з 09:00 до 21:00
Смартфон Asus ZenFone 8 Flip 8/128GB Galactic Black
Смартфон Asus ZenFone 8 Flip 8/128GB Galactic Black
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 FLIP 8/128GB GALACTIC BLACK 0
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 FLIP 8/128GB GALACTIC BLACK 1
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 FLIP 8/128GB GALACTIC BLACK 2
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 FLIP 8/128GB GALACTIC BLACK 3
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 FLIP 8/128GB GALACTIC BLACK 4
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 FLIP 8/128GB GALACTIC BLACK 5
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 FLIP 8/128GB GALACTIC BLACK 6
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 FLIP 8/128GB GALACTIC BLACK 7
Смартфон Asus ZenFone 8 Flip 8/128GB Galactic Black 8

Смартфон Asus ZenFone 8 Flip 8/128GB Galactic Black

Код: 698494
Закінчився
Продано
Опис

Кидаючи виклик звичайному

ZenFone 8 Flip кидає виклик звичайним речам, щоб досягти успіху у всьому, що він робить. Інноваційна фліп-камера дозволяє робити знімки професійної якості та знімати 8К відео. Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888 5G забезпечує високу продуктивність. А доповнюють все це чудовий AMOLED-дисплей та неймовірна витривалість завдяки потужній батареї 5000 мАг. Будьте готові по-новому побачити, почути та взаємодіяти зі світом через новий ZenFone 8 Flip!

Потужний та швидкий

Збільште швидкість вашого життя із ZenFone 8 Flip. Цей смартфон працює на новітньому процесорі Qualcom® Snapdragon™ 888 з підвищеною продуктивністю та підтримкою 5G. Він дозволяє завантажувати програми миттєво і швидше справлятися з будь-якими завданнями. Крім того, смартфон отримав також новітню технологію Wi-Fi 6E, яка забезпечує швидше і стабільніше бездротове з'єднання.

Пориньте в красу

Якщо вам подобаються екрани без вирізів і виїмок, значить ZenFone 8 Flip з його 6,67-дюймовим безмежним дисплеєм NanoEdge напевно припаде вам до душі. Його AMOLED екран від Samsung із яскравими кольорами, плавним відгуком за рахунок частоти оновлення 90 Гц та вбудованим датчиком відбитків пальців викликає захоплення з першого погляду. Він не тільки відрізняється барвистим малюнком, але й гарантує справжність кожного відтінку завдяки точності кольору Delta-E менше 1. А підтримка технології HDR10+ дозволяє побачити деталі навіть у темних сценах.

Унікальна потрійна Flip-камера

ZenFone 8 Flip отримав камеру з унікальним рухомим модулем та трьома об'єктивами: ширококутним основним сенсором на 64 Мп, 12-мегапіксельною надширококутною камерою та телеоб'єктивом на 8 Мп. Вона здатна знімати все — від кінематографічних відео в роздільній здатності 8K до ідеальних 4K селфі-відео. І забезпечує неперевершену якість для всіх ваших фото, в тому числі і вночі або в умовах поганого освітлення.

Насолоджуйтесь свободою

Розкрийте весь свій творчий потенціал із інноваційною Flip-камерою. Вона дозволяє вибирати точку зйомки під будь-яким кутом, що спрощує створення фотографій та відео професійної якості. І розширює ваші можливості завдяки спеціальним режимам. Наприклад, три встановлені положення Flip-камери дозволяють швидко налаштовувати ракурс зйомки, а функція відстеження руху дозволяє утримувати потрібний об'єкт у центрі кадру.

Знімайте відео як професіонал

ZenFone 8 Flip є справжнім профі в області зйомки відео. А все завдяки безлічі корисних та інтелектуальних функцій, які дозволяють зафіксувати кожен важливий для вас момент з приголомшливою деталізацією та чіткістю. Так, функція "Об'єктний фокус" допомагає виділити об'єкт на передньому плані, що ідеально підходить для відеоблогів. Режим «HyperSteady» дозволяє створювати динамічні відео без тремтіння, ривків і розмиття. А спеціальний фільтр допомагає забрати шум вітру під час зйомки на відкритому повітрі. Знімайте із задоволенням та ділитесь своїми відео частіше.

І основна, і фронтальна

Камера ZenFone 8 Flip воістину універсальна. Вона дає вам можливість знімати у високій якості як звичайні фото, так і селфі. У тому числі й надширокі групові селфі з автоматичною корекцією спотворень осіб, завдяки якій у кадрі виглядатимуть чудово.

Більше енергії для вашого активного життя

ZenFone 8 Flip з потужним акумулятором на 5000 мАч і підтримкою швидкого заряджання Quick Charge 4.0 легко може впоратися навіть із найбільш енергоємними завданнями та дасть вам більше часу для всіх ваших справ. Насолоджуйтесь невпинною роботою свого смартфона та справжньою свободою протягом усього дня. І навіть довше. А спеціально оптимізовані режими живлення допоможуть ще більше розширити можливості батареї або налаштувати енергоспоживання смартфона на власний розсуд.

Захопливий звук

Потужні стереодинаміки ZenFone 8 Flip, що оптимізовані аудіоекспертами компанії Dirac, створюють насичене, об'ємне звучання. Що робить ваші мультимедійні розваги ще кращими. А потрійні мікрофони забезпечивши найкращу якість при записі звуку для кожного вашого відео.

Швидше, простіше, розумніше

ZenUI 8 – це система, покликана зробити ваш смартфон розумнішим та зручнішим. Вона надає вам кращий досвід і розширені налаштування, які дозволяють створити інтерфейс користувача, що дійсно відповідає вашим потребам. Оптимізуйте продуктивність і час автономної роботи за допомогою режимів, що легко перемикаються або встановлюйте режим керування однією рукою – ZenUI 8 може багато.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Asus ZenFone 8 Flip
Операційна система
Android 11 (Red Velvet Cake)
Дисплей
Діагональ
6.67"
Технологія дисплею
AMOLED
Роздільна здатність
2400 x 1080
PPI (щільність пікселів)
395
Частота оновлення екрану
90 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 888 +
Частота процесора
2.85 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 2048 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
64 Мп + 12 Мп + 8 Мп
Додаткові функції основної камери
спалах
Фронтальна камера
64 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
відсутній спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.2
Навігація
NavIC, BDS, QZSS, Galileo, GLONASS
Стандарт зв'язку
5G, 4G (LTE), 3G, GSM
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
Quick Charge 4.0
Фізичні параметри
Матеріал
скло, алюміній
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Маса
230 г
Колір
чорний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців в екрані
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Asus ZenFone 8 Flip 8/128GB Galactic Black
Смартфон Asus ZenFone 8 Flip 8/128GB Galactic Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових