матрицею формату Full HD з роздільною здатністю 1920х1080 пікселів. Екран захищений склом підвищеного опору до подряпин Gorilla Glass 4.

Комунікації та інтернет

Смартфон працює у високошвидкісних 3G / 4G-мережі. Доступ до бездротового інтернету забезпечений наявністю WiFi модуля, який підтримує зв'язок на частотах 2,4 ГГц та 5 ГГц стандартів IEEE 802.11 a/b/g/n, а також наявністю WiFi Hotspot. Роботу мереж GSM/3G/4G забезпечують два слоти під SIM-карти формату nanoSIM, один з яких можна використовувати для розширення пам'яті користувача. Мандрівникам та автомобілістам стане в пригоді вбудований GPS-модуль, що дозволяє користуватися системами супутникового позиціювання GPS, GLONASS, Beidou та Galileo. Він забезпечить визначення вашого місця розташування та дозволить користуватися різними навігаційними програмами.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Sigma mobile X-treme PQ39
Операційна система
Android 7.0 (Nougat)
Дисплей
Діагональ
5.5"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1920 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek MT6753
Частота процесора
4 x 2.3 ГГц + 4 x 1.8 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 128 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Камери
Основна камера
13 Мп
Додаткові функції основної камери
розпізнавання обличчя, автофокус, стабілізація
Фронтальна камера
5 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
відсутній спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0
Навігація
GPS, Beidou, Galileo, GLONASS
Стандарт зв'язку
3G, 4G, GSM
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
9000 мАг
Технології заряджання
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (сенсорний)
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Колір
чорний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Sigma mobile X-treme PQ39 Ultra Black
Смартфон Sigma mobile X-treme PQ39 Ultra Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових