10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER 0
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER 1
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER 2
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER 3
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER 4

СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER

Код: 671739
Закінчився
Продано
Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Стан товару: Новий
Колір: срібний
Опис

РЕВОЛЮЦІЯ СТИЛЮ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНОСТІ

Відкрийте для себе вражаючі можливості нового iPhone 14 Pro/Max, які виходять за рамки звичайного. Унікальні функції безпеки, професійний об'єктив 48 Мп, досконалий чіп A16 Bionic та провідні технології сучасності поєднані у міцному та стильному корпусі смартфону. Насолоджуйтесь небувалою швидкістю взаємодії, кінематографічним досвідом зйомки та чудовою яскравістю екрану, який поєднав усі переваги для вашого натхнення.

УНІКАЛЬНИЙ ДИСПЛЕЙ

Оцініть абсолютну досконалість дизайну нового iPhone, продуманого у кожній деталі. Розроблений для стабільної роботи роками, тепер він обладнаний керамічним екраном, який значно перевершує стандартний матеріал скла. Водонепроникний корпус збереже функціональність смартфона за будь-яких умов. І все це з вишуканою рамкою із хірургічної нержавіючої сталі. Відкрийте для себе новий досвід перегляду улюбленого контенту на яскравому дисплеї OLED із діагоналлю 6,1 дюйма для iPhone 14 Pro та 6,7 дюймів для iPhone 14 Pro Max, який посилить враження. А інноваційна панель повідомлень Dynamic Island зробить користування ще зручнішим.

Підкресліть свою індивідуальність та оформлюйте дисплей на власний смак. Тепер він завжди буде активним та відображатиме всю важливу інформацію. Якщо смартфон перевернуто екраном вниз або знаходиться в сумці, він автоматично перейде в режим очікування для економії заряду.

ПРОФЕСІЙНІ ФОТОГРАФІЇ

Запам`ятовуйте живі емоції та найкращі моменти життя з новим iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Основний об'єктив 48 Мп з ультрасучасним чотирипіксельним сенсором дозволить фотографувати, наче професіонал у найвищій якості та багатстві кольору. Навіть при кадруванні роздільна здатність формату ProRAW збереже кожну деталь, що відтворює красу навколишнього світу. Дайте волю натхненню та створюйте унікальні фото-шедеври на телеоб'єктив 12 Мп, ультрашироку камеру 12 Мп та фронтальну лінзу 12 Мп. Втілюючи найкращі розробки, система камер забезпечить професійний рівень фото навіть в умовах недостатнього освітлення.

Втілюйте в життя оригінальні ідеї та робіть відео у кінематографічній якості. Спеціальний режим дозволить знімати у форматі 4K HDR зі швидкістю 24 кадри на секунду. А це всесвітньо визнаний стандарт у кіноіндустрії, який тепер є у вас у смартфоні. iPhone 14 Pro/Max відкриє безмежні можливості для зйомки роликів, рівня, гідного професіоналів.

НЕПЕРЕВЕРШЕНИЙ ЧІПСЕТ A16 BIONIC

Об'єднуючи близько 16 млрд транзисторів, 6-ядер, Neural Engine здатний виконувати до 17 трлн операцій в секунду. Дивовижно потужний графічний чіпсет тепер має до 50% більшу пропускну здатність, а значить смартфон легко впорається з обробкою навіть найвибагливішої графіки сучасних ігор. Енергоефективний та продуктивний A16 Bionic подарує небувале прискорення і збереже високі показники ефективності в умовах підвищеної мультизадачності. При цьому завдяки Secure Enclave процесор надійно захищає особисту інформацію, таку, як дані Face ID, контакти та іншу особисту інформацію. Тепер для iPhone 14 Pro/Max немає нічого неможливого.

ЄМНИЙ АКУМУЛЯТОР.
ВИТРИВАЛІСТЬ НА МЕЖІ МОЖЛИВОГО

Новий смартфон APPLE стане найкращою платформою для всього, що ви любите. Енергії iPhone 14 Pro вистачить до 23 годин відтворення відео та музики, а iPhone 14 Pro Max забезпечить програвання мультимедіа до рекордних 29 годин без зупинок. Акумулятор став ще потужнішим, а це означає, що ви зможете насолоджуватися користуванням з ранку і до самого вечора.

СТАБІЛЬНІСТЬ ТА БЕЗЛІЧ ФУНКЦІЙ

Отримайте ще більше переваг та оцініть неймовірну зручність користування разом з покращеною операційною системою iOS 16. Індивідуальне блокування екрану, персональні віджети, простий обмін фото та відео, фільтри програм та налаштування повідомлень – розкрийте весь потенціал досконалої iOS 16, вивчаючи нові функції та можливості смартфону. iPhone 14 Pro/Max створений для вашого комфортного життя.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2022
Серія
Apple iPhone 14 Pro Max
Операційна система
iOS
Дисплей
Діагональ
6.7"
Технологія дисплею
OLED
Роздільна здатність
2796 x 1290
Частота оновлення екрану
120 Гц
Особливості дисплею
Ceramic Shield
Процесор
Процесор
Apple A16 Bionic
Частота процесора
1.82 ГГц
Кількість ядер процесора
2 + 4
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2 (SIM + eSIM)
Формат SIM-карт
eSIM, Nano-SIM
Камери
Основна камера
48 Мп + 12 Мп + 12 Мп
Додаткові функції основної камери
телеоб'єктив, стабілізація, спалах, автофокус, підтримка знімання 4К, ультраширококутний об'єктив
Фронтальна камера
12 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
3840 x 2160
Діафрагма фронтальної камери
f/1.78
Додаткові функції фронтальної камери
автоматична стабілізація зображення, адаптивний спалах True Tone, фотонний двигун, режим портрет з покращеним ефектом Боке, портретне освітлення
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, Bluetooth 5.3
Навігація
QZSS, GPS, GLONASS, Galileo, BDS
Стандарт зв'язку
2G (GPRS/EDGE), 5G, 4G (LTE), 3G (WCDMA/UMTS/HSPA)
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
Lightning
Живлення
Ємність акумулятора
4323 мАг
Технології заряджання
з можливістю бездротової зарядки, з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Габарити
77.6 x 160.7 x 7.85 мм
Маса
240 г
Колір
срібний
Особливості корпусу
безрамковий дисплей
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID
Додатково
акселерометр, датчик освітлення, датчик наближення, компас, гіроскоп, барометр
Умови товару
Комплектація
кабель, документація, смартфон
Стан товару
Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER
СМАРТФОН APPLE IPHONE 14 PRO MAX 128GB SILVER