з 09:00 до 21:00
Смартфон Huawei Mate Xs 2 8/512GB Black
Смартфон Huawei Mate Xs 2 8/512GB Black
63 799
СМАРТФОН HUAWEI MATE XS 2 8/512GB BLACK 0
СМАРТФОН HUAWEI MATE XS 2 8/512GB BLACK 1
СМАРТФОН HUAWEI MATE XS 2 8/512GB BLACK 2
Смартфон Huawei Mate Xs 2 8/512GB Black 3

Смартфон Huawei Mate Xs 2 8/512GB Black

Код: 685534
В наявності
63 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Безпрецедентна гнучкість

Складний безрамковий екран 8 дюймів| Флагманський процесор Kirin 990 SoC 5G.

Мистецтво рухливості

Розправте крила разом із HUAWEI Mate Xs. Завдяки складному форм-фактору з інноваційним механічним шарніром Falcon Wing смартфон HUAWEI Mate Xs відкриє перед вами світ новітніх технологій та забезпечить унікальний візуальний досвід. У складеному вигляді HUAWEI Mate Xs є тонким смартфоном, який дуже зручно тримати в руці і носити в кишені. Ви завжди будете готові до виконання будь-яких завдань на ходу. Розкладений смартфон дозволяє використовувати дві частини екрану та відкривати більше програм для максимальної зручності.

Більше контенту на одному екрані

Широкий 8-дюймовий безрамковий екран HUAWEI забезпечує високу деталізацію зображення та яскраві кольори, а також дозволяє побачити більше контенту на одному екрані. Вам більше не доведеться наближати зображення і переміщатися екраном, щоб все розглянути. Тепер усі захоплюючі широкоформатні знімки, яскраві пейзажні фотографії та докладні графіки чи діаграми одразу опиняться у вас перед очима.

Швидка підготовка до роботи

Сканер відбитків пальців Huawei Mate Xs інтегрований в кнопку живлення. Такий дизайн дозволяє активувати та розблокувати смартфон за лічені секунди, просто злегка торкнувшись кнопки на бічній межі.

Мультизадачність на найвищому рівні

Багатовіконний режим Multi-Window2 дозволяє розділити 8-дюймовий екран на два незалежні інтерфейси для виконання різних завдань. Ви зможете одночасно читати нові повідомлення та створювати нотатки або переглядати альбом із фотографіями та редагувати публікації в соціальних мережах. Більш того, за допомогою функції HUAWEI App multiplier можна відкрити один і той же додаток на двох екранах. Перебуваючи в різних розділах програми одночасно, ви зможете швидко та легко виконувати будь-які завдання. Ще одна зручна функція смартфона HUAWEI Mate Xs - панель швидкого доступу, на якій ви можете розмістити вибрані програми, щоб швидко відкривати їх у вигляді спливаючого вікна. Вам більше не доведеться витрачати дорогоцінний час на перемикання програм.

Ера мережі 5G

Потужний процесор Kirin 990 5G* забезпечує високошвидкісне мережеве з'єднання та неперевершену продуктивність смартфона HUAWEI Mate Xs. Завдяки трирівневій енергоефективності процесор споживає менше енергії навіть за умов високої продуктивності. Нейромодуль, що складається з двох великих та одного малого ядер, гарантує розробку нових унікальних функцій на базі штучного інтелекту у найближчому майбутньому.

За ним майбутнє

HUAWEI Mate Xs з підтримкою мережі 5G* з автономною та неавтономною архітектурою відкриє перед вами двері у світ високошвидкісних мереж 5G, які стануть доступними в майбутньому. Але вже зараз смартфон підтримує більшість діапазонів не лише 5G, а й 4G, 3G та 2G, щоб ви завжди були на зв'язку.

Збалансована система охолодження

HUAWEI представляє інноваційну систему охолодження, яка забезпечує збалансоване відведення тепла та відрізняється компактністю, дозволяючи складати смартфон. Завдяки цій системі проблеми перегріву корпусу Huawei Mate Xs вас не потурбують. Транслюйте або завантажуйте відео у форматі UHD, грайте у графічно вимогливі 3D-ігри та поринайте у світ 5G*, не турбуючись про перегрівання.

Зафіксуйте всю красу світу

Складний смартфон оснащений потужною камерою, яку можна використовувати як фронтальну та як основну. Камера Leica з чотирма об'єктивами, один з яких – суперчутливий об'єктив 40 МП, дозволяє відобразити красу світу такою, якою ви бачите її на власні очі. На відстані або поблизу, у темряві або при яскравому освітленні, великий об'єкт або предмет макросвіту - знімайте будь-що в будь-яких умовах, а HUAWEI Mate Xs подбає про високу якість зображення. Усі важливі спогади залишаться не лише у вашій пам'яті, а й у галереї смартфона.

Відображення вашої краси

Завдяки подвійному екрану можна використовувати режим дзеркальної зйомки, в якому екран камери видно з двох сторін смартфона. Дзеркальна зйомка дозволяє фотографу та моделі об'єднати свої ідеї та створити саме таку фотографію, яка була задумана.

Захоплюючі фотографії навіть у темряві

Камера з суперчутливим об'єктивом 40 МП фіксує максимальну кількість світла та передає все до найдрібніших деталей. Знімайте важливі моменти та захоплюючі портрети навіть у темряві.

Дивіться на світ ширше

З ультраширококутним об'єктивом 16 МП ви зможете відобразити величні гірські масиви та розкішні палаци у всій їхній пишності.

Тривала робота батареї

Завдяки процесору Kirin 990 5G, який забезпечує ефективне керування енергоспоживанням, і потужною батареєю 4 500 мА*ч5 HUAWEI Mate Xs здатний працювати вражаюче довго. Смартфон стане вашим надійним супутником у будь-якій ситуації: коли ви не зможете відірватися від цікавої гри протягом всієї ночі або під час важкої тривалої презентації.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2022
Серія
Huawei Mate Xs
Операційна система
Android
Дисплей
Діагональ
7.8"
Технологія дисплею
OLED
Роздільна здатність
2480 x 2200
PPI (щільність пікселів)
424
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 888
Частота процесора
2.85 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
512 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 256 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
50 Мп, 8 Мп, 13 Мп
Додаткові функції основної камери
цифровий зум, цифрова стабілізація, автофокус, спалах, панорама, HDR
Фронтальна камера
10.7 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
портрет, HDR, панорама
Комунікація і роз'єми
Комунікації
IrDA, Bluetooth 5.2, Wi-Fi 802.11ax
Навігація
Galileo, QZSS, GLONASS, NavIC, Beidou
Стандарт зв'язку
3G, GSM, 4G (LTE)
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
4880 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
метал
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
відсутня
Маса
255 г
Колір
чорний
Особливості корпусу
гнучкий екран (нерозбірний)
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Huawei Mate Xs 2 8/512GB Black
Смартфон Huawei Mate Xs 2 8/512GB Black
63 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових