з 09:00 до 21:00
Смартфон Sony Xperia 5 IV 8/256GB White
Смартфон Sony Xperia 5 IV 8/256GB White

Смартфон Sony Xperia 5 IV 8/256GB White

Код: 696096
Закінчився
Продано
Обраний колір:
Опис

Будьте креативними

Поєднуючи зручний для руки дизайн із винятковою потужністю та продуктивністю, Xperia 5 IV створений для творчості на ходу — від високоякісної відеозйомки та фотографії до мобільних ігор та прямих трансляцій. 

Творчість на долоні

Відкрийте для себе відповідний для руки смартфон з усією потужністю та продуктивністю, необхідними для повсякденної творчості. У Xperia 5 IV є все: від створення зображень до ігор та обміну інформацією.

Зображуйте моменти як творець

З Xperia 5 IV відобразити своє життя на відео простіше простого. А завдяки передовій технології камер Alpha результати не можуть бути кращими.

Eye AF для відеозйомки

Незалежно від того, чи ви знімаєте людину, чи тварину, Eye AF визначає очі об'єкта зйомки та утримує фокус на них, коли об'єкт рухається. Ця функція, доступна на всіх об'єктивах, допомагає створювати відточені, професійно виглядають відеоматеріали для публікації в Інтернеті.

Відстеження об'єктів для відеозйомки

Камера Xperia 5 IV не тільки утримує очі у фокусі, але й може автоматично відстежувати об'єкти, що швидко рухаються, і записувати їх у різкому фокусі. Функція відстеження відеозаписів доступна для всіх об'єктивів.

4K HDR 120 кадрів за секунду на всіх об'єктивах

Який би ви не використовували об'єктив, ви можете драматизувати повсякденні моменти, знімаючи у форматі 4K HDR 120 кадрів в секунду. Ви також можете вибрати налаштування частоти кадрів для зйомки повільних роликів до 5x.

Гранично плавне відео без тремтіння

Optical SteadyShot™ та FlawlessEye™ поєднують підвищену швидкість зчитування зображення датчиком зображення з оригінальним алгоритмом оптичної стабілізації зображення Sony.

Оцініть супергладкий ігровий процес

На рідному дисплеї з частотою оновлення 120 Гц об'єкти, що швидко рухаються, відображаються чітко, що забезпечує дуже плавний ігровий процес.

Миттєво реагує на ваші дотики

Xperia 5 IV підтримує частоту сканування дотиків 240 Гц для швидких та точних рухів, при цьому дії відбуваються саме так, як ви задумали.

Зберігайте телефон холодним

При використанні зарядного кабелю для ігор система керування живленням Heat Suppression забезпечує живлення систем телефону безпосередньо, а не заряджання акумулятора. Це знижує теплову напругу, допомагаючи підтримувати ігрову продуктивність та довше зберігати заряд батареї.

Відчуйте по-справжньому захоплюючий звук

Завдяки технології 360 Reality Audio музика ще ніколи не була такою захоплюючою та реальною. З Xperia 5 IV ви можете насолоджуватися музикою через дротові або бездротові навушники або вбудовані стереодинаміки Full-stage. Xperia 5 IV оснащений потужними повнорозмірними стереодинаміками, що дозволяють насолоджуватися захоплюючим високоякісним звучанням, відтворення музики, перегляд відео або ігри.

Великий акумулятор, компактний дизайн

Xperia 5 IV оснащений великим акумулятором ємністю 5000 мАг і має компактний корпус. Xperia 5 IV поєднуються довговічність і портативність, тому ви можете продовжувати творити. А якщо вам знадобиться заряджання, ви можете швидко зарядити акумулятор до 50% всього за 30 хвилин за допомогою зарядного пристрою XZQ-UC1.

Швидкий, потужний, готовий до всього

Мобільна платформа Snapdragon 8 Gen 1 забезпечує революційну продуктивність та інновації в галузі штучного інтелекту, ігор та підключення — для першокласного досвіду, на який заслуговують ваші пристрої.

Більше не потрібні інструменти

Потрібно змінити SIM-картку або встановити нову картку SD? Немає проблем. У Xperia 5 IV для відкриття лотка для SIM-карток не потрібно жодних інструментів, але при цьому телефон зберігає водонепроникність IP65/68.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2022
Серія
Sony Xperia 5 IV
Операційна система
Android 12 (Snow Cone)
Дисплей
Діагональ
6.1"
Технологія дисплею
OLED
Роздільна здатність
2520 x 1080
PPI (щільність пікселів)
449
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1
Частота процесора
3 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Nano-SIM + eSIM
Камери
Основна камера
12 Мп
Додаткові функції основної камери
ширококутна, розпізнавання обличчя, режим таймера, HDR, режим сцени, PDAF, геотегінг, автофокус, спалах, серійна зйомка, цифрова стабілізація, ультраширококутний об'єктив, оптична стабілізація зображення, сенсорний фокус, телеоб'єктив
Фронтальна камера
12 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
відсутній спалах, HDR, портрет
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.2, Wi-Fi 802.11ax
Навігація
GLONASS, QZSS, Beidou, Galileo
Стандарт зв'язку
4G, 3G, 5G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
з можливістю бездротової зарядки, з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
алюміній
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Маса
172 г
Колір
білий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Sony Xperia 5 IV 8/256GB White
Смартфон Sony Xperia 5 IV 8/256GB White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових