з 09:00 до 21:00
Смартфон Doogee S97 Pro 8/128GB Black
Смартфон Doogee S97 Pro 8/128GB Black
СМАРТФОН DOOGEE S97 PRO 8/128GB BLACK 0
СМАРТФОН DOOGEE S97 PRO 8/128GB BLACK 1
СМАРТФОН DOOGEE S97 PRO 8/128GB BLACK 2
СМАРТФОН DOOGEE S97 PRO 8/128GB BLACK 3
Смартфон Doogee S97 Pro 8/128GB Black 4

Смартфон Doogee S97 Pro 8/128GB Black

Код: 485022
Закінчився
Продано
Обраний колір: Black
Опис

Doogee S97 Pro – продуктивний захищений смартфон з дуже яскравим дизайном, а також крутою функціональністю завдяки лазерному далекоміру.

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

На корпусі зверху розміщується лазерний далекомір, який працює на відстані до 40 метрів. Це дозволяє не тільки вимірювати довжину, але й різні площі завдяки вбудованому додатку із зручним функціоналом. Корпус смартфона міцний, офіційний стандарт захищеності IP69K, а задня панель повністю прогумована, забезпечуючи стійкість до сильних ударів. Води смартфон не боїться, можна сміливо занурювати його на глибину до 1.5 метрів. На корпусі є така річ, як кріплення для шнурка на задній панелі, а ще тут дуже гучний динамік. Камера фронтальна розміщується прямо в дисплеї, і це не напружує, і навіть навпаки виглядає досить стильно і сучасно.

ЗАЛІЗО

Потужний процесор Helio G95 є топовим серед лінійки "G" - ігрової лінійки від компанії МТК. Він дозволяє розвивати смартфону потужність, якої вистачає для запуску всіх топових ігор та інших програм. Працювати зі смартфоном дуже комфортно, це відчувається вже з перших дотиків до дисплея. Пам'яті оперативної 8 Гб, з таким обсягом можливий запуск десятка програм у фоновому режимі, і працюватимуть вони дуже продуктивно, а перемикатися між ними можна дуже швидко. Вбудований накопичувач має ємність 128 Гб з можливістю розширення картами пам'яті. Акумулятор ємністю 8500 мАч хороший варіант для тривалої автономної роботи. Він дозволяє працювати дуже довго на одному циклі заряджання смартфона, а потужний комплектний блок зарядного пристрою забезпечує зарядку всього за 2.5 години! Працює гаджет під керуванням операційної системи Android 11, має підтримку бездротової 10W зарядки, а також оснащений модулем NFC!

ДИСПЛЕЙ

Розмір дисплея по діагоналі становить 6.39 Дм, і він досить практичний. Роздільна здатність його складає 1560 х 720 пікселів, що дає непоганий рівень картинки, хоча є смартфони і з великою роздільною здатністю. В цілому, картинка приємна і досить яскрава, насичена - як і личить IPS-матриці в гарному і дорогому смартфоні. Що ж стосується мультимедійних задатків - у смартфоні точно є для цього все, і дисплей не на останньому місці. Кути огляду наближаються до максимальних, картинка практично не змінює своїх відтінків і не втрачає контрастність навіть під екстремальними кутами. Рамки навколо дисплея помітні, але це необхідне забезпечення реальної захищеності пристрою. Бортики над дисплеєм не дуже виступають, для комфорту використання це плюс.

КАМЕРА

Знімає смартфон Doogee S97 Pro дуже непогано, це стосується основного 48-Мп модуля. Він і відео може знімати в 4К роздільній здатності, і багато додаткових режимів у меню є. Є і уповільнена зйомка, і боке, і панорама, а окрема камера на 2Мп знімає в режимі "макро" з відстані до 3 см. Якістю зйомки Ви точно будете задоволені, тому що камера тут максимально підходить для різних типів зйомок. Фронтальна камера має роздільну здатність 16 Мп, знімає також досить чітко, селфі виходять дуже гідної якості. Взагалі розібратися з камерою дуже просто, задоволення від роботи з нею Ви також отримаєте максимальне.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Doogee S97 Pro
Операційна система
Android
Дисплей
Діагональ
6.39"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1560 x 720
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek
Частота процесора
2.05 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 256 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Камери
Основна камера
48 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
3840 x 2160 (4K)
Додаткові функції основної камери
професійний режим, портрет, сповільнена зйомка, пришвидшена зйомка, панорама, макро-об'єктив, нічна зйомка
Фронтальна камера
16 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
нічний режим, портрет
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0
Навігація
Beidou, Galileo, GLONASS, GPS
Стандарт зв'язку
4G (LTE), 3G, GSM
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
8500 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Doogee S97 Pro 8/128GB Black
Смартфон Doogee S97 Pro 8/128GB Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових