з 09:00 до 18:00
Смартфон TCL Luna Blue
Смартфон TCL Luna Blue
СМАРТФОН TCL LUNA BLUE 0
СМАРТФОН TCL LUNA BLUE 1
СМАРТФОН TCL LUNA BLUE 2
СМАРТФОН TCL LUNA BLUE 3
СМАРТФОН TCL LUNA BLUE 4
СМАРТФОН TCL LUNA BLUE 5

Смартфон TCL Luna Blue

Код: 639620
Закінчився
Продано
Опис

TCL 20L пропонує новий візуальний досвід: отримуйте неймовірні враження завдяки 6,67-дюймовому екрану з роздільною здатністю FHD+, кінематографічним співвідношенням сторін та технологією оптимізації зображення NXTVISION.

Оцініть високий рівень комфорту

Оцініть високий рівень комфорту при взаємодії зі смартфоном: екран пристрою має адаптивну яскравість, набір спеціальних режимів роботи та оснащений технологіями кругової поляризації та зниження рівня синього світла, підтвердженими сертифікатами лабораторії TUV Rheinland. Батарея ємністю 5000 мА·год та функція управління ресурсами, яка оптимізує продуктивність та час роботи від батареї, дозволяють вільно використовувати смартфон протягом усього дня.

Восьмиядерний чіпсет Qualcomm® Snapdragon™ 662

Восьмиядерний чіпсет Qualcomm Snapdragon 662 з ІІ забезпечує ефективну роботу в режимі багатозадачності. Знімайте чудові фото та відео в будь-який час на 48-мегапіксельну AI-квадрокамеру. Працюйте із задоволенням на TCL 20L та насолоджуйтесь його сучасним дизайном із сяючою обробкою.

Елегантний

Смартфон TCL 20L завдяки вивіреним лініям корпусу та глянсовій обробці задньої панелі дарує приємні тактильні відчуття та зручно лежить у руці.

Комфортний

Вбудований у клавішу включення сканер відбитків пальців підвищує зручність використання. Смартфон TCL 20L підтримує технологію швидкого заряджання Quick Charge 3.0 та укомплектований мережевим адаптером на 18 Вт. Функція реверсивного заряджання дозволяє зручно заряджати додаткові пристрої. Восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 662 з ІІ забезпечує роботу в режимі багатозадачності. Технологія Супер-Bluetooth дає можливість легко підключити до 4-х бездротових аудіопристроїв
Смартфон TCL Luna Blue
Смартфон TCL Luna Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових