з 09:00 до 21:00
Смартфон Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium
Смартфон Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium
54 799
СМАРТФОН APPLE IPHONE 15 PRO 512GB BLACK TITANIUM 0
СМАРТФОН APPLE IPHONE 15 PRO 512GB BLACK TITANIUM 1
СМАРТФОН APPLE IPHONE 15 PRO 512GB BLACK TITANIUM 2
СМАРТФОН APPLE IPHONE 15 PRO 512GB BLACK TITANIUM 3
СМАРТФОН APPLE IPHONE 15 PRO 512GB BLACK TITANIUM 4
СМАРТФОН APPLE IPHONE 15 PRO 512GB BLACK TITANIUM 5
Смартфон Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium 6

Смартфон Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium

Код: 827106
В наявності
68 499 грн
54 799 грн
Вбудована пам'ять: 512 ГБ
Стан товару: Новий
  •  Новий 
  •  Уцінений 
  •  Вживаний А- 
Колір: чорний титановий

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

iPhone. Викуваний в титані.

iPhone 15 Pro — перший iPhone, виготовлений з титану аерокосмічного класу з використанням того самого сплаву, який використовують космічні кораблі для польотів на Марс. Титан має одне з найкращих серед усіх металів співвідношення міцності та ваги, що робить iPhone 15 Pro найлегшим з професійних моделей. Ви помітите різницю, коли візьмете один з них в руки.

Красиве покриття титанових ремінців із тонким шліфуванням досягається за допомогою точної механічної обробки, шліфування, чищення щіткою та струминної обробки.

Нові контурні краї та найтонші рамки, які коли-небудь були на iPhone

Роблять його ще зручнішим для тримання в руці.

Титановий ремінець з’єднаний із новою внутрішньою алюмінієвою рамою завдяки твердотілій дифузії. Це перша в галузі інновація з використанням термомеханічного процесу, який з’єднує ці два метали з неймовірною міцністю.

Внутрішня рама також виготовлена зі 100% переробленого алюмінію, що сприяє загальному використанню перероблених матеріалів і допомагає нам працювати над досягненням кліматичних цілей до 2030 року.

Прояв справжнього інтелекту.

iPhone 15 Pro має вдосконалений дисплей Super Retina XDR із технологією ProMotion. Він збільшує частоту оновлення до 120 Гц, коли вам потрібна виняткова продуктивність графіки. І знижується для економії енергії, коли ви цього не робите.

Dynamic Island нагадує сповіщення та живу активність, щоб ви не пропустили їх, поки займаєтеся чимось іншим. Ви можете легко відстежувати свою наступну поїздку, спортивні результати, статус рейсу тощо.

Завдяки постійно включеному дисплею ваш екран блокування залишається видимим, тож вам не потрібно торкатися його, щоб бути в курсі. Використовуючи інтелектуальні алгоритми, iPhone визначає, коли він у вашій кишені чи лицьовою стороною вниз, і гасне, щоб заощадити заряд акумулятора.

StandBy4 перетворює ваш iPhone на новий повноекранний режим із чіткою інформацією, яку ви бачите здалеку. Просто покладіть його на бік під час заряджання, щоб відображати час, демонструвати улюблені фотографії або стежити за своїми віджетами. Завдяки функції Always-On Display він постійний. Але вночі екран тьмяніє, щоб ви могли спокійно спати.

A17 Pro chip. Монстр серед переможців ігор.

Це тут. Найбільший редизайн в історії графічних процесорів Apple. A17 Pro — це абсолютно новий клас чіпів iPhone, який забезпечує найкращу графічну продуктивність.

Мобільні ігри виглядатимуть так захопливе, з неймовірно деталізованим середовищем і більш реалістичними персонажами. Завдяки найкращій у галузі швидкості та ефективності A17 Pro працює швидко та працює разом із ним.

iPhone 15 Pro вперше використовує апаратне прискорення трасування променів — це майже в чотири рази швидше, ніж програмне трасування променів, забезпечуючи більш плавну графіку та реалістичне освітлення. Це найшвидша продуктивність трасування променів у смартфоні.

MetalFX Upscaling поєднує продуктивність GPU та Neural Engine для створення графіки з високою роздільною здатністю, споживаючи набагато менше енергії. Тож ви можете грати безперервно.

Камера, яка захоплює вашу найсміливішу уяву.

З iPhone 15 Pro у вас є кілька фокусних відстаней для роботи. Це ніби мати сім професійних об’єктивів у кишені, де б ви не були.

Тепер ви можете вибрати об’єктив основної камери за замовчуванням — 24 мм, 28 мм або 35 мм — і все це без необхідності носити з собою додаткове спорядження. Це сила комп’ютерної фотографії.

Удосконалений чотирипіксельний датчик максимально використовує 48 мегапікселів, адаптуючись до того, що ви знімаєте, тож ви отримуєте фотографії в умовах слабкого освітлення з феноменальною деталізацією. Він також дозволяє наблизитися ближче завдяки додатковому 2-кратному Telephoto.

Новий Photonic Engine поєднує найкращі пікселі зображення із надвисокою роздільною здатністю з іншим, оптимізованим для захоплення світла. Тож ви автоматично отримуєте 24-мегапіксельні фотографії — це вдвічі більше, ніж раніше — для повсякденних знімків із додатковою деталізацією.

У моменти, коли ви хочете визначити пріоритетність деталей, у вас є більше професійних варіантів на вибір.

Photonic Engine надихає ваші портрети, забезпечуючи чудову деталізацію, реалістичні кольори, нульову затримку затвора та вдвічі кращу продуктивність за слабкого освітлення.

Тепер портрети також можуть бути Live Photos.

У режимі «Портрет» ви можете використовувати безперервне масштабування, щоб наблизити камеру. Ви навіть можете перемикати фокус між об’єктами після зйомки.

Photonic Engine виграє не лише в портретах. Нічний режим тепер дозволяє чіткіше бачити об’єкти зйомки в темних сценах із розширеним динамічним діапазоном.

Коли освітлення яскраве або нерівномірне, найновіший Smart HDR інтелектуально оптимізує як об’єкт, так і фон, створюючи фотографії з чудовими кольорами та точнішими тонами шкіри.

Камера TrueDepth також використовує найновіший Smart HDR, нічний режим і покращення портретної зйомки. Тож ви отримаєте найкращі селфі.

Кінематографічний режим автоматично переміщує фокус на найважливіший об’єкт у сцені. Тепер ви можете оволодіти винятковими великими планами за допомогою нового 2-кратного оптичного масштабування.

iPhone 15 Pro — перший смартфон, який підтримує ACES — систему кодування кольорів

Академії — глобальний стандарт кольору для великих фільмів. Робіть свою справу, директори. Оживіть спогади за допомогою просторових відео. iPhone 15 Pro може знімати 3D-відео за допомогою вдосконаленої ультраширококутної та основної камер, тож ви можете знову пережити улюблені моменти на Apple Vision Pro.

Нова кнопка "Дія"

Кнопка "Дія" замінила однофункціональний перемикач, який використовувався для перемикання між режимами дзвінка та беззвучного режиму. Тепер користувачі можуть вибирати між швидким доступом до камери або ліхтарика, активацією голосових нотаток, режимів фокусування, перекладу та функцій доступності, а також використанням ярликів.

Гігабласт ваших гігабіт.

iPhone 15 Pro — перший iPhone, який підтримує USB 3,6, що забезпечує величезний стрибок у швидкості передачі даних і швидші професійні робочі процеси, ніж будь-коли раніше.

Новий роз’єм USB‑C дозволяє заряджати ваш Mac або iPad за допомогою того самого кабелю, який ви використовуєте для зарядки iPhone 15 Pro. До побачення, безлад кабелю.

Тривалість роботи від батареї, безсумнівно, Pro.

Незважаючи на таку кількість нових розширених функцій, iPhone 15 Pro все одно забезпечує неймовірний час автономної роботи протягом усього дня.

iPhone 15 Pro має на 6 годин більше часу відтворення відео, ніж iPhone 12 Pro.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2023
Серія
Apple iPhone 15 Pro
Операційна система
IOS 17
Комплектація
документація, кабель USB Type-C, смартфон
Дисплей
Діагональ
6.1"
Технологія дисплею
Super Retina XDR
Роздільна здатність
2556 x 1179
PPI (щільність пікселів)
460
Частота оновлення екрану
120 Гц
Особливості дисплею
максимальна яскравість 1000 ніт (типова), DCI-P3, Dynamic Island, пікова яскравість 2000 ніт (на відкритому повітрі), пікова яскравість 1600 ніт (HDR), олеофобне покриття
Процесор
Процесор
Apple A17 Pro
Кількість ядер процесора
6
Відеоядро
Apple GPU (6-core graphics)
Пам'ять
Вбудована пам'ять
512 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM + eSIM
Камери
Основна камера
48 Мп + 12 Мп + 12 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
3840 x 2160 (4K) (60 к/с)
Діафрагма основної камери
f/1.78 + f/2.2 + f/2.8
Додаткові функції основної камери
Apple ProRAW, спалах Adaptive True Tone, нічний режим для портретів, оптичний зум (5x, 1x, 2x, 3x), нічний режим, функція «QuickTake», оптична стабілізація зображення зсувом матриці, портретне освітлення, режим Slow Motion, Smart HDR 5 для фото, макрофото­зйомка, технологія Deep Fusion, стилі фотографій, Photonic Engine
Фронтальна камера
12 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
3840 x 2160
Діафрагма фронтальної камери
f/1.9
Додаткові функції фронтальної камери
Photonic Engine, нічний режим, спалах Retina Flash, Memoji, Animoji, портретне освітлення, функція QuickTake, Smart HDR 5 для фото, сповільнене відео, технологія Deep Fusion, стилі фотографій
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Bluetooth 5.3, iBeacon
Навігація
Galileo, Beidou, GPS, A-GPS, GLONASS, QZSS
Стандарт зв'язку
2G, 5G, 4G, 3G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Тип акумулятора
Li-Ion
Ємність акумулятора
3274 мАг
Технології заряджання
з можливістю бездротової зарядки, з функцією швидкої зарядки
Час роботи від батареї
відтворення аудіо: до 75 годин, відтворення відео: до 23 годин, перегляд відео в режимі стримінгу: до 20 годин
Фізичні параметри
Матеріал
титан
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Габарити
146.6 x 70.6 x 8.25 мм
Маса
187 г
Колір
чорний титановий
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID
Додатково
гіроскоп, барометр, акселерометр, цифровий компас, датчик освітлення, датчик наближення
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Про виробника
Офіційні товари виробництва Apple в Україні. Замовляй Епл на сайті - забирай в магазинах! ✔ Гаджети екосистеми за доступною ціною з доставкою по Україні
Детальніше
Смартфон Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium
Смартфон Apple iPhone 15 Pro 512GB Black Titanium
68 499 грн 54 799 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових