з 09:00 до 21:00
Тример Ardesto TR-Y5 Black
Тример Ardesto TR-Y5 Black
ТРИМЕР ARDESTO TR-Y5 BLACK 0
ТРИМЕР ARDESTO TR-Y5 BLACK 1
ТРИМЕР ARDESTO TR-Y5 BLACK 2

Тример Ardesto TR-Y5 Black

Код: 220767
Закінчився
Продано
Опис

Дзеркала вух і носа

Ardesto TR-Y5 - тріммер для видалення небажаного волосся у вухах і в носі від компанії з відомим ім'ям Ardesto. Подбайте про свій зовнішній вигляд разом з тримерами Ardesto! Пристрій комплектується насадкою круглої форми. Леза даної насадки виготовлені з нержавіючої сталі, матеріалу міцного і довговічного, а також недорогого за собівартістю.

Зовнішній вигляд

Тример Ardesto TR-Y5 зовні нагадує фломастер чорного кольору. Корпус триммера виконаний з міцного пластику, головка леза захована під ковпачком. Ковпачок легко знімається, міцно тримається. Леза приладу виготовлено з високоякісної нержавіючої сталі. Такий матеріал багатогранний, не піддається корозії або іншим змінам структури. Тому неважливо, де ви будете зберігати ваш триммер, він не зіпсуватися ні в холоді, ні в спеку.

Автономна робота

Тример Ardesto TR-Y5 працює автономно на знімних батареях живлення типу ААА. За основними пріоритетами і недоліків таке харчування аналогічно акумуляторному, але в порівнянні з акумуляторами, змінні батарейки мають невелику потужність, тому їх встановлюють в малопотужні прилади, які не потребують тривалої роботи. До таких приладів і відноситься триммер. Батарейки зручні тим, що їх заміна швидка за часом і відносно дешева.

Комплектація

Купити тріммер Ardesto TR-Y5 можна за доступною ціною і переконається в приємному співвідношенні ціни і якості даного товару. Для зручності користувача, в комплекті йде спеціальна щіточка для чистки. При цьому насадка знімна для зручності чищення.

Характеристики
Основні
Тип
тример для носа та вух
Матеріал лез
неіржавна сталь
Особливості експлуатації
Кількість насадок
1
Живлення
Тип живлення
1 батарейка типу ААА
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тример Ardesto TR-Y5 Black
Тример Ardesto TR-Y5 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових