з 09:00 до 21:00
Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Green
Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Green
7 699
СМАРТФОН DOOGEE S59 PRO 4/128GB GREEN 0
СМАРТФОН DOOGEE S59 PRO 4/128GB GREEN 1
Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Green 2

Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Green

Код: 639605
В наявності
7 699 грн
Обраний колір: Green

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців офіційна від виробника
Опис

Зовнішній вигляд

Корпус смартфона виконаний з прогумованого пластика, на торцях так само розташовуються алюмінієві накладки, які надають конструкції більшої жорсткості. Розміщуються на торцях кнопки гучності, блокування, сканер відбитків пальців, а так само кнопка для швидкого доступу до потрібних функцій. Задню панель прикрасили максимально цікаво: тут знаходиться спалах, яку прикрили матовим склом для розсіювання світла, так само 4 камери, і дуже гучний динамік. Фронтальна панель має досить великі рамки навколо дисплея, і при цьому камера знаходиться в каплевидном вирізі по центру. Смартфон важить 343 гр, що для бюджетного смартфона досить багато, але всьому провиною величезний акумулятор, який подарує топову автономність.

Залізо

З приводу швидкості роботи Doogee S59 Pro можна висловитися так: працює непогано, але все ж бюджетний процесор не дозволить отримати ту швидкість, яка є у флагманів. Як це розшифровується? Все просто: процесор Helio P22 здатний навіть на запуск досить вимогливих додатків і ігор, але при цьому невеликі фризи місцями можуть траплятися. Натомість, в смартфоні досить багато пам'яті: є 4 Гб оперативної і 128 Гб постійної пам'яті, завдяки чому зберігати можна практично все що завгодно не замислюючись! Акумулятор - він дійсно великий. Ємність становить 10050 мАч, і на практиці це дозволить близько 3 діб використовувати смартфон в активному режимі. Якщо говорити про конкретні цифри, то в режимі перегляду відео Doogee S59 Pro пропрацює близько 20 годин при перегляді на максимальній яскравості дисплея! При цьому є в смартфоні модуль NFC, без якого вже "жити не можуть" багато сучасні користувачі.

Дисплей

Розмір дисплея в смартфоні становить 5.71 Дм. Роздільна здатність матриці при цьому становить 1520х720 пікселів, і для смартфона даної цінової категорії це цілком адекватний показник. Передача кольору, кути огляду, яскравість - все на прийнятному рівні, і якраз відповідає очікуванням від смартфона. Тут можна легко насолоджуватися переглядом фільмів, іграми, роботою з навігацією і багатьма іншими приємними моментами, так як для невимогливої людини це по суті досить хороший екран. Рівень захисту від падінь тут так само на висоті, адже використовується скло Gorilla Glass, яке забезпечує і стійкість до подряпин і ударів.

Камера

Виробник не поскупився на камери, встановив цілих 4 модуля! Основна камера знімає з роздільною здатністю 16 Мп, ширококутний об'єктив має роздільну здатність 8 Мп, ще один модуль на 2 Мп для боке і 8-Мп модуль для макрозйомки. В цілому, справляється смартфон з усіма режимами зйомки досить непогано, відчувається те, що виробник налаштовував софт для коректної роботи. Знімки на основну камеру зовсім претендують на звання однієї з кращих у своєму ціновому сегменті, а відео знімає апарат в якості FullHD. Фронтальний модуль на 16 Мп, селфи виходять високої якості, а знімати смартфон може і перебуваючи під водою - цікава і корисна опція захищених смартфонів!


Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Doogee S59 Pro
Операційна система
Android
Дисплей
Діагональ
5.71"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1520 x 720
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
MediaTek
Частота процесора
2 ГГц
Відеоядро
PowerVR GE8320
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 256 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
16 Мп + 8 Мп + 8 Мп + 2 Мп
Додаткові функції основної камери
спалах, автофокус
Фронтальна камера
16 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
автофокус
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.0, Wi-Fi
Навігація
GPS, A-GPS
Стандарт зв'язку
3G (WCDMA), 4G (LTE), 2G
Бездротовий зв'язок
без NFC
Роз'єми
USB Type-C, audio 3.5 мм
Живлення
Ємність акумулятора
10050 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
метал, пластик
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв), MIL-STD-810G (протиударний), IP69K (повний пилозахист, захист від потужного високотемпературного струменя води)
Маса
343 г
Колір
зелений
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Green
Смартфон Doogee S59 Pro 4/128GB Green
7 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових