з 09:00 до 21:00
Смартфон Samsung Galaxy S23 FE S711 8/256GB Mint (SM-S711BLGGSEK)
Смартфон Samsung Galaxy S23 FE S711 8/256GB Mint (SM-S711BLGGSEK)
26 099
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY S23 FE S711 8/256GB MINT (SM-S711BLGGSEK) 0
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY S23 FE S711 8/256GB MINT (SM-S711BLGGSEK) 1
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY S23 FE S711 8/256GB MINT (SM-S711BLGGSEK) 2
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY S23 FE S711 8/256GB MINT (SM-S711BLGGSEK) 3
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY S23 FE S711 8/256GB MINT (SM-S711BLGGSEK) 4
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY S23 FE S711 8/256GB MINT (SM-S711BLGGSEK) 5
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY S23 FE S711 8/256GB MINT (SM-S711BLGGSEK) 6
СМАРТФОН SAMSUNG GALAXY S23 FE S711 8/256GB MINT (SM-S711BLGGSEK) 7
Смартфон Samsung Galaxy S23 FE S711 8/256GB Mint (SM-S711BLGGSEK) 8
Смартфон Samsung Galaxy S23 FE S711 8/256GB Mint (SM-S711BLGGSEK) 9

Смартфон Samsung Galaxy S23 FE S711 8/256GB Mint (SM-S711BLGGSEK)

Код: 852423
В наявності

В подарунок - Поповнення рахунку на 1100 грн

З 1 квітня по 30 квітня
28 999 грн
26 099 грн
Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Колір: мятний

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Велич бере свій початок саме тут

Тепер епічні моменти стають доступними для всіх. Galaxy S23 FE відкриває безліч можливостей для широкого кола користувачів, які прагнуть відчути неймовірне. Завдяки тривалому часу автономної роботи та вражаючій нічній зйомці, цей смартфон стає вашим квитком до незабутніх епічних спогадів.

ЗУСТРІЧАЙТЕ GALAXY AI

Розкрийте свій творчий потенціал, покращіть свою продуктивність і просто насолоджуйтеся новими можливостями! Сьогодні штучний інтелект Galaxy AI стане вашим провідником в майбутнє.

НАЙПРОСТІШИЙ СПОСІБ ПОШУКУ. ПРОСТО ОБВОДЬТЕ!

Знаходьте більше інформації за допомогою функції Circle to Search, що стане вашим персональним гідом в світі цифрового контенту. Просто обведіть об'єкт і Google одразу видасть результати вашого запиту, будь то текст, зображення або навіть страва, яку хочете спробувати в ресторанах вашого міста.

ЖОДНИХ КОРДОНІВ. СПІЛКУВАННЯ БЕЗ МЕЖ

Часто телефонуєте колегам і друзям, що живуть за кордоном? З функцією Live Translate ви зможете підтримувати розмову різними мовами, навіть якщо рівень володіння ще не достатній для спілкування. Просто починайте розмову і отримуйте автоматичний переклад кожної відповіді, вільно розуміючи все, що вам говорять. Співрозмовник також отримає готовий переклад.

ПЕРЕКЛАДАЧ У СМАРТФОНІ

Подорожувати стане легше з розумним перекладачем у смартфоні, що спростить спілкування різними незнайомими мовами. Легко звертайтесь до перехожих на вулиці, коли потрібно дізнатись короткий шлях до готелю, або навіть на борту літака, де зазвичай обмежений доступ до WiFi мережі.

AI-РЕТУШ ЛЕГКИМ НАТИСКАННЯМ

Яким би не вийшов ваш кадр, новий інтелект обробки зображень на базі AI зробить кожну фотографію справжнім шедевром. Легко переміщуйте об'єкти, і Photo Assist заповнить порожні ділянки, обробивши кожен знімок, як справжній фотохудожник.

СПРОБУЙТЕ TRY GALAXY НА ВАШОМУ СМАРТФОНІ

Відскануйте QR code або перейдіть на trygalaxy.com.

Завжди актуальний дизайн

Новий Galaxy S23 FE продовжує традицію культового дизайну серії Galaxy S23, втілюючи класичну естетику та зберігаючи ряд практичних функцій.

Вишуканість відтінків, які привертають увагу

Виберіть один із чотирьох відтінків: м'ятний, графітовий, кремовий та фіолетовий. Кожен із них призначений для створення чарівної гармонії в металевому корпусі.

Створений для стабільної роботи роками

Відповідаючи стандарту IP68, цей смартфон стійкий до дії пилу та вологи. Тепер він збереже свою функціональність та стабільність роботи в будь-яких умовах. Приголомшливу надійність доповнює скло Corning Gorilla Glass 5, що робить екран смартфона і задню панель неймовірно міцними. А це означає, що Galaxy S23 FE збереже свій чудовий зовнішній вигляд навіть надовго, не збираючи подряпини та відколи від випадкових падінь.

Фантастичні кадри у будь-який час доби

Зображуйте найкращі моменти життя з професійною системою камер смартфону, здатної перетворити ваші знімки на справжні витвори мистецтва на один клік. Завдяки просунутій матриці з високою роздільною здатністю кожна фотографія буде наповнена приголомшливим багатством деталей, світла, яскравості та текстур. Передавайте свій погляд на світ за допомогою об'єктиву Galaxy S23 FE та отримуйте неймовірний заряд натхнення щоразу, коли берете смартфон до рук.

Фіксуйте чарівну магію ночі

Тепер камері смартфону під силу передати неповторну атмосферу нічних сюжетів. Завдяки провідним технологіям фотографії вийдуть яскравими, контрастними та суперчіткими. Об'єктив створюватиме дивовижні знімки, нейтралізуючи шум і посилюючи насиченість відтінків. А це завжди чудовий результат, при якому б рівні освітленості ви не працювали.

Яскраві та чіткі кадри

Завдяки потужній системі камер ваші знімки залишатимуться деталізованими та чіткими, незалежно від того, чи ви перебуваєте на концерті з приглушеним світлом, чи в інших умовах низької освітленості.

Плавні та чіткі відео, навіть у сутінках

Більше жодних обмежень! Знімайте живі емоції під час вечірніх зустрічей із друзями та насолоджуйтесь неймовірно високою якістю відео. Завдяки технології Nightography з оптичною стабілізацією нічні сюжети будуть дивовижно плавними та чіткими, а це означає, що ви зможете точно передати настрій у кадрі.

Чіткі селфі в один клік

Завдяки фронтальному об'єктиву 10Мп смартфон допоможе підкреслити вашу природну красу. У портретному режимі він зафіксує ваші індивідуальні риси, сконцентрувавши увагу на відкритому погляді та променистій посмішці. Тепер із різних кутів фотографії будуть ідеальними.

Максимум яскравості у кадрі

Основний об'єктив 50Мп дозволить відобразити натуральну красу навколишнього світу в один клік. Захоплюючі пейзажі, портрети, велична архітектура та унікальні об'єкти – тепер кожна деталь буде зафіксована миттєво. Дайте волю натхненню і створюйте унікальні фотографії у високій якості, наче професіонал.

Додайте унікальності

Тепер ви зможете покращити якість улюблених знімків, навіть якщо вони вийшли нечіткими. Функція корекції зображень Photo Remaster допоможе підвищити різкість та деталізованість фотографій, дозволяючи доповнити атмосферну колекцію спогадів, створених за допомогою Galaxy S23 FE.

Вражаючі візуальні ефекти

Деталі на екрані Dynamic AMOLED 2x залишаються чіткими навіть за умов освітлення, що змінюються. Технологія Eye Comfort Shield зменшує кількість синього світла, що пом'якшує навантаження на очі.

Дисплей Dynamic AMOLED 2X у Galaxy S23 FE отримав сертифікат VDE Germany на 100% Mobile Color Volume у колірному діапазоні DCI-P3, що означає відсутність розмитості зображення та неймовірно яскраві кольори незалежно від рівня яскравості. Пікова яскравість дисплея досягає 1450 нiт, що дозволяє підвищити контрастність темних і світлих ділянок цифрового контенту і зробити зображення яскравішим, а коефіцієнт контрастності 2 000 000:1 робить мобільні враження більш захоплюючими.

Гарна видимість навіть за яскравого сонячного світла

Функція Vision Booster оптимізує параметри екрана, забезпечуючи чітке зображення навіть при яскравому сонячному світлі. Крім цього, адаптивна частота 120 Гц гарантує плавну прокрутку, роблячи перегляд по-справжньому захоплюючим.

Автономність на піку з ємним акумулятором

Обладнаний ємним акумулятором 4500мАч, смартфон готовий до тривалих навантажень з ранку і до самого вечора. Виконуйте робочі завдання або поринайте в розваги з головою – його ресурсу вистачить для всього. Перегляд фільмів, насолода музикою або ігрові битви - Galaxy S23 FE стане універсальною платформою для всього, що ви любите.

Автономність на піку з ємним акумулятором

Обладнаний ємним акумулятором 4500мАч, смартфон готовий до тривалих навантажень з ранку і до самого вечора. Виконуйте робочі завдання або поринайте в розваги з головою – його ресурсу вистачить для всього. Перегляд фільмів, насолода музикою або ігрові битви - Galaxy S23 FE стане універсальною платформою для всього, що ви любите.

Прискорена зарядка

Забудьте про довгі очікування та поповнюйте енергією смартфон за мінімум часу. Просто підключайте Galaxy S23 FE до мережі та вже через деякий час продовжуйте спілкування, серфінг в Інтернеті та перегляд відео.

Характеристики
Основні
Тип
смартфон
Модельний рік
2023
Серія
Samsung Galaxy S23 FE
Операційна система
Android
Комплектація
документація
Дисплей
Діагональ
6.4"
Технологія дисплею
Dynamic AMOLED 2X
Роздільна здатність
2340 x 1080
PPI (щільність пікселів)
403
Частота оновлення екрану
120 Гц
Особливості дисплею
Corning Gorilla Glass 5, 16 мільйонів кольорів
Процесор
Процесор
Samsung Exynos 2200
Частота процесора
2.8 ГГц + 2.5 ГГц + 1.8 ГГц
Кількість ядер процесора
8
Відеоядро
Samsung Xclipse 920
Пам'ять
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Підтримка карт пам'яті
не підтримує
SIM
Кількість SIM-карт
2 (SIM + eSIM)
Формат SIM-карт
Nano-SIM + eSIM
Камери
Основна камера
50 Мп + 12 Мп + 8 Мп
Діафрагма основної камери
f/1.8 + f/2.4
Додаткові функції основної камери
спалах, автофокус, оптична стабілізація відеозображення, телеоб'єктив, оптичний зум 3x, ширококутна, цифровий зум до 30x, ультраширококутна
Фронтальна камера
10 Мп
Додаткові функції фронтальної камери
розпізнавання обличчя, портрет, відсутній спалах
Комунікація і роз'єми
Комунікації
Bluetooth 5.3, Wi-Fi 802.11ac
Навігація
Galileo, GPS
Стандарт зв'язку
5G, 4G, 3G, 2G
Бездротовий зв'язок
з NFC
Роз'єми
USB Type-C
Живлення
Ємність акумулятора
4500 мАг
Технології заряджання
з функцією швидкої зарядки, з можливістю бездротової зарядки
Фізичні параметри
Матеріал
скло, метал, алюміній
Форм-фактор
моноблок
Захищеність корпусу
IP68 (повний пилозахист, захист від занурення у воду до 1 м до 30 хв)
Габарити
158.0 x 76.5 x 8.2 мм
Маса
209 г
Колір
м’ятний
Додаткові властивості
Спосіб розблокування
Face ID, сканер відбитків пальців
Додатково
датчик освітлення, датчик наближення, гіроскоп, акселерометр
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Смартфон Samsung Galaxy S23 FE S711 8/256GB Mint (SM-S711BLGGSEK)
Смартфон Samsung Galaxy S23 FE S711 8/256GB Mint (SM-S711BLGGSEK)
28 999 грн 26 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових