з 09:00 до 21:00
Смартфон Asus ZenFone 8 12/256GB Moonlight White
Смартфон Asus ZenFone 8 12/256GB Moonlight White
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 12/256GB MOONLIGHT WHITE 0
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 12/256GB MOONLIGHT WHITE 1
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 12/256GB MOONLIGHT WHITE 2
СМАРТФОН ASUS ZENFONE 8 12/256GB MOONLIGHT WHITE 3
Смартфон Asus ZenFone 8 12/256GB Moonlight White 4

Смартфон Asus ZenFone 8 12/256GB Moonlight White

Код: 718172
Закінчився
Продано
Оперативна пам'ять: 16 ГБ
  •  12 ГБ 
  •  16 ГБ 
  •  8 ГБ 
Вбудована пам'ять: 256 ГБ
  •  128 ГБ 
  •  256 ГБ 
Колір: білий
Опис

Компактний зовні — потужний всередині

Компактний смартфон Zenfone 8 таїть у собі неймовірну міць, що дозволяє йому поєднувати роботу без затримок із досконалою портативністю. Мобільна платформа Qualcomm Snapdragon 888 з підтримкою мереж 5G гарантує продуктивність найвищого класу. Ультрачіткий AMOLED-дисплей із частотою 120 Гц забезпечує захопливе зображення, акумулятор високої ємності (4000 мАг) дає можливість працювати або грати без перерви, а система камер із сенсорами Sony – робити знімки професійного рівня. Zenfone 8 чудово працює і стильно виглядає.

Неперевершена швидкодія

5-нм чіпсет Qualcomm Snapdragon 888 робить Zenfone 8 найпотужнішим смартфоном у серії та відрізняється рекордною швидкістю роботи в мережі 5G. Zenfone 8 також має бездротовий модуль сучасного стандарту Wi-Fi 6E, який підтримує частотний діапазон 6 ГГц і надає особливо швидкий і стабільний зв'язок. Що б ви не робили, з Zenfone 8 ви робитимете це швидше!

Бездоганне зображення

AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку 1 мс забезпечує плавність інтерфейсу і картинку без розмиття: ви відчуватимете швидкість реакції з кожним дотиком! 112% покриття кольорової гами DCI-P3 вдихає життя у відео та зображення, а завдяки точності відтворення кольорів Delta-E менше 1 гарантується справжність кожного відтінку. Також дисплей використовує технологію HDR10+, яка робить помітними деталі навіть у темних сценах. А щоб якомога довше зберегти чудовий вигляд, дисплей захищений сучасним та міцним склом Corning Gorilla Glass Victus.

Технологія DC Dimming ефективно зменшує мерехтіння екрана за умов слабкого освітлення. Де б ви не були – на яскравому сонці або у темній кімнаті – на екран Zenfone 8 завжди комфортно дивитися. 

Найміцніший захист

Щоб захистити дисплей від несподіваних ударів та подряпин, Zenfone 8 оснастили найсучаснішим і дуже міцним склом Corning Gorilla Glass Victus. Zenfone 8 створено бути міцним!

Для будь-якої руки

При розробці дизайну Zenfone 8 головною метою було зробити смартфон максимально зручним у користуванні навіть однією рукою. Після вичерпних досліджень, випробувань та створення багатьох прототипів ASUS дійшли ідеальних розмірів, зручних для будь-якої руки.

Вигляд, перед яким не встояти

Дизайн Zenfone 8 створений вражає та вдало втілює в собі естетику продуктів преміумкласу. Задня рельєфна панель надійно лягає в руку і дає відчуття повного контролю. А покриття з матового скла надає задній панелі стильного та елегантного вигляду. Zenfone 8 виглядає просто шикарно, і згодом залишається таким самим! 

Велика ємність, невеликий розмір

У компактному корпусі Zenfone 8 ховається акумулятор на 4000 мАг, який забезпечує смартфон енергією для тривалого користування. А щоб енергії вистачало якнайдовше, система автоматично пристосовується до ваших звичок. Також для кращої оптимізації часу роботи є кілька профілів енергоспоживання, що дозволяє знайти потрібний баланс між продуктивністю та економією енергії. Існує також режим Advanced, який дозволяє налаштувати споживання енергії смартфоном відповідно до ваших потреб.

Система контролю акумулятора має кілька різних варіантів підзарядки, зокрема, стабільну, планову та підзарядку до певної межі. Також у смартфоні було вдосконалено управління програмами, яке обмежує споживання енергії неактивними фоновими програмами, щоб заощадити до 67% енергії. Zenfone 8 завжди витрачає енергію найефективнішим чином.

Двокамерна система професійного рівня

Професійна двокамерна система смартфона Zenfone 8 допомагає робити знімки високої якості за будь-яких умов. 64-мегапіксельна основна камера забезпечує безпрецедентну роздільну здатність та високий рівень світлочутливості, що дозволяє робити бездоганні фотографії вдень і вночі. Ультраширококутна камера дає більшу свободу у виборі композиції, а також здатна робити неймовірні макрознімки. З Zenfone 8 легко зберегти кожну чарівну мить.

Додайте магії кіно у свої відеоролики

Zenfone 8 дозволяє робити динамічні відеоролики високої якості – стабільні та плавні. Крім того, смартфон пропонує неймовірні функції в режимі Pro Video, зокрема «вільне наближення» та «фільтр вітру», здатні надати вашим відеозаписам кінематографічності. Також смартфон має систему з трьох мікрофонів для покращеного запису звуку: режим Acoustic Focus дозволяє вибрати напрямок звуку, який потрібно записати, що усуває небажані звуки.

Насолода для вух

ASUS зробили все, щоб забезпечити якість звуку, незважаючи на компактні розміри смартфона. Стереодинаміки працюють разом із кращими підсилювачами звуку, які забезпечують високу гучність, широкий динамічний діапазон та гарний тональний баланс. Під час розробки Zenfone 8 компанія ASUS співпрацювала зі спеціалістами компанії Dirac, щоб аудіосистема видавала чіткі та збалансовані баси. А також повернула 3,5-міліметровий роз'єм, щоб ви могли насолоджуватися звуком найзручнішим способом.

Швидше, простіше, розумніше

ZenUI 8 орієнтована на те, щоб зробити все зручнішим і розумнішим, поєднуючи простоту і швидкість, надаючи вам можливість налаштувати все на свій смак і, нарешті, отримати інтерфейс, який відповідає саме вашим потребам. ОС Android: Простий дизайн на основі стандартного інтерфейсу Android ідеально відповідає вашим потребам! Режим One-Hand: Керування однією рукою без зайвих зусиль! Режим System: Бажаєте збільшити продуктивність або час роботи акумулятора? Виберіть режим, який потрібно. Смарт-кнопка: Миттєвий доступ до дій, які ви часто виконуєте. Встановлюйте свої правила! Режим Dark: Автоматично переводить програми в темну схему кольору для комфортного перегляду.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2021
Серія
Asus ZenFone 8
Операційна система
Android
Дисплей
Діагональ
5.9"
Технологія дисплею
AMOLED
Роздільна здатність
2400 x 1080
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 888
Частота процесора
1 x 2.84 ГГц + 3 x 2.42 ГГц + 4 x 1.8 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Відеоядро
Qualcomm Adreno 660
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
16 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
64 Мп + 12 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
3840 x 2160 (4K), 7680 x 4320 (8K)
Додаткові функції основної камери
автофокус, оптична стабілізація зображення, ультраширококутна, ширококутна, портрет
Фронтальна камера
12 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
3840 x 2160
Додаткові функції фронтальної камери
зум, портрет
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.2, Wi-Fi
Стандарт зв'язку
4G, 2G, 3G, 5G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
4000 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло, алюміній
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP65 (повний пилозахист, захист від водяних бризок під тиском), IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Маса
169 г
Колір
білий
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID, сканер відбитків пальців
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Asus ZenFone 8 12/256GB Moonlight White
Смартфон Asus ZenFone 8 12/256GB Moonlight White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових