з 09:00 до 21:00
Смартфон Motorola Moto G62 5G 4/64GB Midnight Gray
Смартфон Motorola Moto G62 5G 4/64GB Midnight Gray
14 799
СМАРТФОН MOTOROLA MOTO G62 5G 4/64GB MIDNIGHT GRAY 0
СМАРТФОН MOTOROLA MOTO G62 5G 4/64GB MIDNIGHT GRAY 1
СМАРТФОН MOTOROLA MOTO G62 5G 4/64GB MIDNIGHT GRAY 2
Смартфон Motorola Moto G62 5G 4/64GB Midnight Gray 3

Смартфон Motorola Moto G62 5G 4/64GB Midnight Gray

Код: 733993
В наявності
14 799 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Motorola Moto G62: багато завдань – один смартфон

Хочете йти в ногу з часом та користуватися сучасними функціями у своєму телефоні, не переплачуючи? Motorola Moto G62 – це абсолютно новий рівень продуктивності, функціональності та комфорту. 6,5-дюймовий дисплей Max Vision Full HD+ дозволяє чітко та плавно відтворити будь-які динамічні моменти, ємний акумулятор забезпечує безперебійну роботу, а 50-мегапіксельна потрійна камера відкриває неймовірні можливості у мобільній фотографії.

Екран та корпус

Фотографії, фільми та ігри – все це виглядатиме набагато реалістичніше завдяки точній передачі кольору 6,5-дюймовим дисплеєм Max Vision Full HD+. З частотою оновлення 120 Гц можна забути про будь-які затримки при використанні, що особливо актуально для активних користувачів соціальних мереж, геймерів і любителів дивитися фільми у високій якості.

Модель Moto G62 5G виконана в якісному 8,6-міліметровому корпусі із збільшеною площею екрану завдяки верхньому вирізу. Цей невеликий виріз виконаний у вигляді отвору у верхній частині екрана. Він використовується для selfie-камери та ряду датчиків. Щоб оцінити вигляд, дивіться детальні фото на цій сторінці.

Камера 3-в-1

Створюйте кращі фотографії за допомогою 50-мегапіксельної потрійної камери та технології Quad Pixel, яка дає у 4 рази кращу чутливість при слабкому освітленні. Надширокий кут, крупний план, нічна зйомка – ваші фотографії вийдуть чіткими та яскравими:

  • Ширококутні камери. Помістіть в одному кадрі в 4 рази більше за допомогою ширококутного об'єктиву на 8 Мп, з охопленням в 118 градусів та високою роздільною здатністю для перегляду найдрібніших деталей.
  • Датчик глибини. Перетворіть звичайні фото на професійну портретну зйомку завдяки датчику глибини, який дозволяє автоматично розмити фон, створюючи блюр-ефект.
  • Фронтальна камера. Робіть класні селфі в Інстаграм за допомогою якісної селфі-камери на 18 Мп зі світлодіодним спалахом та технологією Quad Pixel.
  • Night Vision. Виходьте на новий рівень нічної зйомки, роблячи живі фотографії з високою чіткістю та точнішою кольоропередачею.

І це лише основні функції, які вже дають можливість фотографу робити професійні знімки. Налаштування камери дозволяють вибрати велику кількість режимів зйомки під різні ситуації, а також автовибір. Це дозволяє вивести мобільну зйомку на професійніший рівень.

Продуктивність та автономність

Смартфон оснащений потужним та продуктивним 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 480+ 5G з оперативною оперативністю на 4 або 6 Гб. Це забезпечує стабільну роботу пристрою навіть за високих навантажень. Motorola Moto G62 моментально реагує на команди, підтримує "важкі" ігри, без затримок відтворює відеоролики з високою роздільною здатністю і добре показує себе в багатозадачній роботі.

Вбудована пам'ять моделі складає 64 або 128 Гб залежно від вибраної конфігурації. Також смартфон підтримує карти microSD ємністю до 1 ТБ, що дозволяє значно розширити простір, що використовується.

Висока автономність забезпечена ємною акумуляторною батареєю на 5000 мАг, яка може забезпечити кілька днів використання без заряджання. Сумісна із зарядками на 10 Вт та 15 Вт для швидкого поповнення енергією.

Версія Android та актуальність

Motorola Moto G62 5G – найновіша модель компанії 2022 року, яка працює на версії Android 12. Варто відзначити підвищення конфіденційності та покращений користувальницький інтерфейс, що робить використання смартфона набагато приємнішим. Є зчитувач відбитків пальців та розблокування по обличчю.

Також про актуальність моделі на сучасному ринку говорить підтримка високошвидкісного 5G-інтернету та наявність слотів під дві сім-карти.

Інші переваги Motorola Moto G62 5G

  • Вологовідштовхувальний дизайн. Ваш телефон захищений від бризок та попадання води за допомогою водовідштовхувальної конструкції.
  • My UX. З My UX керуйте своїм телефоном за допомогою простих жестів, налаштовуйте настройки розваг та створюйте зовнішній вигляд, який повністю відповідає вашим потребам.
  • Багатомірний стереозвук. З подвійними стереодинаміками та багатовимірним звучанням Dolby Atmos ви зможете відчути на 39% потужніший звук. Відкрийте для себе нове чіткіше і глибше звучання ваших улюблених ток-шоу, фільмів та музики.
  • NFC. Легко, швидко та безпечно розплачуйтеся за покупки в магазинах із багатофункціональним NFC. Також, функція дозволяє миттєво обмінюватися файлами без будь-яких з'єднань та кабелів.

Висновки

Motorola Moto G62 5G – універсальний та продуктивний апарат, який просто незамінний у роботі та на дозвіллі. Це смартфон на Android 12 c дуже швидким та продуктивним процесором, з величезним сенсорним LCD-екраном та дуже крутою 3-модульною камерою. Ще Motorola Moto G62 5G має такі важливі особливості, як якісні стереодинаміки, підтримку двох сім-карт та виріз-віконце над екраном.

Характеристики
Основні
Модельний рік
2022
Серія
Motorola Moto G62
Операційна система
Android 12 (Snow Cone)
Дисплей
Діагональ
6.5"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
2400 x 1080
PPI (щільність пікселів)
405
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 480
Частота процесора
2.2 ГГц
Пам'ять
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 1024 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2 (або 1 SIM + карта пам'яті)
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
50 Мп + 8 Мп + 2 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
1920 x 1080 (1080p)
Додаткові функції основної камери
макро-об'єктив, ультраширококутний об'єктив, режим Slow Motion, нічна зйомка, автофокус, спалах
Фронтальна камера
16 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
1920 х 1080
Додаткові функції фронтальної камери
відсутній спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.1, Wi-Fi 802.11ac
Навігація
BDS, GLONASS, Galileo
Стандарт зв'язку
4G, 3G, 2G, 5G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
IP52 (частковий пилозахист, захист від крапель води)
Маса
184 г
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Motorola Moto G62 5G 4/64GB Midnight Gray
Смартфон Motorola Moto G62 5G 4/64GB Midnight Gray
14 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових