з 09:00 до 21:00
Точило Work Sharp WSHHDPVT механічне (WSHHDPVT-I)
Точило Work Sharp WSHHDPVT механічне (WSHHDPVT-I)
1 120
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 0
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 1
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 2
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 3
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 4
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 5
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 6
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 7
ТОЧИЛО WORK SHARP WSHHDPVT МЕХАНІЧНЕ (WSHHDPVT-I) 8

Точило Work Sharp WSHHDPVT механічне (WSHHDPVT-I)

Код: 552216
В наявності
1 120 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Work Sharp WSHHDPVT — це пристрій для швидкої й ефективної обробки інструментів. Допомагає привести до ладу різальні вироби та відновити їхню заводську гостроту. Заточуванню піддається широкий асортимент інструментів, тому точило можна вважати універсальним. Опуклі карбіди швидко відновлюють гострий край. Водночас дрібнозернисті керамічні стрижні повертають лезу заводську обробку. Алмазна пластина із середньою зернистістю забезпечує ідеальне рішення для заточення.

Ручне точило ефективно справляється із завданнями на робочому столі й точно так само успішно точить ножі на подвір'ї або під час походу. Воно компактне, тому ви можете брати його із собою в подорожі. Заточує ножі, ножиці, секатори, садові інструменти й багато чого іншого.

Містить два спеціальні модулі для заточування. Один — для обробки садових інструментів, інший — для заточування ножиць. Застосовувана у виробі інноваційна технологія дає змогу простіше та точніше виконати заточення. Абразив слідує за поверхнею леза під час заточування, тому внаслідок цього виходить рівний і гострий край. Домогтися такого ефекту вдається під час використання опуклих карбідів і виступів. Інноваційні технології Work Sharp дають змогу вам набагато ефективніше контролювати сам процес заточування. Гострота оброблюваних поверхонь підвищується.

Ексклюзивна система заточування формує чудовий профіль з опуклим краєм швидко та легко. Опуклі краї ріжуть рівніше та довше зберігають свій вигляд. Інноваційні технології дають можливість контролювати заточення, водночас не обтяжують сам його процес. Отже, ви дістаєте гостріші краї куди швидше. І без зайвих трудовитрат.

Починаючи з 2006 року, компанія Work Sharp зарекомендувала себе як інноваційний та прогресивний лідер виробництва. Фірма запустила лінію сучасних і високоякісних виробів для заточування. Вибираючи продукт від Work Sharp, покупець робить вибір на користь практичності, зручності та прогресивних методів.

Характеристики
Фізичні параметри
Вага, г
Умови товару
Стан товару
Новий
Габарити упаковки

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Точило Work Sharp WSHHDPVT механічне (WSHHDPVT-I)
Точило Work Sharp WSHHDPVT механічне (WSHHDPVT-I)
1 120 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових