з 09:00 до 21:00
Смартфон Ulefone Armor 9E 8/128GB Black
Смартфон Ulefone Armor 9E 8/128GB Black
10 999
СМАРТФОН ULEFONE ARMOR 9E 8/128GB BLACK 0
СМАРТФОН ULEFONE ARMOR 9E 8/128GB BLACK 1
СМАРТФОН ULEFONE ARMOR 9E 8/128GB BLACK 2
СМАРТФОН ULEFONE ARMOR 9E 8/128GB BLACK 3
СМАРТФОН ULEFONE ARMOR 9E 8/128GB BLACK 4
Смартфон Ulefone Armor 9E 8/128GB Black 5

Смартфон Ulefone Armor 9E 8/128GB Black

Код: 321692
В наявності
10 999 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Зовнішній вигляд

Корпус по зовнішності такий же, як і у моделі Ulefone Armor 9, тільки ось ззаду замість тепловізора встановлена ​​ще одна, четверта камера. Товщина корпусу даної моделі становить 15 мм, а важить смартфон 320 г, що на перший погляд здається чимось нереально великим і незручним, але до такого Ви звикаєте дуже швидко. На фронтальній панелі усередині краплеподібного вирізу поміщена камера, бортики над дисплеєм виступають досить непогано і забезпечують додатковий захист скла. Взагалі, стандарт захищеності даної моделі - IP69K. Виробник заявляє, що даний гаджет сміливо пройде занурення в воду на глибину до 1.5 метрів, витримає сильні удари й падіння на асфальт з висоти до 1.5 метрів, не боїться він ні пилу, ні бруду! З таким пристроєм Ви точно зможете відчути впевненість в завтрашньому дні! 

Залізо

Популярною ця модель стала за рахунок потужного заліза і доступної ціни. Річ у тому, що процесор Helio P90 це дуже продуктивний чип, до якого немає претензій в процесі використання. З ним будь-який додаток відкривається моментально, навігація працює чітко і в іншому - проблем з нестачею продуктивності Ви не зустрінете. Пам'яті в смартфоні так само чимало: 128 Гб постійної і 8 Гб оперативної, тобто досить навіть для найвибагливіших користувачів. NFC модуль для безконтактної оплати тут так само присутній, а працює смартфон під управлінням операційної системи Android 10. Вона забезпечує стабільність і продуктивність, а графічна оболонка тут точно така ж, як і у моделі Armor 9. З огляду на всі ці характеристики можна сміливо заявляти: це один з кращих броників в своїй ціновій категорії. 

Дисплей

У плані зображення смартфон так само вельми цікавий, оскільки тут встановлена ​​матриця діагоналлю 6.3" з дозволом 2340х1080 пікселів. Така ж матриця була і у попередньої моделі, але і вартість її в півтора раза більше. Якість зображення по-справжньому флагманська. Ви точно зможете насолодитися сповна як роботою, так і розвагами. Особливо комфортно дивитися відео на цьому дисплеї, адже і яскравість максимальна тут з хорошим запасом, і насправді насиченість картинки дуже реалістична. А що стосується захищеності, то її забезпечує скло Gorilla Glass 5, так що подряпати або розбити дисплей буде дуже непросто. 

Камера

Тепер у моделі Ulefone Armor 9E цілих 4 камери. Основна як і раніше 64-Мп, знімає дуже якісно і це апріорі повинно було бути. Так само і відео вона знімає в дозволі 4К, що стане в пригоді не багатьом, але сам факт присутній. Решта камери потрібні для інших режимів. Наприклад, з'явився модуль ширококутний, і це великий плюс для любителів познімати, наприклад — природу. Широкий кут дозволяє передати всю красу місцевості в одному знімку, і користуються ним досить часто. Є камера для макрозйомки з відстані близько 3 см, а так само є і допоміжний модуль для зйомки боке — все, як і повинно бути у справжнього флагмана. 

Підсумки

Ulefone Armor 9E - надзвичайно стильний захищений смартфон з дійсно міцним корпусом і кращої в класі камерою. Користі від нього може бути дійсно багато, особливо якщо Ви активний користувач і зможете розкрити його корисний потенціал!

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2020
Серія
Ulefone Armor 9E
Операційна система
Android 10.0 (Quince Tart)
Дисплей
Діагональ
6.3"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
2340 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek Helio P60
Частота процесора
2.2 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 128 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Додаткові функції основної камери
спалах, PDAF, HDR, панорама
Фронтальна камера
8 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
панорама, HDR
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Навігація
GLONASS, GPS
Стандарт зв'язку
4G, 3G, 2G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
6600 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (сенсорний)
Захищеність корпусу
IP69 (повний пилозахист, захист від високотемпературного струменя води), IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв), MIL-STD-810G (протиударний)
Габарити
168.2 x 82 x 15 мм
Маса
324 г
Колір
чорний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Ulefone Armor 9E 8/128GB Black
Смартфон Ulefone Armor 9E 8/128GB Black
10 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових