з 09:00 до 18:00
Смартфон Cubot King Kong Mini 2 Black Orange
Смартфон Cubot King Kong Mini 2 Black Orange
СМАРТФОН CUBOT KING KONG MINI 2 BLACK ORANGE 0
СМАРТФОН CUBOT KING KONG MINI 2 BLACK ORANGE 1
СМАРТФОН CUBOT KING KONG MINI 2 BLACK ORANGE 2
СМАРТФОН CUBOT KING KONG MINI 2 BLACK ORANGE 3
СМАРТФОН CUBOT KING KONG MINI 2 BLACK ORANGE 4
Смартфон Cubot King Kong Mini 2 Black Orange 5

Смартфон Cubot King Kong Mini 2 Black Orange

Код: 394368
Закінчився
Продано
Опис

Зовнішній вигляд

Cubot King Kong mini 2 на скільки маленький, що порівнювати його з звичайними брониками немає сенсу. Маючи діагональ дисплея в 4 Дм, корпус можна назвати абсолютно витонченим і компактним. Товщина гаджета складає 12 мм, вага - всього 122 гр! З таким смартфоном Ви точно можете займатися будь-якими активними видами діяльності не напружуючись і не думаю про своє девайсе. Корпус прогумований, ущільнення для запобігання розбиті після ударів є, але при цьому сам виробник не заявляє про будь-який захист і не радить жорстко використовувати смарт. При цьому, наші особисті випробування в воді показали, що смартфон цілком здатний протистояти цій стихії, успішно працюю після цього без будь-якого сліду. 

Залізо 

Процесор в смартфоні МТ6761, має 4 ядра і максимальну частоту в 2 ГГц. Такий чіп здатний забезпечити не тільки плавність роботи найелементарніших месенджерів та інших програм, але і утиліт серйозніше. Так, навіть гри на такому компактному пристрої будуть запускатися досить непогано, якщо говорити про адекватні по графіку варіантах, а не ААА проектах. Пам'яті оперативної тут 3 Гб, і в зв'язці з процесором вона дозволяє домогтися відмінного взаємодії. Вбудованої пам'яті 32 Гб, розширити картою пам'яті можна. І, напевно, найбільш інтригуюче питання - яка автономність? Акумулятор ємністю 3000 мАг, який встановлений в смартфоні, здатний в реальних умовах використання забезпечити приблизно півтора дня використання без підзарядки. NFC тут на жаль немає, але це понад компактний і дуже бюджетний апарат, тому варто задовольнятися тим, що є. А є тут чимало. 

Дисплей

4-дюймова IPS панель - що може бути краще для компактного смартфона? Так, фактично це відмінна матриця, яка має високу яскравість, і навіть чутливість сенсорного шару будучи мокрим тут вражає. Роздільна здатність дисплея становить 1080х540 пікселів. Для невеликої діагоналі це відмінне рішення, яке не дає зайвого навантаження на процесор, і при цьому забезпечує досить згладжену картинку. В цілому, захист дисплея від ударів і подряпин так само присутній. Його забезпечує гартоване скло, яке покриває дисплей, і при цьому бортики над дисплеєм так само злегка виступають. 

Камера. 

Камера смартфона може знімати з роздільною здатністю 13 Мп, а відео знімає смартфон в дозволі FullHD. Це відмінні цифри для настільки бюджетного смартфона з компактними розмірами. Він дозволяє знімати при хороших умовах освітлення вельми непогані кадри, якщо розуміти що це бюджетний смартфон і не переоцінювати очікування. Налаштувань тут не багато, функціональність в плані режимів зйомки так само дуже скромна. Але, для того що б створити якісний кадр варто докласти просто трохи більше зусиль і навичок, і в підсумку все одно у Вас вийде зробити красиво. Фронтальна камера має роздільну здатність 8 Мп, вона підійде для відео зв'язку і Селфі, природно. Взагалі, смартфон тим і цікавий, що Ви можете з комфортом знімати що-небудь не боячись випадання його з рук - компактність і прорезинений корпус вирішують! 

Підсумки 

Cubot King Kong mini 2 (3 + 32Gb) Red - справжній компактний "монстр", який порадує власників своєю функціональністю і приємними на дотик матеріалами корпусу. Тут можна знайти і відмінний рівень швидкодії, і цілком осудні характеристики для сучасного користувача.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Серія
Cubot KingKong Mini 2
Операційна система
Android
Дисплей
Діагональ
4.1"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1080 х 540
Процесор
Процесор
MediaTek
Частота процесора
2 ГГц
Кількість ядер процесора
4
Пам'ять
Вбудована пам'ять
32 ГБ
Оперативна пам'ять
3 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Камери
Основна камера
13 Мп
Фронтальна камера
8 Мп
Комунікація і роз'єми
Навігація
GLONASS, GPS
Стандарт зв'язку
LTE
Бездротовий зв'язок
без NFC
Живлення
Ємність акумулятора
3000 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
метал, пластик
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Маса
123 г
Колір
чорний, помаранчевий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Cubot King Kong Mini 2 Black Orange
Смартфон Cubot King Kong Mini 2 Black Orange
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових