з 09:00 до 21:00
Смартфон VIVO Y15s 3/32GB Wave Green
Смартфон VIVO Y15s 3/32GB Wave Green
4 199
СМАРТФОН VIVO Y15S 3/32GB WAVE GREEN 0
СМАРТФОН VIVO Y15S 3/32GB WAVE GREEN 1
СМАРТФОН VIVO Y15S 3/32GB WAVE GREEN 2

Смартфон VIVO Y15s 3/32GB Wave Green

Код: 582754
В наявності
4 199 грн
Обраний колір: Wave Green

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Бездоганний у кожній деталі

Смартфон vivo Y15s орієнтований на широку аудиторію, яка зверне увагу на модель, здатну стати найкращим помічником у роботі та дозвіллі. Він виготовлений у тонкому корпусі, який завдяки своїй фактурі не залишає відбитків пальців на собі. Бічна панель їх зчитування та система розпізнавання обличчя спрощують авторизацію. Акумулятор на 5000 мАг дає тривалу автономність. Дисплей HD формує яскраву деталізовану картинку. Конфігурація має 3 Гб оперативної пам'яті та 32 Гб для сховища.

Вражаюча ємність батареї

Для плідної роботи протягом дня використовують акумулятор, ємність якого дорівнює 5000 мАг. При такому ресурсі ви зможете не тільки задіяти весь потенціал мобільного пристрою, але й використовувати телефон як джерело живлення інших сумісних гаджетів. Необхідності у додаткових засобах заповнення енергії не буде.

Повна свобода дій

Як операційне ядро використовують потужний чіп Helio P35, який доповнений 3 Гб ОЗУ та 32 Гб місця для зберігання файлів. Подана конфігурація з лишком задовольняє базові потреби, за рахунок чого техніка показує плідну роботу з високою швидкістю обробки даних. Дивитись улюблений серіал, вести власний блог, приділяти час іграм – ви можете робити все!

HD-дисплей із захистом очей

Перед вами девайс, орієнтований на створення якісного візуалу. Це можливо за допомогою екрана HD Halo FullView™. Його роздільна здатність відповідає показникам 1600х720 пікселів. Чудовий огляд в іграх та під час перегляду кіноконтенту забезпечений. Відмінною рисою гарного обладнання стала підтримка адаптивного освітлення, яке змінюється в залежності від інтенсивності світла. А додавши до нього фільтр синього світла, виробник звів нанівець усі шкідливі ефекти тривалого перебування біля екрана.

Сканер відбитка на торці

Гранично швидке розблокування vivo Y15s забезпечується за рахунок бічного зчитуючого відбитки модуля. Сканер, розташований на кнопці розблокування дисплея, об'єднав 2 дії в одну, дозволивши одночасно з натисканням привести в готовність екран і всю операційну систему. Для спрацьовування потрібно лише 0.232 с.

Цілих три слоти

Більше не потрібно вибирати між розширенням пам'яті та ще одним оператором мобільного зв'язку. Лоток для сім-карт має 3 слоти: 2 з них призначені для забезпечення зв'язку, а решта – для картки пам'яті (до 1 Тб). Більше не потрібно займатися зміною сім-карт або телефонів, а місця для зберігання особистих файлів вистачить із головою.

Гранично витончений формат

Що стосується зовнішності телефону VIVO Y15s, він має витончені лінії, які втілені в міцному пластиковому корпусі, не схильному до сильного перегріву. Закруглені грані стали обов'язковою складовою 3D-дизайну, за рахунок чого корпус товщиною 8.28 мм виглядає ще більш презентабельно. При цьому всередині міститься велика батарея на 5000 мАг, яка займає чимало місця.

Устаткування для крутих знімків

У розпорядженні користувача чудова камера із сенсором 13 Мп та діафрагмою f2.2. Вона оснащена засобами штучного інтелекту, за рахунок чого вам підвладні будь-які жанри фото та відеозйомки: професійний режим, уповільнена зйомка, живі знімки, панорама, повсякденна зйомка, документи.

Максимальна деталізація макро

Макрокамера доповнює основні ресурси за рахунок 2 Мп, яких цілком вистачає для забезпечення вражаючої деталізації. Її фокусування 4 см дозволить побачити те, що весь час перебуває перед вами, але вже у новому світлі. Істинна пишнота, насолодитися якою може кожен.

Він знає вас в обличчя

Функція Face Wake бере на себе безпеку та забезпечує швидке реагування у разі розблокування. За рахунок алгоритмів AI, які вдало поєднуються зі сканером відбитків пальців, користувач отримує вибір – розблокувати пристрій за допомогою пальця або сканером обличчя. Ви завжди маєте вибір.

Вдалі селфі без компромісу

Для любителів селфі-знімків є крута новина: відтепер ви зможете створювати якісні автопортрети навіть за слабкого освітлення. Смуга м'якого світла Softlight дозволяє оцінити в режимі реального часу ефектність знімка, спростить позування, відрегулює температуру, щоб фото було живим.

Оптимізація Multi-Turbo 3.0

Смартфон VIVO Y15s за допомогою програми Multi-Turbo 3.0 переходить у режим ігрової продуктивності, при якому задіяний весь потенціал процесора та пам'яті, а пріоритет завданням віддається відповідно до їх важливості. При одночасному функціонуванні кількох програм він забезпечує стабільність продуктивності кожного з них.

Спеціалізований софт

Спростити зберігання та передачу файлів допоможе програма EasyShare, яка створить резервні копії однією дією, помістить на зберігання важливі файли або передасть їх. Софт iManager не дозволить пропустити важливі повідомлення, пов'язані з функціонуванням телефону. Завжди лише пікова продуктивність.



Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Vivo Y15s
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Дисплей
Діагональ
6.51"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1600 x 720
PPI (щільність пікселів)
270
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek Helio P35
Частота процесора
2 x 3.23 ГГц + 4 x 1.82 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
32 ГБ
Оперативна пам'ять
3 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD
SIM
Кількість SIM-карт
2
Камери
Основна камера
13 Мп + 2 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
1920 x 1080 (1080p)
Додаткові функції основної камери
портрет, HDR, спалах, макрофото­зйомка, нічний режим
Фронтальна камера
8 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
режим "краса", ефект боке, панорама
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 5.0
Навігація
BDS, Galileo, GLONASS, GPS, A-GPS
Стандарт зв'язку
LTE, HSPA, GSM
Бездротовий зв'язок
без NFC
Роз'єми
micro USB, audio 3.5 мм
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
відсутня
Габарити
164 x 75.2 x 8.3 мм
Маса
179 г
Колір
зелений
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон VIVO Y15s 3/32GB Wave Green
Смартфон VIVO Y15s 3/32GB Wave Green
4 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових