з 09:00 до 21:00
Смартфон Xiaomi 12 Lite 8/128GB Pink A+ (Вживаний)
Смартфон Xiaomi 12 Lite 8/128GB Pink A+ (Вживаний)
7 799
СМАРТФОН XIAOMI 12 LITE 8/128GB PINK A+ (ВЖИВАНИЙ) 0
СМАРТФОН XIAOMI 12 LITE 8/128GB PINK A+ (ВЖИВАНИЙ) 1
СМАРТФОН XIAOMI 12 LITE 8/128GB PINK A+ (ВЖИВАНИЙ) 2
СМАРТФОН XIAOMI 12 LITE 8/128GB PINK A+ (ВЖИВАНИЙ) 3
СМАРТФОН XIAOMI 12 LITE 8/128GB PINK A+ (ВЖИВАНИЙ) 4
СМАРТФОН XIAOMI 12 LITE 8/128GB PINK A+ (ВЖИВАНИЙ) 5
Смартфон Xiaomi 12 Lite 8/128GB Pink A+ (Вживаний) 6

Смартфон Xiaomi 12 Lite 8/128GB Pink A+ (Вживаний)

Код: 774104
В наявності
7 799 грн
Оперативна пам'ять: 8 ГБ
  •  6 ГБ 
  •  8 ГБ 
Вбудована пам'ять: 128 ГБ
  •  128 ГБ 
Стан товару: Вживаний А+
Колір: рожевий

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Цей смартфон був у вжитку. В його комплектацію не входить зарядний пристрій

Стан "А+" – як новий, працюють усі функції. Корпус не має очевидних ознак використання та виглядає повністю як новий.

Стан "А" – чудовий, працюють усі функції. Сліди використання гаджета майже непомітні. Є лише невеликі подряпини чи потертості на корпусі/екрані. Візуально смартфон виглядає так, наче новий пристрій декілька місяців акуратно використовували без чохла. Практично не відрізняється від нового.

Стан "А-" – хороший, працюють усі функції. Сліди користування – помітніші, ніж у чудовому стані. На корпусі/екрані є добре видимі подряпини, потертості. Можливі невеликі сколи.

Пристрій справний, всі функції працюють. Цей смартфон перевірено у нашому сервісному центрі, він має гарантію на 3 місяці. Можливі недоліки стосуються лише зовнішнього вигляду, їх легко приховати з допомогою чохла й захисного скла.

Стан пристрою зазначено у назві товару.

Стиль та характер

Ідеальне поєднання класики дизайну смартфонів із новими трендовими форматами. Xiaomi 12 Lite уособлює унікальність, що добре доповнена розвиненим функціоналом. Легкий і тонкий корпус з матовою поверхнею, багатошаровим градієнтом та перламутровими переливами на торці диктує свої умови у техносвіті – новий стандарт у стилі фешн. Блок камер стильно виділений на задній стінці та захищений від деформації оптики. Преміальне рішення, яке демонструє ваш ідеальний смак.

Три камери рівня студії

Неможливо відірвати погляд від знімків, створених за допомогою потрійного блоку камер, що складається з основної 108 Мп, 8 Мп надширококутної з оглядом 120° і макрокамери з сенсором 2 Мп. Фокусна відстань від 4 см дозволить упіймати кадр гранично близько до основного об'єкту. Зйомка динамічних сюжетів перетворює відеоконтент на справжній витвір мистецтва. Створюйте ролики в якості 4K – покажіть максимум глядачеві. Засоби штучного інтелекту забезпечать розумну ретуш без втрати унікальних рис обличчя.

Ультрадеталізація кадрів

Особливої ​​уваги варта основна камера смартфона Xiaomi 12 Lite. При роздільній здатності 108 Мп вона може стати тим інструментом, який створює шедеври. Великий датчик 1/1.52" захоплює максимум світла, що служить основою якісної деталізації. Підтримка технології Super Pixel "9-в-1" гарантує, що кожен кадр буде вдалим. Вам залишається лише натиснути на екран – і фото буде, як з обкладинки.

Найкращі автопортрети

Творці моделі вважали за потрібне встановити на борту телефону селфі-камеру з роздільною здатністю 32 Мп. Вона оснащена потужним датчиком 1/2.8". Автофокусування, фокусування з відстеженням очей, селфі-зум та підсвічування дозволять кожному кадру передати ідею, яку вкладають у концепцію знімка – без розмитості та невдалих дублів. Портретний режим доступний у форматі селфі-зйомки. З ефектом Auto HDR створюйте насичені кольором та чудово деталізовані портрети – навіть ті, що були зроблені проти світла.

Кінематографічна якість

Матриця AMOLED стала основою для створення FHD+ екрану, який має діагональ 6.55". На такому полотні забезпечується вражаюча контрастність і широка передача відтінків (понад 68 млрд). З технологією TrueColor кожен колір інтенсивний і глибокий, але, при цьому, не втрачає своєї реалістичності. Опції HDR10+ та Dolby Vision® конвертують контент таким чином, що в результаті він конкурує з картинкою з великого екрану, а Dolby Atmos® і два стереодинаміки органічно доповнюють мультимедійні можливості рівня кіно.

Технологія AdaptiveSync

Автоматичне перемикання дисплея в залежності від типу контенту, що відтворюється, з частоти оновлення 60 Гц на 120 Гц забезпечує енергоефективну роботу. Так девайс не витрачає ресурсу там, де для цього немає сенсу. З частотою дискретизації 240 Гц телефон миттєво відгукується на будь-яку вашу тактильну команду. Комфорт перегляду забезпечує також підсвічування, що регулюється залежно від інтенсивності зовнішнього освітлення, змінює температуру кольору, адаптує екран до режиму читання і т.д.

Сканер відбитка в екрані

Мобільний телефон Xiaomi 12 Lite використовує нестандартний дактилоскопічний сканер, розташований безпосередньо на екрані. Такий стильний хід дозволив зробити авторизацію не лише зручною та захищеною, а й видовищною.

Виняткова продуктивність

Максимум можливостей дарує процесор Snapdragon 778G 5G. Цей чіпсет нового покоління контролює енергоспоживання, вибирає пріоритет виконання завдань із блискавичною швидкістю, не дає системі гальмувати. А за рахунок використання тепловідвідного графітового шару, техніка не перегрівається: розсіювання тепла відбувається на 7% ефективніше, ніж це було в попередній моделі лінійки.

Переваги турбозарядки

Техніка має вражаючий запас енергії в батареї 4300 мАг: 18 годин перегляду відео та 121 година прослуховування музики. При цьому, коли заряд закінчиться, достатньо буде всього 41 хвилини, щоб відновити його з 0 до 100%. Це можливо завдяки ультрашвидкій зарядці стандарту 67 Вт. Алгоритми технології AdaptiveCharge відстежують цикли заряджання, за рахунок чого не дають батареї отримати більше, ніж потрібно. Поки ви спите, вона зарядиться до 80%, а залишок наздожене вже до моменту пробудження. Повний симбіоз смартфона та власника.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2022
Серія
Xiaomi 12 Lite
Операційна система
Android 12 (Snow Cone)
Дисплей
Діагональ
6.55"
Технологія дисплею
AMOLED
Роздільна здатність
2400 x 1080
PPI (щільність пікселів)
402
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 778G
Частота процесора
2.4 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
128 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
108 Мп + 8 Мп + 2 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
3840 x 2160 (4K), 3840 x 2160 (4K) (30 к/с), 1920 x 1080 (1080p)
Додаткові функції основної камери
режим Slow Motion, нічна зйомка, електронна стабілізація, автофокус, спалах, макро-об'єктив, ультраширококутний об'єктив
Фронтальна камера
32 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
1920 х 1080
Додаткові функції фронтальної камери
спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11ax
Стандарт зв'язку
3G, 5G, 4G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
4300 мАг
Технології заряджання
стандартна
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
IP53 (частковий пилозахист, захист від дощу)
Габарити
159.3 х 73.7 х 7.3 мм
Маса
173 г
Колір
рожевий
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців
Додатково
стереодинаміки
Умови товару
Стан товару
Вживаний А+
Причина уцінки товару
стан - вживаний, комплектація - телефон, зовнішній вигляд - як новий, дефект - немає

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Xiaomi 12 Lite 8/128GB Pink A+ (Вживаний)
Смартфон Xiaomi 12 Lite 8/128GB Pink A+ (Вживаний)
7 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових