з 09:00 до 21:00
Смартфон Google Pixel 4 6/64GB Just Black
Смартфон Google Pixel 4 6/64GB Just Black
СМАРТФОН GOOGLE PIXEL 4 6/64GB JUST BLACK 0
СМАРТФОН GOOGLE PIXEL 4 6/64GB JUST BLACK 1
СМАРТФОН GOOGLE PIXEL 4 6/64GB JUST BLACK 2
СМАРТФОН GOOGLE PIXEL 4 6/64GB JUST BLACK 3
СМАРТФОН GOOGLE PIXEL 4 6/64GB JUST BLACK 4

Смартфон Google Pixel 4 6/64GB Just Black

Код: 803034
Закінчився
Продано
Опис

Зовсім інший рівень комфорту

На новому дисплеї з частотою оновлення до 90 Гц графіка та анімація виглядають плавними, а текст – чіткішим. При цьому розумне керування Pixel 4 XL здатне автоматично змінювати частоту в залежності від того, який контент відображається на екрані. Наприклад, якщо ви читаєте e-mail, частота оновлення дисплея буде знижена до 60 разів на секунду, але варто переключитися на перегляд стрічки в Instagram, і вона відразу збільшиться до 90.

Живий. Чіткий. Барвистий

Google Pixel 4 XL стирає грань між реальним та віртуальним. Його OLED дисплей з роздільною здатністю Quad HD+ і підтримкою стандарту HDR забезпечує дуже чітку і напрочуд живу картинку. А завдяки функції Ambient EQ, яка динамічно регулює колірну температуру та яскравість дисплея в залежності від навколишнього освітлення, картинка на ньому буде виглядати природніше за будь-яких умов.

Справжня фотостудія у вас у кишені

Подвійна камера Pixel 4 XL з оптичною та електронною стабілізацією зображення, фазовим автофокусом та вдосконаленими програмними алгоритмами здатна творити дива. Наприклад, вона дозволяє регулювати експозицію в окремих частинах фотографії, щоб отримати яскраві кольори та чудову картинку відразу, без додаткової обробки у спеціальному додатку. А інша функція допоможе зробити групові знімки з друзями чи рідними ідеальними, вибираючи найбільш вдалий момент: коли всі люди у кадрі посміхаються, не моргають і перебувають у фокусі.

Космічні можливості Night Sight

Знімайте повні деталей та насичених кольорів фото навіть у темряві за допомогою покращеного режиму Night Sight. Він настільки ефективний, що дозволяє фотографувати зірки!

Наближення без втрати якості

Не важливо, як далеко ви стоїте. Додатковий телеоб'єктив та опція Super Res Zoom дозволяють легко робити високоякісні фотографії, які зберігають чіткість та детальність, навіть після збільшення у кілька разів.

Новий спосіб керування телефоном

Контролюйте свій смартфон, не торкаючись його. Google Pixel 4 XL з інноваційною системою датчиків використовує радар для виявлення руху та набір жестів Motion Sense для керування різними функціями телефону. Так, простим помахом руки над екраном можна перегортати пісні, вимикати будильник, відхиляти дзвінки та багато іншого.

Покращена система розблокування

Ще однією перевагою смартфона стала досконаліша система розблокування. Використовуючи радар, телефон розпізнає, коли людина тягнеться до нього та вмикає екран, одночасно активуючи систему розблокування обличчя. Це ще більше прискорює процес, забезпечуючи Pixel 4 XL, за даними Google, найшвидше розпізнавання облич на ринку на даний момент.

Без тривалого очікування. Без дротів

Встигайте щодня набагато більше завдяки акумулятору з підтримкою швидкого заряджання потужністю 18 Вт та бездротовою зарядкою стандарту Qi. Він подарує вам справжню свободу та комфорт у повсякденному використанні телефону.

Безлімітне сховище для ваших фото

Завдяки необмеженому хмарному сховищу сервісу «Google Фото» ви можете не турбуватися про зберігання, пошук або обмін своїми фотографіями та відео. Завантажуйте скільки завгодно знімків, причому в оригінальній якості, і отримуйте доступ до них у будь-який момент.

Функціональний дизайн

Pixel 4 XL це втілення сучасного підходу до дизайну. Він органічно поєднує у собі лаконічність форм та граничну функціональність кожної деталі. Чіткі лінії, що виділяється блок основної камери і глянсовий блиск панелей роблять цей смартфон привабливим, а загартоване скло Gorilla Glass 5 покоління спереду та ззаду разом із захистом від води та пилу класу IP68 перетворюють його на практичного супутника на кожен день.

Надійний захист ваших даних

Будьте спокійні за конфіденційну інформацію. Виготовлений на замовлення чип безпеки Titan M допомагає захистити ваші найважливіші дані. А регулярні оновлення ОС протягом наступних 3 років забезпечать максимальну безпеку та продуктивність телефону.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2019
Серія
Google Pixel 4
Операційна система
Android 10.0 (Quince Tart)
Дисплей
Діагональ
5.7"
Технологія дисплею
OLED
Роздільна здатність
2280 х 1080
Частота оновлення екрану
90 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 855
Частота процесора
1 x 2.84 ГГц + 3 x 2.42 ГГц + 4 x 1.8 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Оперативна пам'ять
6 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2 (SIM + eSIM)
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
13 Мп + 16 Мп
Додаткові функції основної камери
фазове фокусування, електронна стабілізація, оптична стабілізація зображення
Фронтальна камера
8 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
режим портрет з покращеним ефектом Боке
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0
Навігація
Galileo, GLONASS, GPS
Стандарт зв'язку
3G, 4G, 2G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
2800 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
алюміній, скло
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
відсутня
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Google Pixel 4 6/64GB Just Black
Смартфон Google Pixel 4 6/64GB Just Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових