з 09:00 до 21:00
Смартфон CAT S60 Gray
Смартфон CAT S60 Gray
СМАРТФОН CAT S60 GRAY 0
СМАРТФОН CAT S60 GRAY 1
СМАРТФОН CAT S60 GRAY 2
СМАРТФОН CAT S60 GRAY 3
СМАРТФОН CAT S60 GRAY 4
СМАРТФОН CAT S60 GRAY 5
Смартфон CAT S60 Gray 6

Смартфон CAT S60 Gray

Код: 694447
Закінчився
Продано
Опис

Активний спосіб життя, пристрасть до екстремальних пригод, товариськість і обізнаність про сучасні технології гармонійно поєднуються в потенційному власнику суперзахищеного смартфона Caterpillar CAT S60. Комунікатор захищений за стандартом IP68 від води і ударів, не боїться пилу. Просто величезний для захищеного пристрою екран 4,7 дюйма, потужний процесор на 8 ядер, широкі можливості для застосування, а також наявність тепловізора — безсумнівні переваги цього висококласного гаджета. Так само як і його адекватна ціна, яка надає можливість купити в Україні такий гаджет будь-якому справжньому екстремалу.

Потужний і гранично корисний

Смартфон Caterpillar CAT S60-перший в світі розумний мобільний гаджет, в який вбудований тепловізор FLIR. Тепловізор може функціонувати на відстані до 30 метрів, навіть в умовах задимленості і повної темряви. У реальному часі він здатний розпізнати діапазон температур і показує вам збірку теплову шкалу.

Такий гаджет може бути корисний пожежникам, рятувальникам або будівельникам – він, зокрема, дозволить визначити, де вікна і двері допускають витік тепла, де накопичується волога, де порушена теплоізоляція, чи є в трубопроводі витік, перегрівається ваша Електроніка або проводка. Тепловізором можна знімати фото і відео. Ще одна важлива особливість гаджета - його суперзахищеність по загальносвітовому стандарту IP68. Тобто він не боїться води глибиною до 5 метрів, пилу і бруду, падіння з висоти 1,8 метра (людський зріст). Він здатний нормально функціонувати при перепадах температур від -25°C до 55°C.

Товстий і красивий

Смартфон Caterpillar CAT S60 має досить масивний (223 грами) і щільний корпус – 12,7 мм чорного кольору, захищений від пилу, води і ударів. Він виготовлений із пластику, але з боків йде лита рамка із загартованого металу – не тільки надійна, але і витончена. Задня стінка має текстуру»під карбон". Передня панель закрита міцним склом товщиною 1 мм – при тому, що зазвичай використовується скло 0,4 мм.при такій масивності і щільності гаджет все одно виглядає акуратно і привабливо завдяки продуманому дизайну. Механічні перемикачі 2/5 м над дисплеєм дозволяють вам регулювати ступінь захищеності дисплея від води - чи буде він ризикувати зануритися на 2 або 5 метрів. Регулюючі елементи великі, надійні, зручні для використання.

Класний екран

Дисплей діагоналлю 4.7 дюйма і роздільною здатністю 1280x720 (HD) створений на базі надійної й високотехнологічної матриці a-Si AHVA. Висока щільність пікселів дозволяє створити на дисплеї якісне зображення без пікселізації. Запасу яскравості досить навіть при читанні на яскравому сонці. Мобільний телефон Caterpillar CAT S60 має захист екрана у вигляді стек...а Corning Gorilla Glass 4, яке здатне не допустити пошкодження від ударів. Якісне олеофобне покриття і мультитач на 10 дотиків – приємні доповнення до списку корисних властивостей екрана, працювати з яким можна в рукавичках і мокрими пальцями.

Солідні камери

Для захищеного гаджета смартфон Caterpillar CAT S60 має прекрасні камери 13 і 5 Мп, при цьому основна доповнена двотональним спалахом LED і фазовим автофокусом. Вона здатна знімати панорами і HDR, вміє знаходити обличчя і писати відео 1920х1080, а фронтальна дозволить вам спілкуватися з друзями, бачачи їх обличчя, і створювати приємні Селфі.

Гідний функціонал

Основою працездатності мобільного пристрою стала восьмиядерна платформа Snapdragon 617, що працює під управлінням Android 6.0 Marshmallow. Графічний чіп Adreno 405 дозволить вам забути про проблеми з графікою і насолоджуватися фільмами та іграми. Оперативна пам'ять становить цілих 3 Гб – це хороший показник, не тільки для захищеного, але для розумного гаджета в ціновій категорії Вище середньої. Вбудованої пам'яті 32 Гб, розширивши її карткою на 256 Гб, ви не будете мати проблем з файлосховищем. Смартфон Caterpillar CAT S60 оснащений фірмовими додатками, які дозволяють швидше просушити динаміки після занурення, а також асистують вам в управлінні смартфоном. Він працює в мережах 3G і 4G. купити Caterpillar CAT S60 Black також варто заради значного об'єму батареї-3800 мАг, завдяки чому ви забудете про розетку і зарядний пристрій на дві повні доби.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2016
Серія
Caterpillar CAT S60
Операційна система
Android 6.0 (Marshmallow)
Дисплей
Діагональ
4.7"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1280 x 720
Частота оновлення екрану
60 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 617
Частота процесора
1.5 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
32 ГБ
Оперативна пам'ять
3 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD
SIM
Кількість SIM-карт
2
Камери
Основна камера
13 Мп
Додаткові функції основної камери
тепловізор, спалах
Фронтальна камера
5 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0
Навігація
GPS
Стандарт зв'язку
4G (LTE)
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
3800 мАг
Технології заряджання
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
гума, пластик
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
MIL-STD-810G (протиударний), IP69 (повний пилозахист, захист від високотемпературного струменя води)
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон CAT S60 Gray
Смартфон CAT S60 Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових