з 09:00 до 21:00
Смартфон Asus ROG Phone 5s 12/256GB Phantom Black CN
Смартфон Asus ROG Phone 5s 12/256GB Phantom Black CN
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 5S 12/256GB PHANTOM BLACK CN 0
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 5S 12/256GB PHANTOM BLACK CN 1
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 5S 12/256GB PHANTOM BLACK CN 2
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 5S 12/256GB PHANTOM BLACK CN 3
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 5S 12/256GB PHANTOM BLACK CN 4
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 5S 12/256GB PHANTOM BLACK CN 5
Смартфон Asus ROG Phone 5s 12/256GB Phantom Black CN 6

Смартфон Asus ROG Phone 5s 12/256GB Phantom Black CN

Код: 683829
Закінчився
Продано
Оперативна пам'ять: 12 ГБ
Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Колір: чорний
Опис

Для тих, хто не боїться мріяти

Грайте без компромісів – зі справді геймерським смартфоном ROG Phone 5s! Цей створений для перемог гаджет працює на базі новітньої мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888+ 5G, доповненої швидкісним дисплеєм (144 Гц / 1 мс), чуйним сенсорним інтерфейсом (частота опитування - 360 Гц), акумулятором величезної ємності AirTrigger 5 та культовою аудіосистемою GameFX. ROG Phone 5s – смартфон мрії. Для тих, хто не боїться мріяти.

Щоб перемагати

Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888+ 5G – це абсолютно новий рівень продуктивності. Завдяки  тактовій частоті до 3 ГГц, процесор став швидше на цілих 25%. Безліч попередньо встановлених профілів і змінюваних параметрів у додатку Armoury Crate дозволяють моментально адаптувати смартфон ROG Phone 5s до поточного завдання.

Щоб охолоджувати

Система охолодження GameCool 5, що реалізована в смартфоні ROG Phone 5s, включає випарову камеру і великі графітові пластини, що допомагають рівномірно розподіляти тепло всередині корпусу пристрою. З цією ж метою чіп процесора розміщений у центрі, а з обох боків від нього – розділений на дві секції акумулятор. Зовнішній кулер AeroActive Cooler 5 направляє потужний потік повітря, що охолоджує, прямо в центр смартфона, туди, де знаходиться процесор, і досягає приголомшливого результату — температура чіпа падає на цілих 10°C!

Щоб бачити

Мобільні ігри виглядають на ROG Phone 5s неймовірно красиво завдяки чудовому AMOLED-дисплею від Samsung з матрицею четвертого покоління, точною передачею кольору і чудовими швидкісними характеристиками: частота оновлення - 144 Гц, час відгуку - 1 мс. Неймовірно чуйний сенсорний інтерфейс (частота опитування – 360 Гц) дозволить якнайшвидше реагувати на всі ігрові події. Дисплей підтримує технологію Always-on HDR8, що покращує відображення звичайного контенту (не у форматі HDR), та покритий міцним захисним склом Corning Gorilla Glass Victus.

Щоб чути

ROG Phone 5s оснащується аудіосистемою GameFX, створеною у співпраці з фірмою Dirac, що спеціалізується на передових аудіорішення. Пара симетрично розташованих 7-магнітних стереодинаміків видає насичений, кришталево чистий звук, що створює ефект занурення в гру. Підключення навушників здійснюється за 3,5-міліметровим роз'ємом, а для обробки аудіосигналу застосовується рівень ЦАП від ESS.

AeroActive Cooler 5

Кулер AeroActive Cooler 5, що пристібається, допоможе на цілих 15°C знизити температуру поверхні смартфона ROG Phone 5s в районі процесора, направляючи туди потужний потік холодного повітря. Результат – стабільна робота потужного гаджета. Додатковою функцією аксесуара є керування в іграх – для цього він має пару апаратних кнопок.

Щоб грати

Керувати грою просто рухаючи смартфоном? Так, це неймовірно зручний та інтуїтивний спосіб управління! ROG Phone 5s підтримує відразу десять різних жестів, серед яких легко підібрати ті, які підійдуть до конкретної гри. Наприклад, у перегонах можна повертати смартфон, щоб керувати автомобілем, та нахиляти вперед, щоб прискорюватись.

Акумулятор смартфона ROG Phone 5s володіє величезною ємністю - 6000 мАг, а 65-ватний адаптер HyperCharge, що додається до нього, готовий в найкоротший час підзарядити пристрій. Для продовження терміну служби акумулятора застосовуються спеціальні технології, у тому числі гнучке керування швидкістю підзарядки та пряме живлення від електромережі під час запуску ігор.

Підсвічування Aura

У смартфоні ROG Phone 5s реалізовано повноколірне підсвічування Aura, виконане у вигляді точкового логотипа ROG на задній панелі пристрою. Вона здатна відображати безліч кольорів та візуальних ефектів – вибирайте будь-які на свій смак і під свій настрій.

Щоб знімати

У смартфоні ROG Phone 5s використовується система з трьох фотокамер, здатна забезпечити високу якість знімання в будь-яких умовах. Основна ширококутна камера, що працює на базі 64-мегапіксельної фотоматриці флагманської Sony IMX686, супроводжується 13-мегапіксельною камерою з ультрашироким об'єктивом і камерою для макрозйомки. Все це доповнено програмними оптимізаціями, серед яких – режим професійної відеозйомки зі спеціальними функціями, призначеними для підвищення якості відеороликів, що записуються. Для зйомки селфі та стрімінгу є фронтальна камера з роздільною здатністю 24 МП.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Asus ROG Phone 5s
Операційна система
Android
Комплектація
документація
Дисплей
Діагональ
6.78"
Технологія дисплею
AMOLED
Роздільна здатність
2448 x 1080
Частота оновлення екрану
144 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 888 +
Частота процесора
1 x 2.99 ГГц + 3 x 2.42 ГГц + 4 x 1.8 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Відеоядро
Qualcomm Adreno 660
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
12 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
64 Мп + 16 Мп + 2 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
7680 x 4320 (8K)
Додаткові функції основної камери
спалах, HDR
Фронтальна камера
24 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
автофокус
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.2, Wi-Fi 802.11ax
Навігація
GLONASS, GPS
Стандарт зв'язку
3G, 2G (GSM), 4G (LTE), 5G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
6000 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло, алюміній
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
відсутня
Габарити
172.8 x 77.3 x 9.9 мм
Маса
238 г
Колір
чорний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців в екрані
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Asus ROG Phone 5s 12/256GB Phantom Black CN
Смартфон Asus ROG Phone 5s 12/256GB Phantom Black CN
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових