з 09:00 до 21:00
Смартфон ZTE Nubia Neo 5G 8/256GB Yellow
Смартфон ZTE Nubia Neo 5G 8/256GB Yellow
6 999
СМАРТФОН ZTE NUBIA NEO 5G 8/256GB YELLOW 0
СМАРТФОН ZTE NUBIA NEO 5G 8/256GB YELLOW 1
СМАРТФОН ZTE NUBIA NEO 5G 8/256GB YELLOW 2
СМАРТФОН ZTE NUBIA NEO 5G 8/256GB YELLOW 3
СМАРТФОН ZTE NUBIA NEO 5G 8/256GB YELLOW 4
СМАРТФОН ZTE NUBIA NEO 5G 8/256GB YELLOW 5
СМАРТФОН ZTE NUBIA NEO 5G 8/256GB YELLOW 6
СМАРТФОН ZTE NUBIA NEO 5G 8/256GB YELLOW 7
Смартфон ZTE Nubia Neo 5G 8/256GB Yellow 8

Смартфон ZTE Nubia Neo 5G 8/256GB Yellow

Код: 842391
В наявності
6 999 грн
Обраний колір: Yellow

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Повне занурення у віртуальну реальність

Смартфон ZTE Nubia NEO 5G – це ідеальний пристрій для іммерсивного геймінгу. Він оснащений потужним процесором Unisoc T820 із частотою до 2.7 ГГц, що гарантує плавну та швидку роботу всіх програм, включаючи ігри. Підтримка 5G забезпечує стабільний зв'язок та високу швидкість передачі даних.

Дисплей з частотою оновлення 120 Гц забезпечує відмінну динаміку та плавне відображення ігрових сцен, що робить вашу ігровий досвід ще більш захоплюючим. А ємність батареї 4500 мАг і заряджання потужністю 22.5 Вт гарантують, що ви можете грати цілий день, не переймаючись зарядом пристрою.

Нові можливості комунікації з 5G

Підтримка стандарту 5G у смартфоні ZTE Nubia NEO 5G дійсно надає безліч переваг у галузі комунікації. З цією технологією ви можете насолоджуватися покращеною якістю зв'язку, що забезпечує стабільне та швидке з'єднання, де б ви не знаходилися. Завдяки супершвидкому обміну даними, ви можете миттєво завантажувати та передавати файли, стримувати контент та залишатися в контакті з друзями та родиною без затримок. Це справді значне покращення досвіду використання смартфона.

Потужний ігровий процесор

Смартфон ZTE Nubia NEO 5G обладнаний потужною мобільною платформою, що робить його ідеальним для виконання різноманітних завдань. Процесор Unisoc T820 з високою тактовою частотою та підтримкою 5G забезпечує плавну та стабільну роботу навіть у режимі багатозадачності. Це означає, що ви можете легко перемикатися між програмами, грати в ресурсомісткі ігри та насолоджуватися високою продуктивністю в мережі 5G, яка пропонує надшвидкий обмін даними та низьку затримку. З такою мобільною платформою ZTE Nubia NEO 5G надає можливість оптимально використовувати смартфон в різних сценаріях.

Чітке відображення геймплею

6.6-дюймовий FHD+ дисплей на смартфоні ZTE Nubia NEO 5G створює приголомшливе візуальне сприйняття. Завдяки надточній передачі кольору, деталі та текстури об'єктів в іграх і при перегляді контенту виглядають більш реалістично. Частота оновлення екрана в 120 Гц забезпечує плавне переміщення екраном і чітке відображення навіть найдинамічніших сцен. Технологія покращення яскравості робить зображення кращим видимим навіть на яскравому сонці, що приємно для перегляду контенту на вулиці. Цей дисплей точно принесе більше задоволення в ігри та перегляд мультимедійного контенту.

Швидке завантаження, плавна робота

Пристрій ZTE Nubia NEO 5G має вражаючі характеристики для швидкої та плавної роботи додатків. Технологія збільшення оперативної пам'яті, здатної розширювати обсяг до 18 Гб, забезпечує безперебійну роботу додатків та високу продуктивність у багатозадачному режимі. Крім того, 256 Гб вбудованої пам'яті надають велике місце для зберігання фотографій, відео, музики та інших файлів, так що ви можете зберігати всю необхідну інформацію на своєму пристрої без необхідності постійно звільняти місце.

Виявіть майстерність фотохудожника

Смартфон ZTE Nubia NEO 5G надає багато можливостей для створення високоякісних фотографій та відео. Основна камера з роздільною здатністю 50 Мп дозволяє знімати деталізовані та яскраві фотографії при будь-якому освітленні та з різних ракурсів. Технологія покадрового шумоподавлення допомагає знизити шум і покращити якість знімків в умовах недостатнього освітлення, що робить цей смартфон чудовим інструментом для фотографії у різних сценаріях.

ZTE завжди залишається прохолодним

ZTE Nubia NEO 5G забезпечує надійне охолодження, що важливо для стабільної та високої продуктивності пристрою, особливо під час ігор та інших ресурсомістких завдань. Багатошарова надпровідникова пластина та ефективна система охолодження допомагають запобігти перегріву та забезпечують надійну роботу навіть при пікових навантаженнях.

Прокачайте свій ігровий досвід з DTS:X Ultra

Оновлений ігровий інтерфейс та підтримка аудіотехнології DTS:X Ultra роблять ігровий процес на смартфоні ZTE Nubia NEO більш захоплюючим та захоплюючим. Звуковий супровід у форматі об'ємного звуку допомагає вам повністю поринути у ігровий світ та покращити свій ігровий досвід. Ці додаткові функції сприяють більш комфортній та захоплюючій ігровій сесії на вашому смартфоні.

Футуристичний дизайн: естетика, надійність, комфорт

Дизайн ZTE Nubia NEO 5G поєднує в собі комфорт та стиль. Тонкий корпус, що зручно лягає в руку, і привабливий дизайн роблять смартфон не тільки функціональним, але й естетичним аксесуаром. Розробники доклали зусиль, щоб зробити вашу взаємодію з пристроєм максимально приємним і таким, що задовольняє візуальні та тактильні почуття. Вибір між двома преміальними кольорами також дозволяє виразити свою індивідуальність та переваги у стилі.

Дефіцит заряду залишився у минулому

Смартфон ZTE Nubia NEO 5G має вражаючу батарею ємністю 4500 мАг, що дозволяє йому працювати тривалий час без необхідності підзарядки. Це означає, що ви можете насолоджуватись мобільним досвідом весь день, навіть при інтенсивному використанні пристрою. Швидка зарядка потужністю 22.5 Вт забезпечує швидке та зручне поповнення заряду, що робить смартфон ще більш функціональним та мобільним.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2023
Серія
ZTE nubia Neo
Операційна система
Android 13
Дисплей
Діагональ
6.6"
Технологія дисплею
IPS
Роздільна здатність
2408 x 1080
PPI (щільність пікселів)
400
Частота оновлення екрану
120 Гц
Процесор
Процесор
Unisoc Tiger T820
Частота процесора
2.1 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Відеоядро
ARM Mali-G57
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
50 Мп + 2 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
1920 x 1080 (1080p) (30 к/с)
Діафрагма основної камери
f/1.8 + f/2.4
Додаткові функції основної камери
спалах, панорама, HDR, PDAF
Фронтальна камера
8 Мп
Роздільна здатність запису відео фронтальної камери
1920 х 1080
Діафрагма фронтальної камери
f/2.0
Додаткові функції фронтальної камери
відсутній спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.2
Навігація
Galileo, GLONASS, GPS, BDS
Стандарт зв'язку
4G, 3G, 2G, 5G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
audio 3.5 мм, USB Type-C
Живлення
Тип акумулятора
Li-Ion
Ємність акумулятора
4500 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
пластик
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
відсутня
Габарити
163.7 x 75 x 8 мм
Маса
192 г
Колір
жовтий
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
сканер відбитків пальців на бічній грані
Додатково
датчик освітлення, цифровий компас, ліхтарик, гіроскоп
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон ZTE Nubia Neo 5G 8/256GB Yellow
Смартфон ZTE Nubia Neo 5G 8/256GB Yellow
6 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових