з 09:00 до 21:00
Смартфон Huawei P20 Lite Nova 3e 4/64GB Blue
Смартфон Huawei P20 Lite Nova 3e 4/64GB Blue

Смартфон Huawei P20 Lite Nova 3e 4/64GB Blue

Код: 694208
Закінчився
Продано
Опис

Смартфон Huawei P20, обладнаний новою подвійною камерою Leica, дає нові можливості мобільної фотографії. В умовах сучасного динамічного життя Huawei P20, у якому новітні технології знімання поєднуються з креативними візуальними ефектами, дасть змогу зберегти всі важливі моменти вашого життя.

Новий екран Huawei FullView

Новий 5,8-дюймовий безрамковий екран Huawei з матрицею RGBW забезпечує яскравість зображень за зниженого енергоспоживання. Новий сканер відбитків пальців, що підтримує функції навігації, повністю замінює віртуальні навігаційні кнопки, відкриваючи нові можливості керування пристроєм.

Нова подвійна камера Leica

Наступним етапом співпраці Huawei та Leica стала подвійна основна камера Leica нового покоління. Висока якість знімків надихатиме вас на справжні фотошедеври знову й знову.

Інноваційний датчик зображення

Об'єктиви із широкою діафрагмою смартфона Huawei P20 обладнані сучасним датчиком зображення з розміром пікселя 1,55 μм. Це означає, що датчик уловлює більше світла, забезпечуючи яскравість і деталізацію світлин навіть під час фотографування за умов слабкого освітлення.

У ритмі життя

Huawei P20 підтримує записування рухомих об'єктів. Чудова можливість зберегти щасливі моменти вашого життя!

Стабілізація зображень із застосуванням штучного інтелекту

Технологія стабілізації зображень із застосуванням штучного інтелекту Huawei дає змогу робити чудові знімки в режимі "Нічне знімання". Вам більше не потрібен штатив! Режим "Нічний режим" також згладжує висококонтрастні фото для забезпечення максимально збалансованої кольоропередачі.

Уповільнене знімання 960 fps

Користувачам Huawei P20 доступне знімання відео в уповільненому режимі з частотою 960 кадрів за секунду. Зафіксуйте дивовижні моменти, щоб потім згадувати про них із задоволенням!

Не просто селфі

Фронтальна камера 24 Мп перетворює кожне селфі на справжній фотошедевр. Жодних обмежень! Тільки яскраві, об'ємні, чіткі світлини, вдень і вночі, у будь-якій ситуації.

3D-моделювання портретів

У Huawei P20 реалізована технологія 3D-моделювання облич на базі штучного інтелекту, що забезпечує високу якість селфі. Також вона дає змогу застосовувати до фото різні світлові ефекти. Відчуйте себе моделлю під час професійної фотосесії!

Штучний інтелект у дії

Технологія штучного інтелекту Huawei P20 використовується для визначення одного з 19 сценаріїв і об'єктів знімання в режимі реального часу. Регулювання світла й інших параметрів застосовується автоматично для досягнення найкращого результату.

Кольоропередача

Застосування модуля штучного інтелекту на рівні процесора забезпечує максимально природне перенесення кольорів відповідно до сценарію знімання.

Професійна композиція

Під час знімання фото Huawei P20 надає розумні рекомендації щодо оптимізації композиції кадру. Відчуйте себе фотохудожником!

Процесор Kirin 970 з нейромережним модулем

Технології знімання на базі штучного інтелекту, що застосовуються в смартфоні Huawei P20, забезпечуються процесором Kirin 970 з нейромережевим модулем. Процесор підтримує широкий набір нових функцій і гарантує високу швидкість і продуктивність пристрою.

Потужна батарея і швидке заряджання

Huawei P20 з потужною батареєю 3400 мА·год підтримує функцію безпечного швидкого заряджання Huawei SuperCharge. Технологія швидкого заряджання допомагає зарядити пристрій, навіть якщо у вас зовсім мало часу.

Характеристики
Дисплей
Технологія дисплею
IPS
Процесор
Частота процесора
2.3 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Відеоядро
ARM Mali-T830 MP2
Пам'ять
Вбудована пам'ять
64 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Камери
Основна камера
16 Мп + 2 Мп
Фронтальна камера
24 Мп
Фізичні параметри
Колір
синій
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Huawei P20 Lite Nova 3e 4/64GB Blue
Смартфон Huawei P20 Lite Nova 3e 4/64GB Blue
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових