з 09:00 до 21:00
Смартфон Gigaset GX4 IM 4/64GB Dual Sim Petrol
Смартфон Gigaset GX4 IM 4/64GB Dual Sim Petrol
15 899
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 0
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 1
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 2
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 3
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 4
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 5
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 6
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 7
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 8
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 9
СМАРТФОН GIGASET GX4 IM 4/64GB DUAL SIM PETROL 10
Смартфон Gigaset GX4 IM 4/64GB Dual Sim Petrol 11

Смартфон Gigaset GX4 IM 4/64GB Dual Sim Petrol

Код: 818165
В наявності
15 899 грн
Обраний колір: Petrol

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Витримує повсякденне життя: смартфон для роботи та активного відпочинку


Як розпізнати гарний смартфон: він може витримувати великі навантаження. Gigaset GX4 ідеально підходить для активних людей, які проводять багато часу на відкритому повітрі або яким потрібний телефон, здатний витримати суворі будні. Це якісний продукт «Зроблено в Німеччині», що означає надійність та довговічність. GX4 також переконливий з точки зору продуктивності та надійності: його довговічна батарея ємністю 5000 мАг може заряджатися дуже швидко до 30 Вт. Але ви також можете легко зняти її та замінити змінною батареєю. Усередині цього смартфона знаходиться потужний восьмиядерний процесор, а зовні він привертає увагу своїм новим кільцем світлодіодного підсвічування.

Не боїться води, пилу та ударів: корпус Gigaset GX4


Коли він запорошений, вологий або брудний, інші смартфони досягають своєї межі. На Gigaset GX4 можна покластися: він має міцний корпус, що відповідає військовому стандарту MIL-STD-810H, а також пило- та водонепроникність за стандартом IP68. Тож це саме те, що потрібно для роботи, спорту, хобі чи активного відпочинку. Задня частина текстурованого полікарбонату забезпечує надійне захоплення, а дисплей захищений стійким до подряпин покриттям Corning Gorilla .Скло. Каркас захисного корпусу TPU з подвійним упорскуванням виготовлений з алюмінію, магнію та титану, серед інших матеріалів, і легко витримує падіння та сильні вібрації. GX4 також витримує екстремальні температури та є водонепроникним на глибині до 1,5 метрів протягом 30 хвилин. А щоб ви могли насолоджуватися ним довгий час, його можна чистити чистою водою, милом, дезінфікуючими засобами чи спиртом.

Працює довше: надійний змінний акумулятор


Коли настає час розслабитися, вам потрібна витривалість: знімний акумулятор Gigaset GX4 ємністю 5000 мАг працює не менше двох днів при середньому використанні і навіть значно довше в режимі очікування. Ви можете слухати музику до 56 годин та дивитися відео до 16 годин, час розмови (4G) до 45 годин. Якщо немає часу на підзарядку, можна придбати змінний акумулятор в інтернет-магазині Gigaset: його можна легко зняти, і ваш GX4 знову буде готовий до роботи за лічені секунди. Він також швидкий завдяки бездротовій швидкій зарядці до 15 Вт та надшвидкій зарядці до 30 Вт. Технологія Gigaset BatteryLife+ також забезпечує більшу стійкість і триваліший термін служби, збільшуючи термін служби батареї до 50% з встановленим межею зарядки в 90%.

Плоска система з двома камерами


Якщо ви хочете, щоб ваші фотографії говорили самі за себе, у вас має бути відповідне обладнання. Для цього вам не обов’язково потрібне важке фотообладнання: із системою із двома камерами Gigaset GX4 у вас є все необхідне. Вбудована ширококутна камера 48 Мп + надширококутна камера 8 Мп ідеально підходять для великих об’єктів або панорам, а макрокамера дозволяє робити захоплюючі знімки крупним планом або деталізувати. Якщо ви любите робити селфі у високій якості або здійснювати відеодзвінки, вам сподобається 16-мегапіксельна фронтальна камера. Звичайно, GX4 також може записувати відео у форматі QHD 1440p з роздільною здатністю 2160 x 1440 пікселів. Як для фото, так і для відео подвійний світлодіодний спалах може бути дуже корисним: під час запису обидва світлодіоди горять постійно і освітлюють оточення навіть уночі або в умовах поганого освітлення.

Сигналізує та виглядає добре: нове кільце світлодіодного прожектора


Який сигнал ви хочете? Рінгтони можна встановлювати на смартфони, звичайно ж, і Gigaset GX4. Але якщо ви не чуєте звук? Що, якщо шум довкола вас заглушає все? Тоді ви все одно нічого не пропустите! Новий світлодіодний прожектор навколо камери на задній панелі вашого смартфона попереджає вас про сповіщення або пропущені виклики пульсуючим свіченням: просто залиште GX4 з дисплеєм на столі (або на робочому місці). Це кільце можна також використовувати як підсилювач світла в режимі ліхтарика. А якщо ваш смартфон лежить дисплеєм? Ви також отримуватимете візуальні повідомлення: світлодіодний індикатор повідомлень вбудований у передню частину.

Захищає ваші руки: дисплей Gigaset GX4


Чому маленький V має велике значення: 6,1-дюймовий HD+ дисплей з V-подібним вирізом Gigaset GX4 має крихітний V-подібний виріз у верхній частині екрана, в якому прихована фронтальна камера. більше, а вміст відображається чітко і чітко - будь то фільми, відео або навігаційні програми. Екран захищений стійким до подряпин склом Corning Gorilla Glass, тому ваш GX4 в безпеці, навіть коли ви знаходитесь на вулиці. під сонцем, вітром або під дощем: збільшення яскравості при сонячному світлі (550 ніт) забезпечує хорошу читаність навіть в умовах особливо яскравого освітлення. Так що ваші руки завжди будуть теплими та сухими, навіть на вулиці.

Забезпечує продуктивність: восьмиядерний процесор


Якщо ви не любите чекати, вам потрібен смартфон із високою продуктивністю та великим обсягом пам’яті. Такий смартфон, як Gigaset GX4: восьмиядерний процесор MediaTek Helio G99 з тактовою частотою 2,2 ГГц гарантує плавне використання додатків та обробку даних. Він швидко та надійно справляється з вимогливими графічними програмами. Операційна система Android 12 (план оновлення до 13 та 14) цього смартфона також надійна. Він оснащений Bluetooth 5.2 та NFC для безпечного та бездротового підключення. Якщо ви не любите шукати, ви повинні отримати масу задоволення від опції розширення пам’яті: GX4 можна вставити карту пам’яті об’ємом до 1 ТБ. Можна зберігати набагато більше фотографій, відео та інших даних, тому у вас є все на одному пристрої!

Зберігає та розблокує: інші корисні функції GX4


Що може зробити один погляд: функція розпізнавання облич Gigaset GX4 гарантує, що тільки у вас є доступ до вашого смартфону. Сканер відбитків пальців працює також біометрично, що дозволяє розблокувати його так само безпечно і зручно. Ви також можете отримати доступ до своїх улюблених функцій або програм пальцем: чи хочете ви активувати Google Maps, Google Assistant, SOS, ліхтарик або камеру: за допомогою програмованої функціональної клавіші на лівій стороні корпусу ви можете відкрити свій особистий улюблені функції за лічені секунди. GX4 також має потрійний слот для двох нано-SIM-карток та розширення пам’яті. Це означає, що ви можете вставити як приватну, так і робочу SIM-картку і таким чином здійснювати всі дзвінки з одного пристрою. Практичний!

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2023
Серія
Gigaset GX4
Операційна система
Android 12
Комплектація
документація, кабель, смартфон
Дисплей
Діагональ
6.1"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
1560 x 720
PPI (щільність пікселів)
282
Частота оновлення екрану
60 Гц
Особливості дисплею
яскравість 500 - 550 ніт, співвідношення сторін 19.5: 9, Gorilla Glass v5
Процесор
Процесор
MediaTek Helio G99
Частота процесора
2 x 2.2 ГГц + 6 x 2.0 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Відеоядро
ARM Mali-G57 MC2
Пам'ять
Вбудована пам'ять
64 ГБ
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Підтримка карт пам'яті
microSD до 1024 ГБ
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
48 Мп + 8 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
1920 x 1080 (1080p) (30 к/с)
Діафрагма основної камери
f/1.79 + f/2.2
Додаткові функції основної камери
ультраширококутний об'єктив, спалах
Фронтальна камера
16 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
1920 х 1080
Діафрагма фронтальної камери
f/2.0
Додаткові функції фронтальної камери
відсутній спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.2
Навігація
A-GPS, GPS, Galileo, GLONASS
Стандарт зв'язку
4G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
5000 мАг
Технології заряджання
з можливістю бездротової зарядки, з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик, метал
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв), MIL-STD-810H (протиударний)
Габарити
160.9 x 80 x 12.2 мм
Маса
270 г
Колір
чорний з зеленим
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців на бічній грані, Face ID
Додатково
індикатор повідомлень, цифровий компас, барометр, FM-радіо, датчик освітлення, вушко для кріплення ремінця для руки, ліхтарик, шумопоглинання, гіроскоп
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Gigaset GX4 IM 4/64GB Dual Sim Petrol
Смартфон Gigaset GX4 IM 4/64GB Dual Sim Petrol
15 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових