з 09:00 до 21:00
Смартфон OnePlus 9 Pro 12/256GB Morning Mist
Смартфон OnePlus 9 Pro 12/256GB Morning Mist
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 12/256GB MORNING MIST 0
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 12/256GB MORNING MIST 1
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 12/256GB MORNING MIST 2
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 12/256GB MORNING MIST 3
СМАРТФОН ONEPLUS 9 PRO 12/256GB MORNING MIST 4
Смартфон OnePlus 9 Pro 12/256GB Morning Mist 5

Смартфон OnePlus 9 Pro 12/256GB Morning Mist

Код: 357078
Закінчився
Продано
Оперативна пам'ять: 12 ГБ
  •  12 ГБ 
  •  8 ГБ 
Вбудована пам'ять: 256 ГБ
  •  128 ГБ 
  •  256 ГБ 
Колір: сірий
Опис

Флагманське оснащення OnePlus 9 Pro 8/128GB забезпечує його кращими характеристиками навіть у топовому класі смартфонів. Він відрізняється чудовою швидкодією завдяки найсучаснішому процесору, чудовим дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц, а також технологією гіпершвидкісної зарядки з потужністю блоку живлення на 65 Вт. Весь цей набір в змозі дивувати і вражати своїми якостями, проте меркне перед неповторною квадрокамерой, створеною за підтримки преміального бренду Hasselblad.

Заворожливе забарвлення

Уявити собі колір ранкового туману – заняття складне, проте творцям OnePlus 9 Pro 8/128GB вдалося досягти успіхів у цій сфері. Вони надали корпусу телефону неймовірної автентичності ранкового серпанку, який може одночасно фарбувати силуети будь-яких предметів у матову сіру фарбу або іскритися в променях сонячного світла..

Зйомка за допомогою Hasselblad в OnePlus 9 Pro 8/128GB

Об'єднуючи міць сенсорів мобільних телефонів і напрацювання одного з найбільш іменитих брендів у світі з виробництва камер, смартфон OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist готовий вирватися далеко вперед за якістю зйомки. Співпраця з Hasselblad принесла свої унікальні плоди та тепер ваша камера буде частиною професійного світу, в якому кожен кадр може стати шедевром.

Натуральна передача відтінків з OnePlus 9 Pro 8/128GB

Бренд Hasselblad вніс ще один суттєвий внесок у модуль камери в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist, купити в сучасних магазинах Комфі який у вас вийде дуже зручно. Отримувані фотографії будуть відрізнятися натуральною та дуже соковитою передачею кольору на всіх екранах, а не тільки на вашому чудовому дисплеї.

Повністю ручне налаштування в PRO-режимі

Застосовуючи режим Hasselblad Pro фотограф отримує дивовижні можливості управління режимами зйомки. Кількість параметрів, що настроюються, можна порівняти з професійними фотокамерами і це призведе в захват кожного фотографа-ентузіаста.

Ідеальна передача кольору

Ідеальна передача всіх відтінків буде можлива навіть у найважчих умовах зйомки, де автоматика звичайних смартфонів давно дала б збій.

Ваша особиста колекція шедеврів з OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist

Регулярно використовуючи чудову камеру в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist, його власник створить для себе неповторні спогади. На цих фото дуже добре будуть промальовані всі яскраві враження, так само натуральні, як і відтінки на одержуваних знімках.

Ідеальне оснащення камер

З точки зору апаратного оснащення камери в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist також чудові. У них застосовуються кращі в світі сенсори від компанії Sony, а також чудова оптика з багатошаровим просвітленням і оптичною стабілізацією. Користувачеві пропонується три різнопланових модуля камери для різних завдань і один додатковий модуль для здійснення чорно-білої зйомки.

Передова матриця Sony IMX789

Новітній і один з кращих в світі сенсорів для камер Sony IMX789 наближається за своїми розмірами до спеціалізованої фототехніки. Великий фізичний розмір в 1/1,4-дюйма допомагає матриці отримувати більше світла на свою збільшену площу. Також сенсор пропонує можливість створювати зображення з неймовірною глибиною кольору в 12 біт і фіксацією кадру в форматі RAW, для подальшої обробки.

Фантастичний ширококутний модуль

Поки більшість виробників лише формально встановлюють надширококутні об'єктиви на свої смартфони, не заморочуючись їх якістю зйомки, в OnePlus інженери вчинили інакше. Вони оснастили OnePlus 9 Pro 8/128GB, ціна якого найкращим чином свідчить про його клас, ще одним преміальним сенсором від Sony з роздільною здатність 50 Мп і оптикою Freeform.

Кращі технології для зйомки в OnePlus 9 Pro 8/128GB

Отримання дійсно чіткого і детального кадру досягається шляхом досконалої програмно-апаратної платформи. В оптичній системі застосовується унікальний елемент з незвичайним прямокутним вигином Freeform, завдяки чому спотворення по краях вдалося звести до 1%. Відмінне світлопропускання світлосильної оптики і велика матриця Sony IMX766 допомагають зробити кадр найбільш барвистим і яскравим. Навіть при 100% -збільшення кадру ви зможете отримувати привабливе зображення, яке буде рясніти промальованими деталями.

Межі відсутні

Тепер кордони кадру можуть існувати тільки у спогадах. Можливості зйомки з OnePlus 9 Pro 8/128GB йдуть далеко за їх межі.

Краса надширокого кута в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist

Надширококутні об'єктиви з якісною реалізацією завжди дуже цінувалися і тепер у кожного користувача OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist є можливість зрозуміти чому. Неповторні і дуже ефектні кадри, навіть портретного типу, можуть затьмарити однотипні знімки, одержувані зі звичайних фотокамер телефону.

Тона шкіри прекрасні

Всі найменші спотворення колірної передачі кадру тут же відображаються на тональності шкіри людини в ньому. У OnePlus 9 Pro 8/128GB, купити в Києві який вийде швидко, для цього застосовуються фірмові алгоритми, розроблені спільно з Hasselblad і надають вищий рівень автентичності передачі кольору.

Знімайте як у студії з OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist

Зробити надзвичайно творчий портрет тепер можна без необхідності оренди студії. Досить гарно виставити світло у вас вдома і натиснути клавішу на вашому OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist.

Якісні фото пейзажів

З подорожей можна буде привозити не тільки сувеніри, але і чудові пейзажні знімки.

Макрофотографія з OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist

Настільки красивих макрознімків ви не побачите ні в одному сучасному смартфоні.

Нічні кадри чудові

Навіть пізно вночі з мінімальним освітленням кадру у вас будуть виходити дивно атмосферні знімки.

Відеозйомка професійного рівня з OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist

Знімайте відео в форматі 8К і отримуйте неперевершені можливості по його редагуванню, прямо на екрані смартфона OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist.

У 16 разів чіткіше стандарту Full HD

Деталізація відео з роздільною здатністю 8К у 16 разів перевершує звичний і досить якісний Full HD. Таким чином ви зможете зловити у відеоролику настільки дрібні деталі, що вам навіть захочеться помацати їх, при перегляді на великому екрані.

Інноваційний Fluid-дисплей 2.0 в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist

Чудовий у всіх відносинах 6,7-дюймовий Fluid Display 2.0 в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist є новим поколінням екранів. Він поєднує в собі високу якість відображення кольорів, високу деталізацію, частоту оновлення, яскравість і економічність. Створений за технологією LTPO AMOLED-дисплей може плавно регулювати частоту оновлення до 120 Гц і тим самим економити заряд акумулятора смартфона.

Підтримка всіх існуючих технологій

Підтримка всіх існуючих преміальних технологій екраном в OnePlus 9 Pro 8/128GB дає його користувачеві максимум приємних емоцій при взаємодії. Велика роздільна здатність матриці QHD+, плавне регулювання частоти оновлення до 120 Гц, підтримка HDR10+, 10-бітна глибина кольору і пікова яскравість у 1300 ніт дозволяють смартфону залишатися флагманом у всіх відносинах.

Привабливий і стриманий OnePlus 9 Pro 8/128GB

Кольорову гаму корпусів OnePlus 9 Pro 8/128GB найкраще можна описати як стримана і приваблива. Цей солідний флагманський смартфон допомагає його майбутньому власнику зупинити свій вибір на одному з його чудово підібраних колірних рішень, які підказала сама природа.

Переходимо на Варп-швидкість зарядки

Назвати фірмову технологію зарядки в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist швидкою – це нічого не сказати. Це справжня супершвидкість і завдяки Warp Charge 65T ваш смартфон може бути всього за 15 хвилин заряджений енергією для цілого дня його експлуатації.

65 Вт потужності зарядки

Блок живлення на 65 Вт з інноваційною методикою зарядки може наситити акумулятор в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist енергією в найкоротші терміни. Ємність на 4500 мАг може бути заповнена лише за 29 хвилин від 1% до 100%.

Бездротова зарядка на 50 Вт в OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist

Настільки феноменально швидкої бездротової зарядки ще не використовували і тепер ваш OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist може підзаряджатися дуже швидко, навіть не підключаючись до дротових джерел живлення.

Кращий з кращих процесорів

Визвольте міць, приховану всередині OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist. Його надшвидкий процесор вміє справлятися з величезною кількістю завдань одночасно і виконувати будь-які обчислення швидше, ніж інші його побратими.

OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist – ідеальна портативна ігрова консоль

Зібравши всі характеристики воєдино, можна легко зрозуміти, що OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist є ідеальною ігровою консоллю. Його потужний процесор з передовим графічним ядром, величезний об’єм оперативної пам'яті, швидка файлова система і відмінний екран з високою швидкістю оновлення дадуть ідеальні відчуття в іграх.

Інтерфейс OxygenOS 11

Купуючи OnePlus 9 Pro 8/128GB Morning Mist, придбати в Україні який ви завжди зможете через інтернет-магазин Comfy, ви отримуєте дивовижний смартфон зі своїм власним і неповторним інтерфейсом. Програмна оболонка OxygenOS 11 дозволяє дати своїм користувачам тільки краще, без зайвих налаштувань і відволікаючих меню.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Серія
OnePlus 9 Pro
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Комплектація
адаптер живлення, скріпка для вилучення Sim-карти, захисна плівка, кабель USB Type-C
Дисплей
Діагональ
6.7"
Технологія дисплею
Fluid AMOLED
Роздільна здатність
3216 x 1440
PPI (щільність пікселів)
525
Особливості дисплею
Corning Gorilla Glass
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 888
Частота процесора
1.8 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Відеоядро
Qualcomm Adreno 660
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
12 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
50 Мп + 48 Мп + 8 Мп + 2 Мп
Діафрагма основної камери
f/1.8 + f/2.2 + f/2.4 + f/2.4
Фронтальна камера
16 Мп
Діафрагма фронтальної камери
f/2.45
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Навігація
A-GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, GPS
Стандарт зв'язку
5G, 4G, 3G, GSM
Бездротовий зв'язок
з NFC
Живлення
Ємність акумулятора
4500 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло, пластик
Габарити
163.2 x 73.6 x 8.7 мм
Маса
197 г
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон OnePlus 9 Pro 12/256GB Morning Mist
Смартфон OnePlus 9 Pro 12/256GB Morning Mist
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових