з 09:00 до 21:00
Смартфон Asus ROG Phone 7 Ultimate 16/512GB Storm White Global
Смартфон Asus ROG Phone 7 Ultimate 16/512GB Storm White Global
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 7 ULTIMATE 16/512GB STORM WHITE GLOBAL 0
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 7 ULTIMATE 16/512GB STORM WHITE GLOBAL 1
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 7 ULTIMATE 16/512GB STORM WHITE GLOBAL 2
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 7 ULTIMATE 16/512GB STORM WHITE GLOBAL 3
СМАРТФОН ASUS ROG PHONE 7 ULTIMATE 16/512GB STORM WHITE GLOBAL 4
Смартфон Asus ROG Phone 7 Ultimate 16/512GB Storm White Global 5

Смартфон Asus ROG Phone 7 Ultimate 16/512GB Storm White Global

Код: 847562
Закінчився
Продано
Опис

БЕЗМЕЖНА ПОТУЖНІСТЬ З Asus ROG Phone 7 Ultimate

Приготуйтеся зустріти ігровий телефон своєї мрії! ROG Phone 7 Ultimate поєднує в собі неперевершену міць новітньої мобільної платформи Snapdragon® 8 Gen 2 з апаратним прискоренням трасування променів у новому футуристичному двоколірному дизайні, а також унікальний матричний дисплей ROG Vision. Удосконалена теплова конструкція GameCool 7 з інноваційним AeroActive Portal забезпечує суперохолодження навіть за максимальної продуктивності, а AeroActive Cooler 7 служить сабвуфером, створюючи портативну звукову систему 2.1. Ми також подвоїли яскравість екрана Samsung AMOLED з частотою 165 Гц для зручнішого використання на вулиці, і ви, як і раніше, можете насолоджуватися всіма вашими улюбленими функціями, такими як унікальні елементи управління AirTrigger та величезна батарея ємністю 6000 мАг. ROG Phone 7 Ultimate не йде на компроміси та ви не повинні цього робити.


ДВА КОЛЬОРИ, ОДИН ДИЗАЙН

ROG Phone 7 Ultimate з яскравою графікою та привабливою двоколірною колірною схемою з футуристичними елементами змушує вас бути у центрі уваги.


2-ДЮЙМОВИЙ OLED-ДИСПЛЕЙ

ROG Vision – це унікальний матричний кольоровий дисплей на задній панелі телефону, який ілюструє сміливі інновації, що є основою бренду ROG. Ця творча функція може демонструвати дивовижні анімації, що запускаються системними подіями, такими як стан заряджання, вхідні дзвінки, активація режиму X та багато іншого. Ви навіть можете створювати власні персоналізовані анімації, ще більше посилюючи унікальність вашого ROG Phone 7 Ultimate. З ROG Vision ви можете висловити свій справжній стиль та використати весь потенціал цієї передової технології.


SNAPDRAGON 8 GEN 2

Потужний телефон ROG Phone 7 Ultimate створений без компромісів і розкриває неймовірну ігрову міць флагманської мобільної платформи Snapdragon® 8 Gen 2 з тактовою частотою 3,2 ГГц, яка на 15% швидше2 і на 15% більш енергоефективна в порівнянні з 8 на ROG Phone 6. Він оснащений 16 ГБ ОЗУ LPDDR5X зі швидкістю 8533 Мбіт/с та 512 ГБ ПЗУ UFS 4.0, що вдвічі швидше, ніж UFS 3.0. Уся ця міць ще більше посилюється неперевершеним менеджером продуктивності Armoury Crate, який дає вам точний контроль над налаштуваннями продуктивності та налаштування.


GAMECOOL 7

Оновлена система охолодження GameCool 7 в ROG Phone 7 Ultimate є найкращою з усіх існуючих, охолоджуючи процесор з усіх боків. Вона використовує тристоронній підхід. По-перше, під час коротких сеансів нітрид бору (BN) з одного боку процесора зменшує троттлінг. По-друге, про середні забіги дбає більша парова камера та графітові листи на іншій стороні процесора. Нарешті, для марафонських сесій вмикається AeroActive Cooler 7 з вентилятором, розташованим прямо над процесорним модулем, для активного охолодження на основі ШІ, з елементом Пельтьє для додаткової ефективності охолодження.

АЕРОАКТИВНИЙ ОХОЛОДЖУВАЧ

AeroActive Cooler 7 оснащений не тільки вдосконаленим вентилятором з великою кількістю лопатей для більш високого протитиску, але і вбудованим термоелектричним охолоджувачем Пельтьє для максимальної охолоджувальної потужності. Революційна конструкція «DualCool» гарантує, що передня частина кулера також підтримується при комфортній температурі для ваших рук, а також направляє повітря, що охолоджує, в портал AeroActive, який включається автоматично, коли ви прикріплюєте кулер.


ПОРТАТИВНИЙ КІНОТЕАТР

Ви ніколи не чули, щоб телефон звучав так само добре, як ROG Phone 7 Ultimate. Подвійні фронтальні динаміки розміром 12 x 16 мм з ефективною гучністю на 50% вище та забезпечують на 20% сильніші баси. Завдяки суперлінійному сабвуферу 13 x 38 мм з п'ятьма магнітами в кулері AeroActive 7 баси стали на 77% потужнішими, забезпечуючи неперевершений звук 2.1 для ігор та розваг.


НАВУШНИКИ

Якщо ви надаєте перевагу навушникам — аналоговим, USB-C® або бездротовим — вам сподобається ROG Phone 7 Ultimate. Від роз'єму для навушників 3,5 мм до просторового звуку Dirac Virtuo™, схожого на театральний, у ньому є всі технології для будь-якого звуку. Підтримка Qualcomm® aptX™ та aptX Lossless забезпечує високоякісний звук Bluetooth із наднизькою затримкою, тому незалежно від вашого вибору прослуховування ваші вуха будуть вдячні вам за ROG Phone 7 Ultimate.


AMOLED-ДИСПЛЕЙ 165 ГЦ

Щоб не відставати від найшвидших дій, у ROG Phone 7 Ultimate використовується дисплей Samsung AMOLED з частотою 165 Гц, частотою дискретизації 720 Гц і точністю кольору Delta-E < 1 для чудового зображення. Ми також збільшили яскравість до 1500 ниток, щоб вам було зручніше дивитися на вулиці. Це екран, якому немає рівних!

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2023
Серія
Asus ROG Phone 7
Операційна система
Android 13 (Tiramisu)
Дисплей
Діагональ
6.78"
Технологія дисплею
AMOLED
Роздільна здатність
2448 x 1080
PPI (щільність пікселів)
395
Частота оновлення екрану
165 Гц
Процесор
Процесор
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2
Частота процесора
3.2 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Пам'ять
Вбудована пам'ять
512 ГБ
Оперативна пам'ять
16 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2
Формат SIM-карт
Nano-SIM
Камери
Основна камера
50 Мп + 13 Мп + 5 Мп
Роздільна здатність запису відео основної камери
7680 x 4320 (8K) (24 к/с)
Додаткові функції основної камери
макро-об'єктив, цифрова стабілізація, електронна стабілізація, підтримка знімання 4К, спалах, сповільнена зйомка
Фронтальна камера
32 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
панорама, HDR
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.3, Wi-Fi 802.11be
Навігація
Galileo, GLONASS, GPS, Beidou, NavIC, QZSS
Стандарт зв'язку
4G, 3G, 5G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C, audio 3.5 мм
Живлення
Ємність акумулятора
6000 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
алюміній, скло
Форм-фактор
моноблок (нерозбірний)
Захищеність корпусу
IP54 (частковий пилозахист, захист від водяних бризок)
Маса
246 г
Колір
білий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Asus ROG Phone 7 Ultimate 16/512GB Storm White Global
Смартфон Asus ROG Phone 7 Ultimate 16/512GB Storm White Global
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових