з 09:00 до 21:00
Смартфон VIVO Y33s 4/64GB Mirror Black
Смартфон VIVO Y33s 4/64GB Mirror Black
6 699
СМАРТФОН VIVO Y33S 4/64GB MIRROR BLACK 0
СМАРТФОН VIVO Y33S 4/64GB MIRROR BLACK 1
СМАРТФОН VIVO Y33S 4/64GB MIRROR BLACK 2
СМАРТФОН VIVO Y33S 4/64GB MIRROR BLACK 3
СМАРТФОН VIVO Y33S 4/64GB MIRROR BLACK 4
Смартфон VIVO Y33s 4/64GB Mirror Black 5

Смартфон VIVO Y33s 4/64GB Mirror Black

Код: 608447
В наявності
6 699 грн
Обраний колір: Mirror Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Найкращий у всьому

vivo Y33s допоможе вам бути завжди в центрі уваги та подій. Інтелектуальна система камер 50 Мп знімає приголомшливі фото та деталізовані плавні відео. Передовий процесор Helio G80 та потужна батарея на 5000 мАг із зарядом на цілий день дарують відчуття свободи у будь-якій ситуації. Ультратонкий трендовий дизайн і зручний форм-фактор виводять користувальницький досвід на новий рівень.

Елегантний тонкий дизайн

vivo Y33s з оптимальним співвідношенням сторін важить всього 182 г і має товщину 8 мм, він зручно лягає в руку та дарує супер-приємні відчуття від використання. М'які лінії та плавні вигини корпусу привертають увагу, подвійне покриття задньої панелі з градієнтним ефектом змінює колір при кожному русі руки, надаючи смартфону вишуканий вигляд.

Чудове зображення

Дисплей з діагоналлю 6.58 дюймів та роздільною здатністю FHD+ займає 90.6% площі фронтальної панелі, він просто створений для ігор та мультимедійних розваг. Насолоджуйтесь чіткими деталями і яскравими кольорами завдяки високій роздільній здатності 1080P і кольоровій гамі 96% NTSC. А вбудований фільтр захищає ваші очі від негативного впливу синього світіння.

Миттєве розблокування

Отримайте швидкий доступ до пристрою зручним для вас способом. vivo Y33s оснащений бічним сканером відбитків пальців та функцією розблокування по обличчю. Тому всі ваші особисті дані ніколи не потраплять до сторонніх рук.

Потужна батарея. Швидка зарядка

vivo Y33s оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг, який дозволить протягом дня не думати про підзарядку. Фірмова технологія vivo Energy Guardian забезпечує ефективне керування енергоспоживанням, щоб ви могли користуватися телефоном ще довше. А пристрій швидкого заряджання потужністю 18 Вт допоможе за лічені хвилини поповнити заряд акумулятора ще на кілька годин роботи.

Професійні фото одним натисканням

Перевагою vivo Y33s є основна камера, що складається з трьох модулів. Основний сенсор 50 Мп отримує чудові знімки навіть за слабкої освітленості. Супер макрокамера з фокусною відстанню 4 см відображає красу крихітних об'єктів у найдрібніших деталях, а камера з ефектом боке на основі оновлених алгоритмів створює фотошедеври з художньо розмитим фоном.

Супер-яскраві селфі

Фронтальна камера 16 Мп з унікальними алгоритмами створення портретів знімає чудові селфі в HD-якості, які вражають глибиною, чіткістю та насиченими кольорами. Спеціальна функція Multi-Style Portrait пропонує великий вибір стилів, які максимально підійдуть до вашого образу або настрою.

Режим Super Night

Отримуйте суперсоковиті та суперчіткі фото ваших нічних пригод. Унікальний алгоритм на ШІ знижує шуми на рівні RAW і комбінує кілька кадрів на один, щоб фото, зроблені при недостатній освітленості, вражали чіткістю ліній і насиченими та яскравими кольорами.

Ультраплавне відео

Удосконалена цифрова технологія стабілізації EIS включається автоматично при нестабільній зйомці та дозволяє отримувати чіткі та плавні відео без тремтіння та розмитості. Функції інтелектуального редагування та покращення обличчя перетворюють знятий матеріал на професійні ролики, якими хочеться поділитися.

Значна продуктивність

Основою vivo Y33s служить потужний процесор Helio G80, який забезпечує покращену продуктивність та швидкість обробки даних. Стабільно високі технічні характеристики дозволяють користуватися смартфоном в режимі багатозадачності, працювати в ресурсоємних програмах, грати в будь-які сучасні ігри. Родзинкою телефону є те, що при нестачі пам'яті RAM її може замінити пам'ять ROM, щоб зробити роботу програм максимально швидкою. А завдяки потрійному слоту та підтримці карт пам'яті до 1 Тб у вас не бракуватиме місця для зберігання.

Все для динамічної гри

Отримайте незаперечну перевагу у будь-якій грі з функцією Multi Turbo 5.0 та оновленим ігровим режимом Ultra Game, які мобілізують ресурси системи та дають вам можливість вирватися вперед та здобути переконливу перемогу. Система охолодження чотирьох компонентів дозволяє легко пройти всі пікові навантаження.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Vivo Y33s
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Комплектація
зарядний пристрій
Дисплей
Діагональ
6.58"
Технологія дисплею
LCD
Роздільна здатність
2408 x 1080
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek Helio G80
Частота процесора
2 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 1024 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
50 Мп + 2 Мп + 2 Мп
Додаткові функції основної камери
портрет, спалах, нічний режим, HDR
Фронтальна камера
16 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
HDR, нічний режим, портрет
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi, Bluetooth
Навігація
GLONASS, GPS
Стандарт зв'язку
4G (LTE), 3G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
відсутня
Габарити
164.26 x 76.08 x 8 мм
Маса
182 г
Колір
чорний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців
Додатково
FM-радіо
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон VIVO Y33s 4/64GB Mirror Black
Смартфон VIVO Y33s 4/64GB Mirror Black
6 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових